Optimale bescherming en beveiliging via draadloze infrarood buitendetectie.

15 jaar ervaring

Landelijk opererend

Eigen technische dienst

2 jaar garantie

Totaaloplossing in zonnepark beveiliging.

Met ons virtuele hekwerk beveiligen wij uw zonnepark op elk moment van de dag.
Wij geven u preventieve beveiliging en zorgen ervoor dat ongewenste personen geen toegang krijgen tot uw zonnepark.

Ons virtuele hekwerk is een hoogwaardig detectiesysteem op basis van infrarode stralen. Bij onderbreking ontstaat direct alarm. Dit hekwerk bestaat uit kolommen die tot op 250 meter afstand en minimaal 2 meter hoogte van elkaar een onzichtbare detectiezone creëren. Hierdoor is deze oplossing uitermate geschikt voor de bewaking van grotere gebieden, inclusief omvangrijke zonneparken.

Het virtuele hekwerk kan met geavanceerde software worden geconfigureerd om een betrouwbare en nauwkeurige detectie te garanderen zonder valse meldingen. Deze slimme software zorgt ervoor dat externe factoren zoals weersinvloeden en dieren geen invloed hebben op de installatie.

Draaibare zoom camera’s in de kolommen worden aangestuurd door de software. Deze camera’s kunnen tot 200 meter op een object inzoomen en weten exact waar in het zonnepark de detectie plaatsvindt. De meldkamer ontvangt live beelden en kan vervolgens verifiëren of er personen aanwezig zijn en indien nodig de particuliere beveiliging en politie inlichten.

Lokale Service

Onze installateurs wonen door het gehele land, hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat er snel 1 bij u kan zijn in geval van nood. Onze gediplomeerde klantenservice is 24/7 het gehele jaar lang bereikbaar voor al uw vragen!

Verzekeringseisen

Wij leveren zowel beveiligingssystemen voor bedrijven die geen borg klasse eis hebben en voor bedrijven die er wel 1 hebben. Des te hoger de eis van uw verzekering des te belangrijker is het dat u kiest voor een gecertificeerd bedrijf!

Bij Alarmering

Wij garanderen een snelle respons bij alarmmeldingen, zodra er een melding binnenkomt bij onze medewerkers wordt er direct door ons gereageerd!

Prijs-Kwaliteit

V&S Beveiliging werkt met A-merk beveiligingsapparatuur en een laagste prijsgarantie plus 3 jaar garantie en zowel koop & lease mogelijkheden!

of bel ons vrijblijvend op: 088 1120 444

``Ons virtuele hekwerk creëert een effectief en onzichtbaar detectiesysteem en biedt zonneparken de meest flexibele en kostenbesparende beveiligingsoplossing.``

– Sebastiaan Scholte, Eigenaar V&S Beveiliging

Weet wanneer iemand uw zonnepark betreed!

Des te eerder u een potentiële inbreker of ongewenst persoon op uw zonnepark kunt ontdekken des te lager de kans dat deze zijn slag zal weten te slaan. Met draadloze beveiliging krijgt u direct een melding op uw telefoon wanneer iemand door de infraroodstraling beweegt. U kunt dan direct in persoon of via de app deze melding controleren.

Doordat er voor deze techniek geen kabels nodig zijn kan het systeem snel en voor lage kosten aangelegd worden.

Laser hek voor buiten beveiliging

Volledig draadloos!

Geen kabels, geen hak & breekwerk.

Lange levensduur

De batterijen gaan tot 10 jaar mee.

Direct melding!

Op uw smartphone of tablet.

Flexibel te monteren!

Dit systeem werkt overal.

U kunt direct meekijken via uw bewakingscamera's!

Het beveiligingssysteem kan worden aangesloten op uw bewakingscamera’s, hierdoor kunt u direct live meekijken wanneer u een melding krijgt. De camera’s kunnen zelfs zo geprogrammeerd worden dat ze alleen beginnen op te nemen wanneer uw buitendetectie een melding geeft.

Met een PTZ camera kan de indringer zelfs automatisch gevolgd worden, bijvoorbeeld wanneer een auto het terrein oprijdt.

Camerabewaking pakket
Bedienpaneel Alarmsysteem

Combineer uw zonnepark beveiliging met een alarmsysteem.

Combineer de buitendetectie met een alarmsysteem met meldkamer voor de volledige beveiliging van uw bedrijf, door meerdere technieken aan elkaar te koppelen zoals camera’s, alarm, toegang en detectie kunt u er voor zorgen dat uw zonnepark zo goed mogelijk beveiligd wordt.

Met de handige app kunt u eenvoudig de verschillende onderdelen van uw systeem beheren en controleren.

Voordelen van onze oplossing:

Er is een kostenbesparing omdat een beveiliger niet continu op locatie aanwezig hoeft te zijn.
Met maximaal 32 kolommen en een tussenliggende afstand van 250 meter per kolom, is het uitermate geschikt voor de beveiliging van grote oppervlaktes.
Meerdere detectie lijnen tot 2 meter hoogte beperken het aantal valse meldingen.
Livebeelden gaan rechtstreeks naar de meldkamer zodat deze geverifieerd kunnen worden.
Het detectiesysteem en de slimme software filteren dieren en weersomstandigheden.
Uitgerust met een bescherming tegen onderkruipen.

Deze bedrijven gingen uw onderneming al voor, lees hier meer over deze installatie projecten!

Lees waarom ze voor V&S hebben gekozen en hoe wij deze ondernemingen hebben beveiligd.

Vragen over zonnepark beveiliging?

of bel ons op: 088 1120 444.