Maximale vrijheid, maximale veiligheid

Toegangscontrole

15+ jaar ervaring

Gratis advies

Erkend VEB lid

Voordelen Elektronische Toegangscontrole

Elektronische toegangscontrole is dé moderne oplossing voor toegangsbeheer tot gebouwen of specifieke ruimtes, met vele voordelen ten opzichte van traditionele sleutels en sloten. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën zoals smartcards, biometrische lezers en toetsenbordcodes, verbetert het de veiligheid door toegang enkel aan geautoriseerde personen te verlenen en ongeautoriseerde personen te weren.

Naast het verhogen van de veiligheid, biedt elektronische toegangscontrole meer gemak en flexibiliteit. Medewerkers hoeven geen sleutels meer te dragen, en toegangsrechten zijn eenvoudig aan te passen of in te trekken. Bovendien kan beperkte toegang tot specifieke gebieden worden verleend aan individuele gebruikers.

Elektronische toegangscontrole is een veilige, handige en flexibele oplossing, geschikt voor zowel kleine bedrijven als grote complexe gebouwen. In deze tekst duiken we dieper in de voordelen van elektronische toegangscontrole en hoe het uw organisatie kan ondersteunen en beschermen.

Advies op maat

Bel onze specialisten voor persoonlijk en vrijblijvend advies.

adviseur-beveiliging

Veiligheid

Meer Veiligheid met Toegangscontrole

Elektronische toegangscontrole biedt een aanzienlijke verbetering van de veiligheid in vergelijking met traditionele sleutels en mechanische sloten.
Met elektronische toegangscontrole kunnen de toegangsrechten worden beperkt tot geautoriseerde personen en kan de toegang van ongeautoriseerde personen worden geweerd. Het systeem biedt ook een uitgebreid overzicht van wie er toegang heeft tot bepaalde ruimtes, waardoor het eenvoudiger wordt om te bepalen wie er verantwoordelijk is voor eventuele schade of verlies.

Door het implementeren van elektronische toegangscontrole, kunnen organisaties hun beveiligingsniveau verbeteren en een veiligere werkomgeving bieden voor hun medewerkers en klanten.

Veiligheid door toegangscontrole

Werkwijze

Onze werkwijze

Succesvolle werkwijze naar de juiste beveiligingsmaatregelen voor uw situatie

01

Uw situatie verkennen

Wat zijn de risico's? Zijn er specifieke wensen waar wij rekening mee moeten houden? Alles maken wij bespreekbaar zowel de beveiliging in samenhang met de gewenste investering.

02

Maatwerk offerte

Na het persoonlijke gesprek gaan we aan de slag met de eisen en uw wensen.
We gaan een offerte uitwerken compleet met beveiligingsplan, prijstelling en aanvullende diensten.

03

Uitvoeren van opdracht

Akkoord met offerte? Dan gaan we aan de slag met de beveiliging. Alles conform afspraak. Onze monteurs overleggen wanneer noodzakelijk en na installatie krijgt u uitleg en certificaat

Soorten

Verschillende soorten elektronische Toegangscontrole

Er zijn diverse elektronische toegangscontrole systemen beschikbaar, elk met hun eigen voor- en nadelen. Hierbij de meest voorkomende opties.

1. Smartcards / Tags
Smartcards en tags zijn populair in kantoorgebouwen, universiteiten en ziekenhuizen. Deze plastic kaarten hebben een microprocessor en geheugen om de toegangsrechten van de gebruiker op te slaan. Bij het presenteren aan een lezer, controleert het systeem de rechten en verleent toegang indien geautoriseerd.

2. Biometrische lezers
Biometrische lezers maken gebruik van fysieke eigenschappen, zoals vingerafdrukken of irisscans, om iemands identiteit te verifiëren. Hoewel ze een hoog beveiligingsniveau bieden, kunnen ze duurder zijn om te implementeren.

3. Toetsenbordcodes
Toetsenbordcodes zijn een eenvoudige en kosteneffectieve manier om toegangscontrole te implementeren. Een unieke code wordt ingevoerd op een toetsenbord om toegang te krijgen. Houd er echter rekening mee dat codes gestolen of gedeeld kunnen worden.

4. Smartphones
Smartphones kunnen ook dienen als toegangscontrole systeem. Dankzij apps en technologieën zoals Bluetooth en NFC kunnen smartphones communiceren met toegangscontrolelezers. Hierdoor kunnen gebruikers hun telefoon gebruiken om toegang te krijgen tot beveiligde ruimtes.

Soorten toegangscontrole systemen

Hulp bij het kiezen van het juiste systeem
Het is cruciaal om het juiste type elektronische toegangscontrole te kiezen op basis van de behoeften van uw organisatie. Een expert op het gebied van toegangscontrole kan u helpen bij het bepalen welke optie het beste bij uw bedrijf en beveiligingsbehoeften past.

 

Mobiele apps

Bedien uw deuren met uw persoonlijke app

Overal ter wereld toegang tot uw beveiligingssysteem. Schakel uw beveiliging in of uit vanuit uw eigen telefoon.

intergratie

Intergratie met CCTV, Brand en Alarm

Een belangrijk voordeel van elektronische toegangscontrole is de mogelijkheid om het te integreren met andere systemen in uw organisatie. Dit kan variëren van het integreren van toegangscontrole met beveiligingscamera’s tot het integreren van toegangscontrole met uw tijd- en aanwezigheidsregistratie.

Een van de belangrijkste voordelen van integratie met beveiligingscamera’s is het verbeteren van de veiligheid van uw gebouwen. Met geïntegreerde systemen kunt u beelden van beveiligingscamera’s koppelen aan gegevens van toegangscontrole, zodat u altijd weet wie er binnenkomt en vertrekt. Dit kan helpen bij het identificeren van ongeautoriseerde personen en het beperken van de toegang tot bepaalde ruimtes.

Integratie met tijd- en aanwezigheidsregistratie kan helpen bij het bijhouden van de aanwezigheid van uw medewerkers en hun werkuren. Door toegangscontrole en tijd- en aanwezigheidsregistratie te integreren, kunt u nauwkeurig bepalen wie er op welk moment toegang heeft tot uw gebouwen en wie er aanwezig is op de werkplek. Dit kan helpen bij het beheren van de toegang tot bepaalde gebieden op basis van de functie van uw werknemers en het naleven van arbeidswetgeving.

Integratie met andere systemen, zoals brandmeldsystemen, kan ook nuttig zijn in geval van noodsituaties. Het kan bijvoorbeeld mogelijk zijn om het toegangscontrolesysteem te integreren met uw brandmeldsysteem, zodat deuren automatisch ontgrendeld worden in geval van een brandalarm.

Het integreren van toegangscontrole met andere systemen kan helpen bij het verbeteren van de veiligheid, efficiëntie en productiviteit in uw organisatie. Het is belangrijk om samen te werken met een ervaren leverancier van toegangscontrolesystemen om de beste integratiemogelijkheden voor uw bedrijf te bepalen.

Beveiligingscamera

Sectoren

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende sectoren

Hierbij een selectie van sectoren welke wij bedienen. 

Beveiliging voor bedrijfspanden

Wij leveren verschillende beveiligingsoplossingen voor bedrijfspanden en loodsen

Beveiliging voor kantoren

Lees meer over onze diverse beveiliging oplossingen voor uw kantoor

Beveiliging voor retail en winkels

Lees meer over beveiliging oplossingen voor retailers en winkels

Beveiliging voor horeca

Lees meer over beveiliging oplossingen voor restaurants, cafe's en hotels

Beveiliging voor garage

Lees meer over beveiliging oplossingen voor garages en voertuig dealers
Over ons - Beveiliging

Ervaring

Wij hebben 18 jaar ervaring in
beveiligingssystemen

Vanaf 2005 zijn wij gespecialiseerd in technische beveiligingsoplossingen

Wij leveren producten en diensten voor bedrijven, organisaties en particulieren.

Voor een passende beveiliging oplossing komen wij bij u op locatie.

Lees meer over ons gerealiseerde projecten