Toegangscontrole voor bedrijven, van 1 deur beveiligen met tokens tot controle op netwerk niveau voor verschillende zones!

15 jaar ervaring

Landelijk opererend

Eigen technische dienst

5 jaar garantie

Toegangscontrole voor bedrijven.

V&S Beveiliging heeft een breed assortiment aan toegangscontrole systemen voor verschillende doeleinden! De toegangssystemen van V&S Beveiliging zorgen voor een verantwoord evenwicht tussen selectieve gastvrijheid en maximale beveiliging.

Wanneer sleutels zoek zijn of gestolen worden, is er het ongemak en de kosten om de sloten te veranderen en de nieuwe sleutels uit te delen. Met een toegangscontrole systeem kunt u eenvoudig extra tokens/pasjes bijmaken of onbruikbaar maken.

Smart toegangscontrole is van vitaal belang als uw bedrijf beperkte toegang tot vertrouwelijke of gevaarlijke gebieden nodig heeft en helpt bij het voorkomen van illegale binnenkomst en interne diefstal!

Beheer welke medewerkers toegang mogen hebben tot de verschillende gebieden/kantoren binnen uw onderneming en blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van uw werknemers, de klanten en uw bezoekers.

De toegangscontrolesystemen kunnen flexibel aangepast worden aan de behoefte en toekomstige groei van uw organisatie! Wijzigingen kunt u gemakkelijk doorvoeren, zodat iedere medewerker altijd toegang heeft tot de afdelingen waarvoor hij toegang mag hebben.

Met een toegangscontrole in combinatie met een alarminstallatie weet u altijd wie er wel en geen toegang hebben tot uw bedrijf!

Lokale Service

Onze installateurs wonen door het gehele land, hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat er snel 1 bij u kan zijn in geval van nood. Onze gediplomeerde klantenservice is 24/7 het gehele jaar lang bereikbaar voor al uw vragen!

Verzekeringseisen

Wij leveren zowel beveiligingssystemen voor bedrijven die geen borg klasse eis hebben en voor bedrijven die er wel 1 hebben. Des te hoger de eis van uw verzekering des te belangrijker is het dat u kiest voor een gecertificeerd bedrijf!

Bij Alarmering

Wij garanderen een snelle respons bij alarmmeldingen, zodra er een melding binnenkomt bij onze medewerkers wordt er direct door ons gereageerd!

Prijs-Kwaliteit

V&S Beveiliging werkt met A-merk beveiligingsapparatuur en een laagste prijsgarantie plus 3 jaar garantie en zowel koop & lease mogelijkheden!

of bel ons vrijblijvend op: 088 1120 444

``V&S Beveiliging levert alleen hoogwaardige kwaliteit toegangscontrole systemen van o.a. VanderBildt die aan alle Europese normen voldoen. U bent dus verzekerd van kwaliteit. Daarom geven wij een product garantie van 5 jaar!``

– Sebastiaan Scholte, Eigenaar V&S Beveiliging

toegangscontrole met 5 jaar garantie

Bewaking

Ontzeg onbevoegde bezoekers de toegang tot uw bedrijf of afdelingen

Limiteer

Beperk de toegang van werknemers tot specifieke afdelingen in uw bedrijf

Alarm

Voer een gecentraliseerde lock-down in het geval van een noodsituatie!

Gemak

Geef vertrouwde leveranciers gemakkelijk toegang tot een afdeling of locatie

Controle

Volg ingaande en uitgaande verkeer per werknemer of per afdeling in uw bedrijf

Sleutels

Nooit weer meemaken dat sleutels kwijt betekent alle sloten vervangen

Deze bedrijven gingen uw onderneming al voor, lees hier meer over deze installatie projecten!

Lees waarom ze voor V&S hebben gekozen en hoe wij deze ondernemingen hebben beveiligd.

“Na een hoop gedoe met sleutels hebben wij gekozen voor een toegangscontrole systeem van V&S Beveiliging, netjes geïnstalleerd en werkt naar behoren & tevredenheid!”

AND Cheese toegangscontrole
AND Cheese

“V&S Beveiliging levert alarminstallaties gecombineerd met camerabewaking systemen voor onze franchisers. Al meer dan 5 jaar naar volle tevredenheid!”

New York Pizza

“Voor onze verzekering moesten wij worden beveiligd. V&S Beveiliging hebben wij uitgekozen als leverancier van ons alarmsysteem met meldkamer”

EkoPlaza alarmsysteem
Ekoplaza

“Voor onze nieuwe restaurants hebben we gekozen voor beveiligingssystemen van V&S Beveiliging. Heerlijk werken met korte snelle communicatie lijnen. Top service!”

De Beren Restaurant beveiliging
De Beren Restaurants

V&S Beveiliging is al meer dan 15 jaar de specialist op het gebied van toegangscontrole

Wij leveren Alarmsystemen, Camerabewaking & Toegangscontrole voor elke Branche!

Gedegen diefstal & fraude preventie is voor winkels in de retail van levensbelang! Lees verder…

Voorkom inbraak & vandalisme van uw bedrijfspand of van een afgelegen opslag loods Lees verder…

Beveilig uw autopapieren, de sleutels en de auto’s buiten geparkeerd met camera’s! Lees verder…

Beveilig uw Woonhuis, Caravan of Boot met o.a. een Alarmsysteem en Buitencamera’s Lees verder…

Alarmsystemen met App & camera’s + uitgebreide toegangscontrole mogelijkheden! Lees verder…

Voorkom fraude van personeel en zorg ervoor dat u direct kunt reageren bij een overval! Lees verder…

IP Toegangscontrole, meer dan alleen een slot!

In tegenstelling tot een traditioneel ‘slot en sleutel’ systeem kan toegangscontrole een gebouw elektronisch beveiligen en managen wie er waar en wanneer toegang heeft. Een IP toegangscontrole systeem kan worden aangesloten op een bestaand netwerk in een gebouw en is een gebruiksvriendelijk en flexibel toegangscontrole systeem om te communiceren over een netwerk, welke centraal beheerd kan worden via een PC.

toegangscontrole systemen

Stand Alone

Enkel toegangssysteem voor bijvoorbeeld een magazijndeur

Toegangssysteem

met pasje of sleutelhanger voor meerdere deuren/poorten

Online netwerk

toegangscontrole voor meerdere deuren en grotere bedrijven

Management systeem

Centraal en online voor meerdere deuren met o.a. tijd registratie

Beheer uw toegang online!

Overal ter wereld toegang tot uw toegangscontrole systeem via uw smartphone, tablet of PC. Beheer wie waar mag komen waar u ook ter wereld bent via 1 app!

Combineer uw alarmsysteem met Camerabewaking & Toegangscontrole

en beheer alles via 1 gemakkelijke App op uw smartphone!

Het gebruikvriendelijkste intercomsysteem.

Wij installeren het meest gebruiksvriendelijke deurintercom systeem dat op het moment verkrijgbaar is. Door het stijlvolle design van het systeem is het toepasbaar in iedere omgeving. Deze deurintercom maakt het mogelijk een persoon te identificeren voordat er toegang wordt gegeven tot uw bedrijf. U kunt de persoon identificeren via audio & video waarna u via het touchscreen eenvoudig de deur opent. Door de integratie met het netwerk toegangscontrolesysteem, kunnen gebruikers ook toegang krijgen met een kaart, tag of pin.

Deur intercom toegangscontrole systeem
toegangscontrole met 5 jaar garantie

Het intelligente toegangscontrolesysteem.

Toegangscontrole kan veel meer zijn dan alleen een deur beveiligen met een pasje, u kunt met een intelligent systeem onder andere ook automatische ‘acties’ instellen; bijvoorbeeld dat uw verlichting & verwarming automatisch aangaat zodra de 1e werknemer uw bedrijf binnenkomt en automatisch uitgaat wanneer de laatste vertrekt. Combineer het systeem met uw brandalarm zodat bij brand alle deuren automatisch opengaan en het systeem bijhoudt of iedereen in veiligheid is na de evacuatie.

Meer dan alleen maar toegangscontrole.

Het toegangscontrole systeem van V&S beveiliging kan meer zijn dan een toegangssysteem, uw afdeling personeelszaken kan het bijvoorbeeld gebruiken voor de tijdsregistratie van uw personeel en om bij te houden wie er ziek of met vakantie is. Het systeem geeft u een duidelijk overzicht van iedereen die aanwezig is in uw bedrijf die dag en houdt een logboek bij van alle tijdsregistraties waardoor u meteen een overzichtelijk logboek heeft als een werknemer vaak te laat komt.

Toegangscontrole met tijd en logboek

Geen ongenode personen meer in uw organisatie

Gemak met bediening op afstand! Gemakkelijk de toegang van uw werknemers beheren en controleren! Volg het ingaande en uitgaande verkeer per werknemer of afdeling
U heeft audit gegevens voor een beoordeling in het geval van een werkplek incident en u kunt verkeer verslagen van de tijd van de dag, de dag van de week en meer registreren
Verbeter de manier waarop u de bescherming van uw mensen, middelen en faciliteiten beheert, wij leveren alleen De beste toegang controlesystemen in het bedrijfsleven

Vragen over toegangsverlening?

of bel ons op: 088 1120 444.

Over het team van V&S Beveiliging