Terreinbeveiliging, nu draadloos en zeer betaalbaar! Draadloze infrarood buitendetectie voor bedrijventerreinen of voor bewaking op uw erf!

15 jaar ervaring

Landelijk opererend

Eigen technische dienst

2 jaar garantie

Terreinbeveiliging.

“Kan ik een melding krijgen op mijn telefoon wanneer iemand mijn terrein betreedt?”

Is al een lange tijd een veelgestelde vraag in de beveiligingsbranche, veel ondernemers willen graag direct weten wanneer iemand het terrein opkomt, vooral wanneer ze zelf niet aanwezig zijn.

Met camerabewaking kunt u achteraf de beelden bekijken, het alarminstallatie gaat pas af wanneer iemand inbreekt maar met terreinbeveiliging krijgt u direct een melding wanneer iemand door de stralen van de draadloze poorten van uw terrein gaat, u kunt dan direct meekijken via uw bewakingscamera’s en besluiten of er actie nodig is vanaf uw kant.

De nieuwste draadloze buiten detectoren zijn eenvoudig te plaatsen doordat er geen kabels meer nodig zijn. De infrarood palen maken gebruik van batterijen die tot wel 10 jaar mee kunnen gaan. De buitendetectie heeft het IP65 keurmerk en kan prima omgaan met regen, mist en overige weersomstandigheden.

De zenders en ontvangers kunnen flexibel rondom uw pand geplaatst worden voor de complete bewaking van uw terrein en hebben een zeer lage foutmarge met betrekking tot insecten, vogels en dieren.

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar, flexibel & betaalbaar buitendetectie systeem bel ons dan op 088 1120 444 voor een demonstratie.

Lokale Service

Onze installateurs wonen door het gehele land, hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat er snel 1 bij u kan zijn in geval van nood. Onze gediplomeerde klantenservice is 24/7 het gehele jaar lang bereikbaar voor al uw vragen!

Verzekeringseisen

Wij leveren zowel beveiligingssystemen voor bedrijven die geen borg klasse eis hebben en voor bedrijven die er wel 1 hebben. Des te hoger de eis van uw verzekering des te belangrijker is het dat u kiest voor een gecertificeerd bedrijf!

Bij Alarmering

Wij garanderen een snelle respons bij alarmmeldingen, zodra er een melding binnenkomt bij onze medewerkers wordt er direct door ons gereageerd!

Prijs-Kwaliteit

V&S Beveiliging werkt met A-merk beveiligingsapparatuur en een laagste prijsgarantie plus 3 jaar garantie en zowel koop & lease mogelijkheden!

of bel ons vrijblijvend op: 088 1120 444

``De buitendetectoren die geïnstalleerd worden door V&S voldoen aan alle Europese normen en eisen. Wij leveren o.a. Optex terreinbeveiliging. U bent dus verzekerd van een machine van kwaliteit. Daarom geven wij een product garantie van 3 jaar!``

– Sebastiaan Scholte, Eigenaar V&S Beveiliging

infrarood AIR Beam

Weet wanneer iemand uw erf of terrein betreed!

Des te eerder u een potentiële inbreker of ongewenst persoon op uw terrein kunt ontdekken des te lager de kans dat deze zijn slag zal weten te slaan. Met draadloze terreinbeveiliging krijgt u direct een melding op uw telefoon wanneer iemand door de infraroodstraling beweegt.

U kunt dan direct in persoon of via de app deze melding controleren. Ideaal voor grote terreinen maar ook bijvoorbeeld voor op uw erf als u geregeld achter uw huis of op het land aan het werk bent.

Doordat er voor deze techniek geen kabels nodig zijn kan het systeem snel en voor lage kosten aangelegd worden.

Laser hek voor buiten beveiliging

Volledig draadloos!

Geen kabels, geen hak & breekwerk.

Lange levensduur

De batterijen gaan tot 10 jaar mee.

Direct melding!

Op uw smartphone of tablet.

Flexibel te monteren!

Dit systeem werkt overal.

U kunt direct meekijken via uw bewakingscamera's!

Het terreinbeveiliging systeem kan worden aangesloten op uw bewakingscamera’s, hierdoor kunt u direct live meekijken wanneer u een melding krijgt. De camera’s kunnen zelfs zo geprogrammeerd worden dat ze alleen beginnen op te nemen wanneer uw buitendetectie een melding geeft.

Met een PTZ camera kan de indringer zelfs automatisch gevolgd worden, bijvoorbeeld wanneer een auto het bedrijventerrein oprijdt.

Camerabewaking pakket
Bedienpaneel Alarmsysteem

Combineer uw terreinbeveiliging met een alarmsysteem.

Combineer de buitendetectie met een alarmsysteem met meldkamer voor de volledige beveiliging van uw bedrijf, door meerdere technieken aan elkaar te koppelen zoals camera’s, alarm, toegang en detectie kunt u er voor zorgen dat uw bedrijf zo veilig mogelijk beveiligd wordt.

Met de handige app kunt u eenvoudig de verschillende onderdelen van uw systeem beheren en controleren.

Terreinbeveiliging houdt uw bedrijf of erf veilig!

Terreinbeveiliging kan flexibel rondom uw bedrijf worden geplaatst of alleen op de toegangspunten van uw bedrijf of woonerf.
Het detectie systeem is weersbestendig en heeft geen last van regen, mist of ijs en zal onder alle omstandigheden functioneren.
Zelfs ongedierte zoals insecten en spinnen zijn geen probleem, robuustheid is 1 van de kenmerken van ons beveiligingssysteem.

Deze bedrijven gingen uw onderneming al voor, lees hier meer over deze installatie projecten!

Lees waarom ze voor V&S hebben gekozen en hoe wij deze ondernemingen hebben beveiligd.

Heeft u een vraag? Bel ons op (088 - 1120 444)