V&S Beveiliging al 15 jaar vakwerk & ervaring in technische beveiliging oplossingen! Lees hier de achtergrond en geschiedenis van ons beveiligingsbedrijf.

15 Jaar ervaring

Landelijk opererend

Eigen technische dienst

Slimme beveiligingssystemen

Sebastiaan Scholte expert in beveiliigngstechniek

Sebastiaan Scholte is eigenaar van V&S Beveiliging B.V. welke opgericht is in 2005. Mijn specialismen zijn:

  • Inbraakbeveiliging
  • Camerabewaking systemen
  • Toegangscontrole

Sebastiaan is begonnen in de beveiligingsbranche als beveiligingsmonteur (2002). Het vak inspireert mij ontzettend en heb naast mijn diploma MBV in 2004 het diploma TBV beveiligingstechniek behaald. Met dit diploma ben ik een succesvol eigen bedrijf gestart in 2005.

Vanaf 2005 heb ik en mijn bedrijf zich verder ontwikkeld in slimmere beveiligingsoplossingen voor particulieren en bedrijven.

Lokale Service

Onze installateurs wonen door het gehele land, hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat er snel 1 bij u kan zijn in geval van nood. Onze gediplomeerde klantenservice is 24/7 het gehele jaar lang bereikbaar voor al uw vragen!

Verzekeringseisen

Wij leveren zowel beveiligingssystemen voor bedrijven die geen borg klasse eis hebben en voor bedrijven die er wel 1 hebben. Des te hoger de eis van uw verzekering des te belangrijker is het dat u kiest voor een gecertificeerd bedrijf!

Bij Alarmering

Wij garanderen een snelle respons bij alarmmeldingen, zodra er een melding binnenkomt bij onze medewerkers wordt er direct door ons gereageerd!

Prijs-Kwaliteit

V&S Beveiliging werkt met A-merk beveiligingsapparatuur en een laagste prijsgarantie plus 3 jaar garantie en zowel koop & lease mogelijkheden!

Certificering

V&S Beveiliging is gecertificeerd voor het leveren van kwalitatief hoogstaande beveiligingsoplossingen. Deze certificeringen zijn eisen voor vele verzekeraars in NL. Dat betekent dat al onze producten en medewerkers voldoen aan de hoogste eisen. Als klant geeft u dit de zekerheid en garantie voor de juiste beveiliging.
borg klasse alarmsysteem certificaat

Het CCV is een samenwerkingsverband tussen overheid, het bedrijfsleven en eindgebruikersorganisaties om gezamenlijk Nederland veiliger te maken.