Tevreden klanten zijn onze prioriteit.

Lees onze reviews en hoe klanten onze dienstverlening hebben ervaren.

Reviews van onze klanten

Wij zijn trots op de beoordelingen die we van al onze klanten en relaties krijgen. Trots en blij omdat ze bevestigen dat we weten wat we doen en dat ook goed doen; namelijk hoogwaardige kwaliteit en service in onze dienstverlening leveren.

Voordat u besluit welke beveiligingsbedrijfs u kiest, is het vanzelfsprekend prettig om eerst de reviews te lezen.

Vele klanten gingen u al voor en hebben ons laten weten hoe zij onze dienstverlening ervaren. Op deze pagina leest u al hun ervaringen.

V&S BeveiligingV&S Beveiliging
4.7 Sterren - Gebaseerd op 13 Reviews

Onze klanten aan het woord

V&S Beveiliging heeft mij tot heden altijd goed geholpen. Toen mijn alarm systeem kapot ging hebben ze binnen 2 dagen een compleet nieuw systeem geplaatst. Wij konden met een gerust hart op vakantie.

P. Boonstra

Wij hebben 16 cameras laten installeren door V&S en zijn uiterst tevreden over de scherpe beelden en de keurige installatie.

Als ik in de toekomst nog een camerasysteem aanschaf zal ik zeker weer voor V&S gaan.

Scherpe beelden voor scherpe prijzen en top service.

Martin Noordenbos

Voor onze nieuwe restaurants hebben we gekozen voor beveiligingssystemen van V&S Beveiliging. Heerlijk werken met korte snelle communicatie lijnen. Top service!

De Beren Restaurants

Na tijdenlang problemen met onze oude camera’s en tegenvallende beeldkwaliteit hebben na uitgebreide oriëntatie gekozen voor camera’s van V&S. Zeer tevreden!

Meromar Harlingen

Wij hebben 7 oude bewakingscamera's laten vervangen door V&S Beveiliging. Alles nu op onze telefoon met goed nachtbeeld en gedetailleerde beeldweergave!

Vis per Mare

Voor onze verzekering moesten wij worden beveiligd. V&S Beveiliging hebben wij uitgekozen als leverancier van ons alarmsysteem met meldkamer.

Ekoplaza

V&S Beveiliging levert alarminstallaties gecombineerd met camerabewaking systemen voor onze franchisers. Al meer dan 5 jaar naar volle tevredenheid!

New York Pizza

Na goede advisering voor camera's rondom ons bedrijfspand de camera's laten vervangen. Alles is netjes en volgens afspraak gemonteerd en uitgelegd. Super tevreden mee

Haaima Peugeot

Na vervelende diefstal van katalysatoren hebben wij terrein beveiliging door V&S Beveiliging laten aanleggen. Na aantal keren fijn tunen werkt het uitstekend. Als we vragen hebben dan bellen we en het wordt direct geregeld. De service is dik in orde

Autodemontage Huizinga Kootstertille

Alleen maar lof voor V&S beveiliging. Op een professionele manier is er bij ons thuis een alarmsysteem aangesloten. Communicatie is goed en zorgvuldig verlopen en afspraken zijn goed nagekomen. Alles ziet er netjes verzorgd uit!

Roland Pennaertz

Na een hoop gedoe met sleutels hebben wij gekozen voor een toegangscontrole systeem van V&S Beveiliging, netjes geïnstalleerd en werkt naar behoren & tevredenheid!

AND Cheese

Wij hebben het alarmsysteem laten vernieuwen door V&S Beveiliging. Wat een duidelijke communicatie! Alles is volgens afspraak geïnstalleerd.

Profile Tyre Center Heerenveen / Leeuwarden

Vakkundig personeel, vriendelijk en verstand van zaken! deze toppers gaan niet eerder naar huis voordat de klus geklaard is.​

Jornt Zijlstra

Deel uw ervaring met ons

Ook onze dienstverlening ervaren?

of bel ons op: 088 1120 444.

Over het team van V&S Beveiliging