V&S Beveiliging kan uw winkel geheel naar wens beveiligen met een alarmsysteem, camerabewaking & toegangscontrole op maat geïnstalleerd.

11 JAAR ERVARING

IN BEDRIJFSBEVEILIGING

LANDELIJKE DEKKING

MET LOKALE MONTEURS

TECHNISCHE DIENST

DIE 24/7 KLAARSTAAT

KOOP OF LEASE

MET 3 JAAR GARANTIE

Beveilig uw winkel optimaal.

Waarom voor detailhandel beveiliging van V&S kiezen? Omdat wij als geen ander begrijpen dat u niet dag & nacht aanwezig kunt zijn bij uw winkel om deze te beschermen tegen de risico’s van inbraak of brand.

U zoekt een alarminstallatie waarbij gebruiksgemak voorop staat en die u direct waarschuwt wanneer er iets misgaat & niet alleen achteraf wilt weten dat er goederen verdwenen zijn maar beveiliging wilt met een preventieve werking.

De detailhandel heeft het altijd al zwaar te voorduren gehad met winkeldiefstallen, inbraken, overvallen en zelfs fraude van het eigen personeel. Het is vaak moeilijk voor winkeliers om zich hier altijd maar tegen te blijven wapenen, maar met een ervaren partner als V&S zijn er zeker veel mogelijkheden.

Sluit bijvoorbeeld de bewakingscamera’s aan op uw alarmsysteem, zo kunt u bij een inbraak deze direct verifiëren voor de politie, of gebruik automatisch volgende camera’s om winkeldiefstallen te beperken. Met slimme camera’s is nog veel meer mogelijk, bijvoorbeeld een camera die de transacties in de gaten houdt – geen klanten aanwezig maar de kassa gaat open? Alarm. Kassalade blijft per ongeluk open staan? Alarm.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw winkel!

Lokale Service

Onze installateurs wonen door het gehele land, hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat er snel 1 bij u kan zijn in geval van nood. Onze gediplomeerde klantenservice is 24/7 het gehele jaar lang bereikbaar voor al uw vragen!

Verzekeringseisen

Wij leveren zowel beveiligingssystemen voor bedrijven die geen borg klasse eis hebben en voor bedrijven die er wel 1 hebben. Des te hoger de eis van uw verzekering des te belangrijker is het dat u kiest voor een gecertificeerd bedrijf!

Bij Alarmering

Wij garanderen een snelle respons bij alarmmeldingen, zodra er een melding binnenkomt bij onze medewerkers wordt er direct door ons gereageerd!

Prijs-Kwaliteit

V&S Beveiliging werkt met A-merk beveiligingsapparatuur en een laagste prijsgarantie plus 3 jaar garantie en zowel koop & lease mogelijkheden!

of bel ons vrijblijvend op: 088 1120 444

``Alarmsystemen, camerabewaking & toegangscontrole van V&S voldoen aan alle Europese normen (Incert/NCP/verzekering etc.) U bent dus verzekerd van een beveiligingssysteem van kwaliteit. Daarom geven wij een product garantie van 3 jaar!``

– Sebastiaan Scholte, Eigenaar V&S Beveiliging

Zakelijk alarmsysteem bedrijf

Complete alarmsystemen voor de detailhandel.

Diefstal & Fraude Preventie is voor uw winkel van levensbelang tijdens openingstijden of wanneer u niet aanwezig bent om fraude door werknemers te voorkomen die bekenden extra korting geven of zichzelf een extraatje geven uit uw kassa. U wilt uw magazijn waar iedereen in en uit kan lopen in de gaten houden tijdens de drukke uurtjes in uw winkel & bij een spontane overval wilt u in kunnen grijpen met een alarmknop voor uw personeel die direct uzelf en de nooddiensten waarschuwt.

Alarmsysteem smartphone app

Mogelijk in combinatie met brandbeveiliging!

Rookmelders die u en de Nooddiensten waarschuwen!

Inclusief Applicatie voor op uw Smartphone!

Beheer meerdere retail locaties via uw telefoon!

Alarmknop of Mist Generator bij uw kassa erbij?

Uw personeel kan direct reageren bij een overval!

+ Alles-in-1 beveiligingsintegratie via uw App!

Camera’s & Toegangscontrole aansluiting mogelijk!

Inbraakpreventie met de mistgenerator

Niet is er vervelender voor een winkelier dan ochtends uw winkel openen en erachter komen dat er is in gebroken, behalve dan een overval, en bij beide is de mistgenerator uw beste investering! Bij een inbraak zal de mistgenerator direct de ruimte vullen met een ondoordringbare mist, hierdoor ziet de inbreker geen hand voor ogen en kan deze er moeilijk met uw kostbare goederen vandoor gaan. Bij een overval ontneemt de mist de overvaller direct het zicht en deze zal snel op de vlucht slaan om maar niet opgepakt te worden. De mist zelf is volkomen onschadelijk voor mensen, dieren, etenswaren en is gekeurd door de Europese Unie. Meer informatie over de mistgeneratoren die V&S levert vindt u hier.

Camerabewaking set

Full HD camerabewaking met live beeld & audio!

Top kwaliteit bewakingscamera’s mogen natuurlijk niet ontbreken in uw winkel, camera’s hebben een bewezen preventieve werking en met de hoge beeldkwaliteit zijn de beelden ook nog eens prima bruikbaar in de opsporing van een winkeldief. U kunt uw alarmsysteem combineren met bewakingscamera’s waardoor een alarm veel sneller geverifieerd zal worden, daarnaast kunt u zelf live via de handige app meekijken & meeluisteren! Wij leveren verschillende types camera’s van sterke nacht camera’s voor buiten tot 360 graden camera’s voor binnen, zelfs PTZ camera’s waarmee u uw bezoekers automatisch kunt volgen.

Toegangscontrole & Logboekregistratie

Om er zeker van te zijn dat derden geen toegang hebben tot uw kantoor of magazijn tijdens openingstijden leveren wij ook toegangscontrole systemen, met een pasje, code of token uw magazijn of kantoor veilig afsluiten voor uw klanten & ongewenste bezoekers! Het komt in de detailhandel vaak voor dat een deur ‘voor het gemak’ open blijft staan, maar dit geeft de gelegenheidsdief uiteraard de kans om zijn slag te slaan. Met een toegangscontrole systeem is het veel eenvoudiger om een deur gesloten te houden, of om de tijdsregistratie van uw personeel bij te houden. Daarnaast kunt u geheel naar wens personeel & leveranciers toegang geven tot specifieke delen van uw winkel op specifieke tijdstippen!

toegangscontrole voor bedrijven

Een Alarminstallatie houdt uw winkel veilig!

Een Alarmsysteem biedt gemoedsrust voor u dat uw bedrijf of woning wordt beschermd tegen inbraak, indringers, en diefstal.
Een Alarminstallatie schrikt indringers af door middel van o.a. een luide sirene, fel flitslicht en directe alarm melding naar onze partner Meldkamer.
Alarmsystemen zijn tegenwoordig voor veel toepassingen inzetbaar, het beveiligt u tegen het risico van inbraak, vandalisme, brand en overvallen.

Deze bedrijven gingen uw onderneming al voor, lees hier meer over deze installatie projecten!

Lees waarom ze voor V&S hebben gekozen en hoe wij deze ondernemingen hebben beveiligd.

“V&S heeft bij ons naar volle tevredenheid, terwijl we bezig waren met de inrichting van ons nieuwe restaurant een volledig camerabewaking systeem geïnstalleerd!”

New York Pizza

“Na een hoop gedoe met sleutels hebben wij gekozen voor een toegangscontrole systeem van V&S Beveiliging, netjes geïnstalleerd en werkt naar behoren & tevredenheid!”

AND Cheese

“Na tijdenlang problemen met onze oude camera’s en tegenvallende beeldkwaliteit hebben na uitgebreide oriëntatie gekozen voor camera’s van V&S. Zeer tevreden!”

Meromar

Heeft u een vraag? Bel ons op (088 - 1120 444)