Beveiliging van Zandleven coatings met Ksenia Alarmsysteem

Klant

Zandleven Coatings

Datum

30-01-2023

Catogarie

Alarmsysteem

Locatie

Leeuwarden

Inleiding:

Zandleven coatings is een toonaangevend bedrijf in Nederland dat hoogwaardige coatings produceert en levert aan diverse industrieën. Het is van essentieel belang dat de producten van Zandleven coatings veilig worden opgeslagen en beschermd worden tegen diefstal en vandalisme. Om deze reden heeft het bedrijf besloten om een beveiligingssysteem te installeren in hun opslagruimte. Het doel van dit project is om een beveiligingssysteem te ontwerpen en te implementeren dat voldoet aan de behoeften van Zandleven coatings.

Doelstellingen:

  • Ontwerpen van een beveiligingssysteem dat de opslagruimte van Zandleven coatings effectief beschermt tegen inbraak en vandalisme.
  • Implementeren van het beveiligingssysteem met minimale verstoring van de bedrijfsvoering van Zandleven coatings.
  • Trainen van het personeel van Zandleven coatings in het gebruik van het beveiligingssysteem.
  • Onderhouden van het beveiligingssysteem en zorgen voor een continue werking.

Methoden:

Voor dit project zal een Ksenia alarmsysteem worden gebruikt vanwege de betrouwbaarheid en functionaliteit van het systeem. Het beveiligingssysteem zal de volgende componenten bevatten:

  1. Bewegingssensoren: deze sensoren detecteren beweging in de opslagruimte en zullen een alarm activeren als er ongeautoriseerde toegang is.

  2. Deur-/raamsensoren: deze sensoren detecteren wanneer deuren of ramen worden geopend en zullen ook een alarm activeren als er ongeautoriseerde toegang is.

  3. Bedieningspaneel: dit paneel zal worden geïnstalleerd bij de ingang van de opslagruimte en zal worden gebruikt om het beveiligingssysteem te activeren en deactiveren.

  4. Camerasysteem: er zal een camerasysteem worden geïnstalleerd om de opslagruimte te monitoren en eventuele incidenten vast te leggen.

Resultaten:

Na de implementatie van het beveiligingssysteem zal de opslagruimte van Zandleven coatings effectief beschermd worden tegen diefstal en vandalisme. Het beveiligingssysteem zal de werking van het bedrijf niet verstoren en het personeel zal worden getraind in het gebruik van het systeem. Het onderhoud van het systeem zal worden uitgevoerd om te zorgen voor een continue werking.

Conclusie:

Het installeren van een Ksenia alarmsysteem zal de beveiliging van de opslagruimte van Zandleven coatings aanzienlijk verbeteren. Het beveiligingssysteem zal de werking van het bedrijf niet verstoren en het personeel zal worden getraind in het gebruik van het systeem. Het onderhoud van het systeem zal worden uitgevoerd om te zorgen voor een continue werking.