Alarm en camerabewaking voor HOB Gieten

Klant

HOB Gieten

Datum

10-03-2020

Categorie

Alarm en CCTV

Locatie

Gieten

Inleiding:

HOB Gieten is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de bestrijding van plaagdieren in de regio van Gieten. Om de veiligheid van het pand en de kostbare apparatuur te waarborgen, heeft het bedrijf besloten om een alarmsysteem en camerasysteem te installeren om de beveiliging tegen inbraak te versterken.

Alarmsysteem:

Voor de inbraakbeveiliging is er gekozen voor een Risco Lightsys alarmsysteem. Dit systeem biedt een complete oplossing voor inbraakdetectie en -preventie, en is zeer gebruiksvriendelijk. Het systeem is voorzien van verschillende sensoren die bijvoorbeeld reageren op beweging en het openen van deuren en ramen. In geval van een inbraakpoging zal het alarmsysteem direct een melding sturen naar de meldkamer en/of een ingestelde contactpersoon.

Camerasysteem:

Naast het alarmsysteem wordt er ook een Dahua camerasysteem ge├»nstalleerd. Dit camerasysteem bestaat uit 6 camera’s die op strategische plekken worden geplaatst om een volledige dekking te bieden. Daarnaast is er ook een 180 graden camera ge├»nstalleerd die de gehele zijgevel van het pand kan bekijken. De camera’s hebben een hoge resolutie en kunnen worden bediend via een app op de smartphone. Zo kunnen de beelden te allen tijde worden bekeken en kunnen er indien nodig acties worden ondernomen.

Conclusie:

Met de installatie van het Risco Lightsys alarmsysteem en het Dahua camerasysteem kan HOB Gieten de beveiliging tegen inbraak aanzienlijk versterken. Het systeem is zeer betrouwbaar en gebruiksvriendelijk, en biedt een complete oplossing voor inbraakdetectie en -preventie.