Camerabewaking voor Brouwer & Brouwer

Klant

Brouwer en Brouwer

Datum

22-12-2022

Categorie

Camerabeveiliging

Locatie

Eastermar

Inleiding:

Brouwer en Brouwer Grondverzet is een bloeiend bedrijf in Eastermar dat zich bezighoudt met grondverzetwerkzaamheden. Het is van cruciaal belang dat de bedrijfslocaties van Brouwer en Brouwer Grondverzet goed worden beveiligd tegen inbraak en vandalisme. Daarom heeft het bedrijf besloten om een geavanceerd camerasysteem te installeren om de veiligheid van hun bedrijfslocaties te waarborgen.

Doelstellingen:

  • Ontwerpen van een camerasysteem dat de bedrijfslocaties van Brouwer en Brouwer Grondverzet effectief beschermt tegen inbraak en vandalisme.
  • Implementeren van het camerasysteem met minimale verstoring van de bedrijfsvoering van Brouwer en Brouwer Grondverzet.
  • Trainen van het personeel van Brouwer en Brouwer Grondverzet in het gebruik van het camerasysteem.
  • Onderhouden van het camerasysteem en zorgen voor een continue werking.

Methoden:

Voor dit project zal een Hikvision camerasysteem worden gebruikt vanwege de betrouwbaarheid en functionaliteit van het systeem. Het camerasysteem zal de volgende componenten bevatten:

  1. Zes vaste camera’s: deze camera’s worden op strategische locaties geplaatst om de bedrijfslocaties van Brouwer en Brouwer Grondverzet volledig te bewaken.

  2. PTZ autotracking camera: deze camera wordt geplaatst op een centrale locatie en kan automatisch bewegingen van personen en voertuigen volgen. Hierdoor kan de camera gericht worden op de meest relevante gebeurtenissen.

  3. Intercom: er wordt een intercomsysteem geïnstalleerd om communicatie mogelijk te maken tussen het personeel van Brouwer en Brouwer Grondverzet en bezoekers.

Resultaten:

Na de implementatie van het camerasysteem zal de bedrijfslocatie van Brouwer en Brouwer Grondverzet effectief beschermd worden tegen inbraak en vandalisme. Het camerasysteem zal de werking van het bedrijf niet verstoren en het personeel zal worden getraind in het gebruik van het systeem. Het onderhoud van het systeem zal worden uitgevoerd om te zorgen voor een continue werking.

Conclusie:

Het installeren van een Hikvision camerasysteem zal de beveiliging van de bedrijfslocatie van Brouwer en Brouwer Grondverzet aanzienlijk verbeteren. Het camerasysteem zal de werking van het bedrijf niet verstoren en het personeel zal worden getraind in het gebruik van het systeem. Het onderhoud van het systeem zal worden uitgevoerd om te zorgen voor een continue werking. Het eindresultaat zal een veiligere bedrijfslocatie zijn voor Brouwer en Brouwer Grondverzet en hun werknemers.