Vis per Mare – Camerabewaking

De klant

Klant: Vis per Mare

Opdracht: Camerabewaking 

Vis per Mare is een vis restaurant in het bruisende Makkum. Vis per Mare schotelt heerlijke vis gerechten zoals natuurlijk kibbeling, kabeljauw, haring, paling, etc. etc. Heerlijk om eens langs te rijden voor een lekker visje te eten.

De opdracht

Voorstel maken voor camerabewaking. Buitencamera’s welke rondom de winkel goed beeld weergeven. Belangrijk is dat het nachtzicht uitstekend is. Het is vrijwel donker in de omgeving. Binnen camera’s voor een goed overzicht restaurant / afhaal. Doelstelling is veiligheid creëren voor klanten en personeel.

De oplossing

V&S Beveiliging heeft voor dit project gekozen voor 5 megapixel ultra low light camera’s. De buitencamera zijn bovendien voorzien van motorzoom lens waardoor de kijkhoek variabel is gemaakt. De klant kan met deze camera’s zelf de kijkhoek bepalen via de meegeleverde software. De binnen camera’s zijn compact van formaat met een grote kijkhoek lens van 108° Ideaal voor het overzicht.
Alle camera’s zijn van het type vandaal dome (camera achter een ronde kap) vanwege de lage hoogte van de camera’s. Nu zijn de camera’s niet te saboteren.

Alle camera’s zijn aangesloten op een recorder waarbij software is geleverd voor PC en smartphone. De klant kan nu gemakkelijk alles live of terug kijken!