New York Pizza – Camerabewaking

De klant

Klant: New York Pizza

Opdracht: Camerabewaking & Alarmsysteem

New York Pizza is al sinds de oprichting in 1993 dé smaakmaker van Nederland. Vanuit de eerste vestiging aan het Amsterdamse Spui werden pizza verkocht. De formule sloeg in als een bom en al snel werden er meerdere restaurants geopend. Sindsdien is New York Pizza snel gegroeid door heel Nederland

De opdracht

Offerte uitbrengen voor een camerabewaking systeem en inbraakdetectie voor hun nieuwe franchise vestiging in Drachten en Den Bosch. Het camerasysteem moet overvallen voorkomen en bewijslasten vastleggen bij inbraak. Daarnaast moet de franchise nemer het restaurant kunnen monitoren op zijn smartphone. Het inbraakdetectie systeem moet voorkomen bij inbraak dat er veel schade ontstaat waardoor de bedrijfscontinuïteit in gevaar komt.

De oplossing

V&S Beveiliging heeft voor dit project gekozen voor een Full-HD bewakingscamera systeem gekozen waarbij de camera’s op strategische plekken zijn geplaatst.
Voor de ingang van klanten is een motorzoom vandaalproof camera op ooghoogte voor duidelijke herkenning geplaatst. De franchiser heeft een app om de beelden live mee te bekijken. Een bewakingsrecorder zorgt voor de opslag van beelden. Het inbraakdetectie systeem heeft verschillende detectie punten voor een snelle reactie bij een poging tot inbraak. Bij een (poging) tot inbraak kan de eigenaar op zijn app zien wat er live gebeurt. Hierdoor is een directe verificatie van een eventuele inbraak mogelijk, waardoor de politie direct kan worden gewaarschuwd.