Meromar camerabewaking

Meromar – Alarminstallatie

De klant

Klant: Meromar, harlingen

Opdracht: Camerabewaking

Meromar Seafoods B.V. is een dynamisch, flexibel en vooruitstrevend familiebedrijf binnen de Nederlandse schaal- en schelpdierensector met Harlingen als thuishaven. Verschillende producten op schaal- en schelpdiergebied kunnen na een nauwkeurige selectie op maat geleverd worden in zowel vers als diepvriesvorm. Meromar levert haar producten, nadat deze aan een zeer nauwkeurig verwaterproces zijn onderworpen, in een hoogst mogelijke kwaliteit en zandvrij bij haar klanten af. De familie Seinen levert al decennia lang hoogwaardige kwaliteitsproducten aan groothandelaren in de consumptiemarkt en verzorgt de aanvoer voor grote merken binnen de conservenindustrie.

De opdracht

Offerte uitbrengen voor een camerabewaking systeem ter vervanging van de oude analoge camera’s. Het huidige camerasysteem geeft niet voldoende gedetailleerd beeld van de productie hallen en rondom het bedrijf. De camera’s moeten vastleggen wat er om het bedrijf gebeurt vanwege de lage sociale controle op het bedrijven terrein.

De oplossing

V&S Beveiliging heeft voor dit project gekozen voor een Full-HD HD-CVI bewakingscamera systeem. De oude coaxkabels kunnen worden hergebruikt voor dit type camera. Rondom het pand zijn er volledig bestuurbare PTZ camera’s gebruikt welke automatisch een patrouille maken.De productie ruimtes zijn voorzien van Full-HD binnen camera’s met een kleine lens voor een brede kijkhoek. Er ontstaat een mooi overzicht van de productie hallen