Ekoplaza – Alarmsysteem

De klant

Klant: Ekoplaza

Opdracht: Alarmsysteem

Ekoplaza is een unieke vooruitstrevende formule: 100% biologisch. Onze klant kan zorgeloos genieten van de lekkerste en beste biologische producten voor een eerlijke prijs. Waar biologisch boodschappen doen gemakkelijk wordt gemaakt in onze ruim 70 winkels, via de Ekoplaza App of webshop met bezorging door heel Nederland.

De opdracht

Offerte uitbrengen voor inbraakdetectie voor hun nieuwe franchise vestiging in Assen. Het inbraakdetectie systeem moet voldoen aan de verzekeringseisen. Naast de verzekeringseisen wil de ondernemer gemakkelijk kunnen in- en uitschakelen door tags welke worden gelogd.

De oplossing

V&S Beveiliging heeft gekozen voor het inbraak paneel van Risco. Het alarmsysteem voldoet aan de gestelde eisen van de verzekeraar. Voor het in- en uitschakelen wordt er gewerkt met proximity tags. Deze tags zijn gekoppeld aan een gebruiker waardoor de eigenaar gemakkelijk kan zien door wie en hoe laat het systeem is geschakeld. Het inbraakdetectie systeem heeft verschillende detectie punten voor een snelle reactie bij een poging tot inbraak. Bij een (poging) tot inbraak wordt via de meldkamer de eigenaar ingelicht. Hierdoor is een directe verificatie van een eventuele inbraak mogelijk, waardoor de politie direct kan worden gewaarschuwd.