De Beren Restaurants – Alarmsysteem en Camerabewaking

De klant

Klant: De Beren Restaurants

Opdracht: Alarmsysteem en camerabewaking

Na meer dan 30 jaar geniet je bij De Beren nog steeds van de heerlijkste vlees- en visgerechten, thuis én in onze restaurants. Deze bieden wij aan in royale porties en tegen een vriendelijke prijs. De groei die we doormaken is niet alleen te danken aan het gezellige karakter van onze vestigingen, maar ook aan de kwaliteit en versheid van de producten waar we iedere dag met plezier mee werken. Bijvoorbeeld onze beroemde spare ribs naar eigen berenrecept, malse Hollandse kipfilet, voortreffelijk varkensvlees, rundvlees van Nieuw-Zeelandse runderen, sauzen en marinades naar eigen recept. Ook zijn we trots op onze medewerkers, die zich iedere dag weer volledig inzetten om met de allerbeste service de verwachtingen van onze gasten en klanten te blijven overtreffen!

De opdracht

Offerte uitbrengen voor een camerabewaking en alarmsysteem voor nieuwe vestigingen van De Beren Restaurants. Het camerasysteem moet overvallen voorkomen en bewijslasten vastleggen bij inbraak. Daarnaast moet de franchise nemer het restaurant kunnen monitoren op zijn smartphone. Het inbraakdetectie systeem moet voorkomen bij inbraak dat er veel schade ontstaat waardoor de bedrijfscontinuïteit niet in gevaar komt.

De oplossing

V&S Beveiliging heeft voor dit project gekozen voor een Full-HD bewakingscamera systeem. De mini dome bewakingscamera’s zijn op strategische plaatsen gemonteerd voor een goed overzicht. De mini dome bewakingscamera’s hebben een grote kijkhoek 108° met een hoge resolutie geeft dit een fantastisch beeld De franchisers hebben een app om de beelden live mee te bekijken. Een bewakingsrecorder zorgt voor de opslag van beelden. Het inbraakdetectie systeem heeft verschillende detectie punten voor een snelle reactie bij een poging tot inbraak. Bij een (poging) tot inbraak kan de eigenaar op zijn app zien wat er live gebeurt. Hierdoor is een directe verificatie van een eventuele inbraak mogelijk, waardoor de politie direct kan worden gewaarschuwd.

Sectie

Empty section. Edit page to add content here.