AND Cheese toegangscontrole

AND Cheese – Toegangscontrole

De klant

Klant: AND Cheese, Leeuwarden

Opdracht: Toegangscontrole

AND Cheesetrade is één van de meest breed georiënteerde kaasbedrijven van ons land. We beschikken over een schat aan kennis en ervaring op kaasgebied. Van industrie tot consument leveren we een breed scala aan producten in elke gewenste hoeveelheid – van kilo’s tot tonnen.

De opdracht

Offerte uitbrengen voor een toegangscontrole systeem waardoor de kantoren en productie ruimtes niet vrij toegankelijk zijn voor klanten voor de inpandige winkel. Personeel van afdelingen moeten rechten hebben om bepaalde kantoren/ruimtes te kunnen betreden.

De oplossing

V&S Beveiliging heeft voor dit project gekozen voor een Paxton toegangscontrole systeem. Eigenaren en personeel hebben een tag waarmee zij deuren kunnen openen waar men toegang toe mag hebben. Dit werkt uiterst gebruiksvriendelijk en heeft geen invloed op de productiviteit. Grote uitdaging waren de koelcel deuren omdat deze niet voorzien zijn van sloten. Voor deze deuren is gekozen voor een sterke kleef magneet. De deuren worden automatisch vrijgegeven bij calamiteiten. De eigenaren kunnen gemakkelijk tags zelf toevoegen of verwijderen. Hierdoor ontstaat een goed organisatorisch en technisch toegangscontrole beleid.