24h lucht kwaliteit meten

Lucht kwaliteit meten = Weten

In omgevingen zoals klaslokalen, restaurants, sportaccommodaties en gebouwen met gedateerde HVACen ventilatiesystemen bestaat mogelijk een verhoogd risico op virusoverdracht via de lucht.

Met de nieuwe technologie van Honeywell wordt het CO2 niveau 24 uur per dag bewaakt. Gebruikers zijn altijd realtime op de hoogte van de huidige lucht kwaliteit.

Eerst meten en dan actie ondernemen

Vaak wordt aangenomen dat de lucht kwaliteit wel slecht zal zijn. Maar aannames zijn alleen gebaseerd op oude ventilatie systemen en of staat van het pand.

Met het meten van de luchtkwaliteit (CO2 en vochtigheidsgraad) is er echt duidelijkheid 24 uur per dag. Men kan hierdoor direct actie ondernemen door bv.op korte termijn meer te ventileren door ventilatierooster of ramen te open en op langere termijn het ventilatie systeem te laten vervangen

Advies nodig?

Neem contact op met onze specialisten voor persoonlijk en vrijblijvend advies.

team2

Voor branches inzetbaar

Niet alleen CO2 maar ook luchtvochtigheid en temperatuur

De Honeywell CO2 meter meet niet alleen het CO2 gehalte in de lucht maar ook de luchtvochtigheid en temperatuur worden continue gemonitord. Deze grootheden zijn mede verantwoordelijk om de kwaliteitsfactor te bepalen.

Ontvang een Demo

Vragen over onze oplossingen?

of bel ons op: 088 1120 444.

Over het team van V&S Beveiliging