V&S Beveiliging installeert ook de beste overvalpreventie en inbraakpreventie die er maar is: mistgenerators van diverse merken voor betaalbare prijzen.

15 jaar ervaring

Landelijk opererend

Eigen technische dienst

2 jaar garantie

Wat je niet ziet, kun je ook niet stelen.

De mistgenerator is een uiterst effectieve manier voor overvalpreventie en inbraakpreventie in uw winkel of bedrijf. Door in korte tijd een grote hoeveelheid mist (waterdamp) uit te stoten wordt meteen het zicht in de ruimte beperkt en kunnen inbrekers of overvallers niks meer zien en zullen ze er snel voor kiezen om te vluchten.

Een alarminstallatie zal bij een inbraak de meldkamer waarschuwen, deze verifiëren de melding en zetten deze door naar de politie, voordat de politie aanwezig is heeft de inbreker al 10-15 minuten de tijd gehad om uw goederen te stelen. De mistmachine zorgt ervoor dat de inbreker deze tijd niet krijgt door de ruimte in paar seconden te vullen met beveiliging mist.

De mist is volledig goedgekeurd door de Europese Unie en bevat geen schadelijk bestanddelen voor mensen, dieren of etenswaren. De mist die vrijkomt laat verder geen sporen achter en u hoeft zelfs niet schoon te maken.

Europees gekeurd

De mistmachines zijn volledig goed gekeurd door de Europese Unie en voldoen aan alle eisen gesteld door het VRKI zoals een uitstoot van minstens 15m3 per seconde.

Mist dichtheid

De speciaal ontworpen veilige mist vloeistof zorgt ervoor dat de zichtbaarheid binnen enkele seconden in de ruimte is gereduceerd tot minder dan 50 centimeter.

De bouwkwaliteit

De mistgenerators die wij leveren zijn van zeer hoge kwaliteit, met gegoten delen en stevig gemonteerde elektronica kan de generator zelfs een plofkraak doorstaan.

Stroomverbruik

Afhankelijk van de grootte van de mistgenerator gebruikt deze 38 tot 60 watt aan stroom per uur, de mistmachines zijn hiermee zeer energiezuinig en hebben een groen label.

of bel ons vrijblijvend op: 088 1120 444

``De mistgeneratoren die geïnstalleerd worden door V&S voldoen aan alle Europese normen en eisen. Wij leveren o.a. Bandit & Grumpy mistmachines. U bent dus verzekerd van een machine van kwaliteit. Daarom geven wij een product garantie van 2 jaar!``

– Sebastiaan Scholte, Eigenaar V&S Beveiliging

Bandit en concurrent mist generator

Bescherm uw bedrijf tegen overvallers & ramkraken

Mist is een efficiënte manier om uzelf te wapenen tegen een overval of ramkraak, doordat de generator in korte tijd zeer veel mist produceert word de aanvaller gedesoriënteerd en verward waardoor deze snel zijn poging zal afbreken.

Sommige mistgeneratoren zijn beter geschikt voor overvalpreventie dan andere, dit ligt hem vooral aan de directe hoeveelheid uitstoot die de machine kan genereren. Er is nog geen overval bekend waarbij een goede generator letsel heeft veroorzaakt bij de aanwezige.

Wel zijn er al meerdere overvallers op de vlucht geslagen, en door de betere bekendheid van de mist generator zullen overvallers zelfs uw bedrijf vermijden in de toekomst.

Mistgenerators verschillende merken

Maak het inbrekers onmogelijk in uw winkel!

Met een mistmachine is er minstens 15min niks te zien!

De snelste mistgeneratoren ter wereld!

Binnen een paar seconden staat de ruimte vol mist!

De betrouwbaarste systemen die er maar zijn!

De generator zal altijd werken, ook na lange stilstand!

Volledig veilige mist met een munt geur!

Geen sporen, niet schoonmaken, de mist verdwijnt vanzelf!

Eenvoudig onderhoud en bijvullen!

Mist cilinders zijn na gebruik makkelijk te vervangen!

Combineer de mistgenerator met een alarm & camera's.

De mistgenerator kan worden aangesloten op een alarm- en camera installatie, hierdoor kan de machine direct mist produceren wanneer het alarm afgaat of wanneer de paniek knop wordt ingedrukt. De generator kan ook worden geïnstalleerd met een standalone alarm waardoor deze bijvoorbeeld gebruikt kan worden in een tijdelijke opslag.

Dankzij deze mogelijkheden is een mistmachine de perfecte oplossing voor inbraakgevoelige bedrijven of winkels waarbij een overval een hoog risico is.

Mistgenerator zwart
Mist generator rood

De mistgenerator kan overal netjes geinstalleerd worden

Veel beveiligingsmaatregelen om een overval of inbraak te voorkomen zijn vaak ook erg lelijk, bijvoorbeeld metalen spijlen voor de ramen of een barrière voor de kassa. Hierdoor kan uw winkel er een stuk minder aantrekkelijk uitzien voor de gewone klanten. Andere bouwkundige maatregelen zorgen ervoor dat een inbreker veel schade moet veroorzaken om binnen te komen, helaas stopt dit ze vaak niet en lopen de kosten voor u alleen maar verder op. Met een mistgenerator heeft u een elegant systeem waarbij het de inbreker niet lastig, maar onmogelijk wordt gemaakt zijn plannen uit te voeren!

De mistgenerator houdt uw bedrijf of winkel veilig!

De mistgenerator is in staat om binnen luttele seconden een kamer volledig te vullen met een ondoorzichtige en compleet veilige mist!
De mist voorkomt dat personen deze ruimte betreden tot gedurende ruim tien minuten na het afgaan van het alarm. Het is immers onmogelijk een hand voor ogen te zien!
Deze mist heeft een zachte muntgeur, is kleurloos en laat na het optrekken geen sporen na in uw winkel of bedrijf, schoonmaken is dus helemaal niet nodig!

Onder andere gingen deze bedrijven uw onderneming al voor, lees hier meer over deze installatie projecten!

Lees waarom ze voor V&S hebben gekozen en hoe wij deze ondernemingen hebben beveiligd.

“Na een hoop gedoe met sleutels hebben wij gekozen voor een toegangscontrole systeem van V&S Beveiliging, netjes geïnstalleerd en werkt naar behoren & tevredenheid!”

AND Cheese toegangscontrole
AND Cheese

“Voor onze verzekering moesten wij worden beveiligd. V&S Beveiliging hebben wij uitgekozen als leverancier van ons alarmsysteem met meldkamer”

EkoPlaza alarmsysteem
Ekoplaza

“V&S Beveiliging levert alarminstallaties gecombineerd met camerabewaking systemen voor onze franchisers. Al meer dan 5 jaar naar volle tevredenheid!”

New York Pizza

“Voor onze nieuwe restaurants hebben we gekozen voor beveiligingssystemen van V&S Beveiliging. Heerlijk werken met korte snelle communicatie lijnen. Top service!”

De Beren Restaurant beveiliging
De Beren Restaurants

Heeft u een vraag? Bel ons op (088 - 1120 444)