V&S Beveiliging kan uw kantoorpand geheel naar wens beveiligen met een alarmsysteem, camerabewaking & toegangscontrole op maat geïnstalleerd.

11 JAAR ERVARING

IN BEDRIJFSBEVEILIGING

LANDELIJKE DEKKING

MET LOKALE MONTEURS

TECHNISCHE DIENST

DIE 24/7 KLAARSTAAT

KOOP OF LEASE

MET 3 JAAR GARANTIE

Beveilig uw kantoorpand optimaal.

Waarom voor V&S Beveiliging kiezen om uw Kantoor te beveiligen? Omdat wij als geen ander begrijpen dat of het nu om 1 kantoor of een groot kantorencomplex gaat dat het veilig stellen van bedrijfsgegevens in uw kantoorpand van levensbelang is voor de continuering van uw onderneming en dat u nog wel het correcte BORG Certificaat nodig heeft om uw Kantoorpand te verzekeren tegen diefstal en brand.

U zoekt een alarminstallatie waarbij gebruiksgemak voorop staat en die u direct waarschuwt wanneer er iets misgaat & niet alleen achteraf wilt weten dat er goederen verdwenen zijn maar beveiliging wilt met een preventieve werking.

V&S kan daarnaast uw kantoorpand voorzien van toegangscontrole die u geheel zelf kunt beheren, geef uw personeel alleen toegang tot hun eigen afdeling en gebruik het systeem direct voor tijdscontrole.

Sluit bijvoorbeeld de bewakingscamera’s aan op uw alarmsysteem, zo kunt u of de meldkamer bij een inbraak deze direct verifiëren voor de politie.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw kantoor!

Lokale Service

Onze installateurs wonen door het gehele land, hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat er snel 1 bij u kan zijn in geval van nood. Onze gediplomeerde klantenservice is 24/7 het gehele jaar lang bereikbaar voor al uw vragen!

Verzekeringseisen

Wij leveren zowel beveiligingssystemen voor bedrijven die geen borg klasse eis hebben en voor bedrijven die er wel 1 hebben. Des te hoger de eis van uw verzekering des te belangrijker is het dat u kiest voor een gecertificeerd bedrijf!

Bij Alarmering

Wij garanderen een snelle respons bij alarmmeldingen, zodra er een melding binnenkomt bij onze medewerkers wordt er direct door ons gereageerd!

Prijs-Kwaliteit

V&S Beveiliging werkt met A-merk beveiligingsapparatuur en een laagste prijsgarantie plus 3 jaar garantie en zowel koop & lease mogelijkheden!

of bel ons vrijblijvend op: 088 1120 444

``Alarmsystemen, camerabewaking & toegangscontrole van V&S voldoen aan alle Europese normen (Incert/NCP/verzekering etc.) U bent dus verzekerd van een beveiligingssysteem van kwaliteit. Daarom geven wij een product garantie van 3 jaar!``

– Sebastiaan Scholte, Eigenaar V&S Beveiliging

Zakelijk alarmsysteem bedrijf

Complete alarmsystemen voor kantoorpanden.

U bent ’s ochtends als 1e binnen op kantoor en op het eind van de dag de laatste die naar buiten gaat en uw kantoorpand afsluit, maar u kunt niet altijd aanwezig zijn om er altijd 100% zeker van te zijn dat al uw waardevolle bedrijfsgegevens veilig en wel zijn opgeborgen. Wij begrijpen dat de continuïteit van uw bedrijf van het allerhoogste belang is  en dat bij een inbraak u wilt dat uw alarmsysteem direct uzelf en de nooddiensten waarschuwt!

Alarmsysteem smartphone app

Mogelijk in combinatie met brandbeveiliging!

Rookmelders die u en de nooddiensten waarschuwen!

Inclusief Applicatie voor op uw Smartphone!

Beheer uw complete alarmsysteem via uw telefoon!

+ Alles-in-1 beveiligingsintegratie via uw App!

Camera’s & Toegangscontrole aansluiting mogelijk!

Houd uw bedrijfsgegevens veilig!

Met o.a. speciale kluizen & toegangscontrole

Toegangscontrole & Logboekregistratie

Om er zeker van te zijn dat derden geen toegang hebben tot uw kantoor of specifieke ruimtes in uw pand leveren wij ook toegangscontrole systemen, met een pasje, code of token uw magazijn, serverruimte of kantoor veilig afsluiten voor uw klanten & ongewenste bezoekers! Met een toegangscontrole systeem is het veel eenvoudiger om een deur gesloten te houden, of om de tijdsregistratie van uw personeel bij te houden. Daarnaast kunt u geheel naar wens personeel & leveranciers toegang geven tot specifieke delen van uw kantoorpand op specifieke tijdstippen!

toegangscontrole voor bedrijven
Camerabewaking set

Full HD camerabewaking met live beeld & audio!

High Definition IP Camera’s om uw kantoorpand te beveiligen! Gemakkelijk voor veel situaties voor 1 kantoor of een kantorencomplex. Het is een aantoonbaar (preventief)middel tegen diefstal & vandalisme. U kunt o.a. uw parkeerterrein in de gaten houden en de camera’s op de ingangen van uw pand richten.U kunt uw alarmsysteem combineren met bewakingscamera’s waardoor een alarm veel sneller geverifieerd zal worden, daarnaast kunt u zelf live via de handige app meekijken & meeluisteren! Wij leveren verschillende types camera’s van sterke nacht camera’s voor buiten tot 360 graden camera’s voor binnen, zelfs PTZ camera’s waarmee u uw bezoekers automatisch kunt volgen.

Een Alarminstallatie houdt uw kantoor veilig!

Een Alarmsysteem biedt gemoedsrust voor u dat uw bedrijf of woning wordt beschermd tegen inbraak, indringers, en diefstal.
Een Alarminstallatie schrikt indringers af door middel van o.a. een luide sirene, fel flitslicht en directe alarm melding naar onze partner Meldkamer.
Alarmsystemen zijn tegenwoordig voor veel toepassingen inzetbaar, het beveiligt u tegen het risico van inbraak, vandalisme, brand en overvallen.

Deze bedrijven gingen uw onderneming al voor, lees hier meer over deze installatie projecten!

Lees waarom ze voor V&S hebben gekozen en hoe wij deze ondernemingen hebben beveiligd.

“V&S heeft bij ons naar volle tevredenheid, terwijl we bezig waren met de inrichting van ons nieuwe restaurant een volledig camerabewaking systeem geïnstalleerd!”

New York Pizza

“Na een hoop gedoe met sleutels hebben wij gekozen voor een toegangscontrole systeem van V&S Beveiliging, netjes geïnstalleerd en werkt naar behoren & tevredenheid!”

AND Cheese

“Na tijdenlang problemen met onze oude camera’s en tegenvallende beeldkwaliteit hebben na uitgebreide oriëntatie gekozen voor camera’s van V&S. Zeer tevreden!”

Meromar

Heeft u een vraag? Bel ons op (088 - 1120 444)