Huisbeveiliging van V&S Beveiliging! Vertrouwd en veilig leveren wij al 15 jaar alarmsystemen en camerabewaking voor woonhuizen & particulieren.

15 JAAR ERVARING

IN HUISBEVEILIGING

LANDELIJKE DEKKING

MET LOKALE MONTEURS

TECHNISCHE DIENST

DIE 24/7 KLAARSTAAT

KOOP OF LEASE

MET 3 JAAR GARANTIE

Huisbeveiliging voor ieder woonhuis.

Steeds vaker zijn woonhuizen doelwit van brutale inbraken en overvallen. Dit komt mede doordat bedrijven zich steeds beter wapenen tegen deze risico’s. Voor de gelegenheidsinbreker is een huis gewoon een gemakkelijker doelwit! Daarom wordt huisbeveiliging steeds belangrijker. Een inbraak heeft namelijk langdurige gevolgen voor de slachtoffers. Vooral het gevoel “ze zijn binnen geweest” in je eigen omgeving heeft een zware impact op mensen persoonlijk.

Om een huis goed te beveiligen zonder dat het gelijk een vesting wordt geven wij adviezen op maat. Dit doen wij persoonlijk!  Wij helpen u de juiste keuze te maken tussen de verschillende huisbeveiliging systemen, evt. subsidie mogelijkheden en wanneer van toepassing de verzekeringseisen!

Wanneer u uw huis laat beveiligen door onze professionals krijgt u ook een leuke korting op uw inboedel verzekering. Vraag onze beveiligingsadviseur naar de mogelijkheden.

Maak ook gebruik van onze 15 jaar ervaring in huisbeveiliging om uw huis optimaal te beveiligen tegen alle risico’s van het hedendaagse leven!

Lokale Service

Onze installateurs wonen door het gehele land, hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat er snel 1 bij u kan zijn in geval van nood. Onze gediplomeerde klantenservice is 24/7 het gehele jaar lang bereikbaar voor al uw vragen!

Verzekeringseisen

Wij leveren zowel beveiligingssystemen voor bedrijven die geen borg klasse eis hebben en voor bedrijven die er wel 1 hebben. Des te hoger de eis van uw verzekering des te belangrijker is het dat u kiest voor een gecertificeerd bedrijf!

Bij Alarmering

Wij garanderen een snelle respons bij alarmmeldingen, zodra er een melding binnenkomt bij onze medewerkers wordt er direct door ons gereageerd!

Prijs-Kwaliteit

V&S Beveiliging werkt met A-merk beveiligingsapparatuur en een laagste prijsgarantie plus 3 jaar garantie en zowel koop & lease mogelijkheden!

of bel ons vrijblijvend op: 088 1120 444

``Voor uw huis is een draadloos alarmsysteem een prima oplossing! Het is uiterst gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. U bent dus verzekerd van kwaliteit. Daarom geven wij op onze huisbeveiliging producten een garantie van 3 jaar!``

– Sebastiaan Scholte, Eigenaar V&S Beveiliging

Huisbeveiliging Alarmsysteem

Draadloze alarmsystemen zijn zonder veel hak en breekwerk te installeren.

hierdoor zijn deze systemen ook niet duur in aanschaf en installatie!

Garantie

Wij staan geheel achter ons product en onze draadloze alarmsystemen worden geleverd met maar liefst 24 maanden garantie!

Design

Maar ook de uitstraling van het alarm mag er zijn! en dat is zeker niet minder belangrijk want het komt ten slotte in uw eigen huis.

Kwaliteit

Onze systemen hebben altijd een Europees keurmerk en zijn NCP gekeurd daarmee voldoen ze aan alle verzekeringseisen!

Bediening

Het systeem wat wij aanbieden is uiterst gebruiksvriendelijk te bedienen met de alarmsleutel en is zeer betrouwbaar.

Installatie

Snelle en vakkundige montage door gecertificeerde pro’s! Gegarandeerd lage installatiekosten want er is geen hak- en breekwerk nodig

Draadloos

Het gehele alarm wordt door ons draadloos aangesloten en is gemakkelijk uit te breiden en eenvoudig te verhuizen!

Bedien uw alarmsysteem met een app!

Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem via uw smartphone, tablet of PC In- en uitschakelen, alarm log bekijken, gebruikers toevoegen en verwijderen via 1 app!

Combineer uw alarmsysteem met Camerabewaking & Toegangscontrole

en beheer alles via 1 gemakkelijke App op uw smartphone!

Wij leveren ook beveiligingscamera's voor uw huisbeveiliging!

Via onze bewakingscamera webshop iris-camerabewaking.nl kunt u eenvoudig een bewakingscamera bestellen. We hebben verschillende complete camera’s (incl. beugels/opname/kabels/etc.) voor u samengesteld die u zelf kunt installeren.

Camerabewaking helpt u of uw bedrijf om bij onraad meteen in actie te komen. Wanneer u de camera’s combineert met een alarmsysteem kunt u een melding direct verifiëren.

De beelden helpen bij de opsporing en kunnen zo extra bewijsmateriaal vormen. Kies dan wel voor kwaliteit, goedkope setjes gaan u niet helpen door de slechte beeldkwaliteit.

Bovenal zijn camera’s een bewezen effectief preventiemiddel tegen inbrekers. Het is een psychologische barrière voor inbrekers die toch liever voor de ‘veiligste’ weg kiezen.

Mobiele Beveiliging met 'Zero Tolerance'

V&S Beveiliging is sinds juni 2013 officieel dealer / installateur van het Zero Tolerance Alarm voor mobiele oplossingen. Men kan hierbij denken aan: caravans, boten, bedrijfsauto’s, bouwketen, machines en meer! Samen met de leverancier Otiz van het Zero Tolerance Alarm hebben wij voor diverse toepassingen zeer intensief overleg gevoerd om te komen tot een aantal specifieke en unieke oplossingen!

zero tolerance alarmsysteem

Eenvoudig te installeren en werkend binnen 15 minuten!

Uitbreidbaar met onder andere een SMS module met bel functie!

ZTA is een duurzaam Nederlands kwaliteitsproduct!

Eenvoudige activeren en deactiveren en werkt 12 maanden op 1 batterij!

Na een alarmmelding zal deze zich weer automatisch activeren!

Kies ook voor het Zero Tolerance beveiligingssysteem!

Bescherm uw boot, caravan, auto en meer tegen diefstal!

Door zorgvuldig onderzoek te hebben uitgevoerd zijn diverse werkwijzen van o.a. inbrekers en dieven bestudeerd en op basis hiervan hebben wij dan ook de oplossing voor een goede mobiele beveiliging ontwikkeld!

Dankzij de zeer doordachte software kunnen er diverse modules en functies aan het alarm worden gekoppeld, zoals een extra externe sirene, bewegingsdetector, zwaailamp maar ook een sms module.

Het zeer geavanceerde Zero Tolerance Alarm systeem levert een akoestisch alarmsignaal van 110DB bij ongewone en niet geplande beweging registraties. Dit schrikt de dief in eerste instantie al ontzettend af.

Het is verder zo ontwikkeld dat sabotage om het systeem te omzeilen of uit te schakelen onmogelijk is. Tegen de tijd dat men het systeem heeft weten te saboteren is de melding van het alarm allang geactiveerd.

Huisbeveiliging preventief tegen inbraak, brand en overval!

Een Alarmsysteem biedt gemoedsrust voor u dat uw bedrijf of woning wordt beschermd tegen inbraak, indringers, en diefstal.
Een Alarminstallatie schrikt indringers af door middel van o.a. een luide sirene, fel flitslicht en directe alarm melding naar onze partner Meldkamer.
Alarmsystemen zijn tegenwoordig voor veel toepassingen inzetbaar, het beveiligt u tegen het risico van inbraak, vandalisme, brand en overvallen.

Heeft u een vraag? Bel ons op (088 - 1120 444)

Of ga naar ons artikel over draadloos alarmsysteem voor tips en advies