Huisbeveiliging van V&S Beveiliging! Vertrouwd en veilig leveren wij al 15 jaar alarmsystemen en camerabewaking voor woonhuizen & particulieren.

15 jaar ervaring

Landelijk opererend

Eigen technische dienst

Slimme beveiliging

Huisbeveiliging voor ieder woonhuis.

Steeds vaker zijn woonhuizen doelwit van brutale inbraken en overvallen. Dit komt mede doordat bedrijven zich steeds beter wapenen tegen deze risico’s. Voor de gelegenheidsinbreker is een huis gewoon een gemakkelijker doelwit!

Huisbeveiliging steeds belangrijker. Een inbraak heeft namelijk langdurige gevolgen voor de slachtoffers. Vooral het gevoel “ze zijn binnen geweest” in je eigen omgeving heeft een zware impact op mensen persoonlijk.

Om een huis goed te beveiligen zonder dat het gelijk een vesting wordt geven wij adviezen op maat. Dit doen wij persoonlijk!  Wij helpen u de juiste keuze te maken tussen de verschillende huisbeveiliging systemen zoals bv. een draadloos alarmsysteem of camerabewaking voor uw woonhuis

Wanneer u uw huis laat beveiligen door onze professionals krijgt u ook een leuke korting op uw inboedel verzekering. Vraag onze beveiligingsadviseur naar de mogelijkheden.

Lokale Service

Onze installateurs wonen door het gehele land, hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat er snel 1 bij u kan zijn in geval van nood. Onze gediplomeerde klantenservice is 24/7 het gehele jaar lang bereikbaar voor al uw vragen!

Verzekeringseisen

Wij leveren zowel beveiligingssystemen voor bedrijven die geen borg klasse eis hebben en voor bedrijven die er wel 1 hebben. Des te hoger de eis van uw verzekering des te belangrijker is het dat u kiest voor een gecertificeerd bedrijf!

Bij Alarmering

Wij garanderen een snelle respons bij alarmmeldingen, zodra er een melding binnenkomt bij onze medewerkers wordt er direct door ons gereageerd!

Prijs-Kwaliteit

V&S Beveiliging werkt met A-merk beveiligingsapparatuur en een laagste prijsgarantie plus 3 jaar garantie en zowel koop & lease mogelijkheden!

of bel ons vrijblijvend op: 088 1120 444

``Huisbeveiliging door een draadloos alarmsysteem een prima oplossing! Het is uiterst gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Detecteert en waarschuwt direct bij een poging tot inbraak of beginnende brand``

– Sebastiaan Scholte, Eigenaar V&S Beveiliging

Huisbeveiliging Alarmsysteem

Draadloze alarmsystemen zijn zonder veel hak en breekwerk te installeren.

hierdoor zijn deze systemen ook niet duur in aanschaf en installatie!

Garantie

Wij staan geheel achter ons product en onze draadloze alarmsystemen worden geleverd met maar liefst 24 maanden garantie!

Design

Maar ook de uitstraling van het alarm mag er zijn! en dat is zeker niet minder belangrijk want het komt ten slotte in uw eigen huis.

Kwaliteit

Onze systemen hebben altijd een Europees keurmerk en zijn NCP gekeurd daarmee voldoen ze aan alle verzekeringseisen!

Bediening

Het systeem wat wij aanbieden is uiterst gebruiksvriendelijk te bedienen met de alarmsleutel en is zeer betrouwbaar.

Installatie

Snelle en vakkundige montage door gecertificeerde pro’s! Gegarandeerd lage installatiekosten want er is geen hak- en breekwerk nodig

Draadloos

Het gehele alarm wordt door ons draadloos aangesloten en is gemakkelijk uit te breiden en eenvoudig te verhuizen!

Bedien uw alarmsysteem met een app!

Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem met camera via uw telefoon, tablet of PC In- en uitschakelen, alarm log bekijken, gebruikers toevoegen en verwijderen via 1 app!

Combineer uw alarmsysteem met Camerabewaking & Toegangscontrole

en beheer alles via 1 gemakkelijke App op uw smartphone!

Beveilig uw huis met nachtzicht bewakingscamera's en laat u niet meer verrassen!

Een paar extra ogen voor het beveiligen van uw tuin of toegang naar uw woning door nachtzicht bewakingscamera’s. Bekijk beelden direct op uw telefoon! Live of terugkijken. Super gemakkelijk!

Camerabewaking helpt u bij onraad meteen in actie te komen. Wanneer u camera’s combineert met een alarmsysteem kunt u een melding verifiëren.

De beelden helpen bij de opsporing en kunnen zo extra bewijsmateriaal vormen. Kies voor kwaliteit! Goede nachtzichtcamera met slimme detectie

Bewakingscamera’s een bewezen effectief preventiemiddel tegen inbrekers. Het is een psychologische barrière voor inbrekers die liever niet in beeld zijn

Nieuw de beveiligingscamera welke personen en voertuigen detecteert en wegjaagt!

De bewakingscamera die iedereen wil hebben. De camera heeft intelligente software welke personen en voertuigen detecteert. Een groot voordeel ten opzichte van andere camera’s welke detecteren bij beweging. Deze slimme camera heeft dus geen last meer van bewegende bomen, regen of andere storende factoren.

Naast de slimme detectie heeft de camera ook een felle witte flitslamp en een audio box. Bij detectie begint de camera fel te flitsen en gaat “spreken” dat het terrein prive gebied is. Uiterst preventief!

bewakingsbeeld op telefoon

Detecteert personen en voertuigen

Push melding op telefoon bij detectie

24/7 Opname van beelden

Felle flitslamp bij alarm (detectie)

Geluid bij detectie

Kies ook voor slimme huisbeveiliging. Beveilig uw huis met alarmsysteem met camera's

Bescherm uw huis tegen diefstal, overval en vandalisme

Alarmmeldingen en videobeelden in 1 app. voor uw smartphone

Direct live weergave van beelden bij een inbraak alarm

Beelden terugkijken op uw telefoon tot minimaal 2 weken

Push melding van alarm direct op mobiel

Huisbeveiliging preventief tegen inbraak, brand en overval!

Een Alarmsysteem biedt gemoedsrust voor u dat uw bedrijf of woning wordt beschermd tegen inbraak, indringers, en diefstal.
Een Alarminstallatie schrikt indringers af door middel van o.a. een luide sirene, fel flitslicht en directe alarm melding naar onze partner Meldkamer.
Alarmsystemen zijn tegenwoordig voor veel toepassingen inzetbaar, het beveiligt u tegen het risico van inbraak, vandalisme, brand en overvallen.

Vragen over huisbeveiliging?

of bel ons op: 088 1120 444.

Over het team van V&S Beveiliging