V&S Beveiliging beveiligt uw horeca gelegenheid geheel naar wens. Met een alarmsysteem, camerabewaking & toegangscontrole op maat geïnstalleerd.

15 jaar ervaring

Landelijke werkzaam

Eigen technische dienst

Koop of lease

Beveiliging voor café, restaurant of hotels

Waarom voor Horeca Beveiliging van V&S Beveiliging kiezen? Omdat wij als geen ander begrijpen dat u niet altijd aanwezig kunt zijn bij uw café, restaurant of hotel om deze te beschermen tegen de risico’s van inbraak, diefstal of brand.

U zoekt een alarminstallatie waarbij gebruiksgemak voorop staat en die u direct waarschuwt wanneer er iets misgaat & niet alleen achteraf wilt weten dat er goederen verdwenen zijn maar beveiliging wilt met een preventieve werking.

De horeca heeft het altijd al lastig gehad met dieven, inbrekers en zelfs fraude van het eigen personeel. Uw café of restaurant hier tegen wapenen is vaak lastig maar met een ervaren partner als V&S zijn er zeker veel mogelijkheden.

Sluit bijvoorbeeld een camera installatie aan op uw alarmsysteem, zo kunt u bij een inbraak deze direct verifiëren voor de politie. Met slimme camera’s is nog veel meer mogelijk, bijvoorbeeld een camera die de transacties in de gaten houdt – geen klanten aanwezig maar de kassa gaat open? Alarm. Kassalade blijft per ongeluk open staan? Alarm.

Met toegangscontrole kunt u specifiek aangeven waar en wanneer uw personeel toegang heeft tot een ruimte, sluit bijvoorbeeld uw kantoor of drankopslag af wanneer u niet aanwezig bent en geef alleen vertrouwd personeel toegang.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw horeca bedrijf!

Lokale Service

Onze installateurs wonen door het gehele land, hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat er snel 1 bij u kan zijn in geval van nood. Onze gediplomeerde klantenservice is 24/7 het gehele jaar lang bereikbaar voor al uw vragen!

Verzekeringseisen

Wij leveren zowel beveiligingssystemen voor bedrijven die geen borg klasse eis hebben en voor bedrijven die er wel 1 hebben. Des te hoger de eis van uw verzekering des te belangrijker is het dat u kiest voor een gecertificeerd bedrijf!

Bij Alarmering

Wij garanderen een snelle respons bij alarmmeldingen, zodra er een melding binnenkomt bij onze medewerkers wordt er direct door ons gereageerd!

Prijs-Kwaliteit

V&S Beveiliging werkt met A-merk beveiligingsapparatuur en een laagste prijsgarantie plus 3 jaar garantie en zowel koop & lease mogelijkheden!

of bel ons vrijblijvend op: 088 1120 444

``Alarmsystemen, camerabewaking & toegangscontrole van V&S voldoen aan alle Europese normen (Incert/NCP/verzekering etc.) U bent dus verzekerd van een beveiligingssysteem van kwaliteit voor uw horeca bedrijf. Daarom geven wij een product garantie van minimaal3 jaar!``

– Sebastiaan Scholte, Eigenaar V&S Beveiliging

Zakelijk alarmsysteem bedrijf

Complete alarmsystemen voor de horeca.

Het voorkomen van Fraude & Diefstal is voor uw Horeca onderneming van levensbelang en u bent niet altijd aanwezig om fraude door werknemers te voorkomen die bekenden extra korting geven of zichzelf een extraatje geven uit uw kassa. Uw opslag voor drank waar iedereen in en uit kan lopen in de gaten te houden tijdens de drukke uurtjes in o.a. uw café. Bij een spontane overval in te grijpen en een alarmknop wilt voor uw personeel die direct uzelf en de nooddiensten waarschuwt.

Alarmsysteem smartphone app

Mogelijk in combinatie met brandbeveiliging!

Rookmelders die u en de nooddiensten waarschuwen!

Inclusief Applicatie voor op uw Smartphone!

Beheer meerdere horeca locaties via uw telefoon!

Alarmknop of Mist Generator bij uw kassa erbij?

Uw personeel kan direct reageren bij een overval!

+ Alles-in-1 beveiligingsintegratie via uw App!

Camera’s & Toegangscontrole aansluiting mogelijk!

Toegangscontrole voor horeca bedrijven

Om er zeker van te zijn dat derden geen toegang hebben tot uw kantoor of magazijn tijdens openingstijden leveren wij ook toegangscontrole systemen, met een pasje, code of token uw magazijn of kantoor veilig afsluiten voor uw klanten & ongewenste bezoekers! Het komt in de horeca vaak voor dat een deur ‘voor het gemak’ open blijft staan, maar dit geeft de gelegenheidsdief uiteraard de kans om zijn slag te slaan. Met een toegangscontrole systeem is het veel eenvoudiger om een deur gesloten te houden, of om de tijdsregistratie van uw personeel bij te houden. Daarnaast kunt u geheel naar wens personeel & leveranciers toegang geven tot specifieke delen van uw horeca op specifieke tijdstippen!

toegangscontrole voor bedrijven
Camerabewaking set

Nachtzicht bewakingscamera's met hoge resolutie voor haarscherp beeld

Top kwaliteit bewakingscamera’s mogen natuurlijk niet ontbreken in uw horeca onderneming, camera’s hebben een bewezen preventieve werking en met de hoge beeldkwaliteit zijn de beelden ook nog eens prima bruikbaar in de opsporing van een vandaal. U kunt uw alarmsysteem combineren met bewakingscamera’s waardoor een alarm veel sneller geverifieerd zal worden, daarnaast kunt u zelf live via de handige app meekijken & meeluisteren! Wij leveren verschillende types camera’s van sterke nacht camera’s voor buiten tot 360 graden camera’s voor binnen, zelfs PTZ camera’s waarmee u uw bezoekers automatisch kunt volgen.

Een Alarminstallatie houdt uw horeca veilig tegen overval en inbraak!

Een Alarmsysteem biedt gemoedsrust voor u dat uw bedrijf of woning wordt beschermd tegen inbraak, indringers, en diefstal.
Een Alarminstallatie schrikt indringers af door middel van o.a. een luide sirene, fel flitslicht en directe alarm melding naar onze partner Meldkamer.
Alarmsystemen zijn tegenwoordig voor veel toepassingen inzetbaar, het beveiligt u tegen het risico van inbraak, vandalisme, brand en overvallen.

Deze bedrijven gingen uw onderneming al voor, lees hier meer over deze installatie projecten!

Lees waarom ze voor V&S hebben gekozen en hoe wij deze ondernemingen hebben beveiligd.

“Voor onze verzekering moesten wij worden beveiligd. V&S Beveiliging hebben wij uitgekozen als leverancier van ons alarmsysteem met meldkamer”

EkoPlaza alarmsysteem
Ekoplaza

“Voor onze nieuwe restaurants hebben we gekozen voor beveiligingssystemen van V&S Beveiliging. Heerlijk werken met korte snelle communicatie lijnen. Top service!”

De Beren Restaurant beveiliging
De Beren Restaurants

“V&S Beveiliging levert alarminstallaties gecombineerd met camerabewaking systemen voor onze franchisers. Al meer dan 5 jaar naar volle tevredenheid!”

New York Pizza

“Wij hebben 7 oude bewakingscamera’s laten vervangen door V&S Beveiliging. Alles nu op onze telefoon met goed nachtbeeld en gedetailleerde beeldweergave!”

Vis per Mare Harlingen
Vis per Mare

Heeft u een vraag over beveiliging over uw horeca onderneming? Bel ons op 088 - 1120 444