Innovatief, krachtig en kostenefficiënt systeem. Brandbeveiliging voor uw pand en medewerkers.

15 jaar ervaring

Landelijk opererend

Eigen technische dienst

2 jaar garantie

Een draadloos brandalarmsysteem voor uw bedrijf.

Een goed functionerende brandmeldinstallatie kan van levensbelang zijn. Iets waar op cruciale momenten op moet worden vertrouwd. De draadloze brandmeldinstallatie van V&S Beveiliging garandeert de veiligheid binnen uw bedrijf, doordat u snel weet in welke ruimte er brand is. Hierdoor is er voldoende tijd om iedereen in veiligheid te brengen en brandschade te beperken. Het is een betrouwbare oplossing, gemakkelijk te installeren en configureren.

Ons draadloos brandalarmsysteem is een kosteneffectieve manier om een alarmsysteem te installeren in gebouwen waar bekabeling niet of gedeeltelijk mogelijk is. Bijvoorbeeld een monumentaal pand, een gebouw met glasconstructie of draaiende productielocaties. Ook in gevallen waar bekabeling om bouwkundige of esthetische redenen onmogelijk is, biedt een draadloze brandmeldinstallatie uitkomst. Denk bijvoorbeeld aan historische gebouwen, musea, beurzen en tentoonstellingen. Het voordeel van de draadloze technologie is dat het ook kan worden toegepast in ruimtes die permanent bezet zijn waarbij er minder tijd beschikbaar is voor installatie en onderhoud, zoals kantoren of hotelkamers.

Onze draadloze oplossing biedt meer flexibiliteit dan een regulier, bedraad systeem. Een draadloos systeem kan makkelijk worden verplaatst na bijvoorbeeld een verbouwing. In gevallen waar regelmatig aanpassingen nodig zijn is het plaatsen van extra melders en alarmgever snel geregeld.

Een draadloze brandmeldinstallatie van V&S Beveiliging is vaak goedkoper dan een traditioneel systeem. Het aanleggen van bekabeling kan vaak een tijdrovende klus zijn. Met een draadloze brandmeldinstallatie kan er op manuren worden bespaard en liggen de kosten vaak lager dan een bedrade installatie. Ook het onderhoud van een draadloos systeem is voordelig. Onze draadloze brandmeldinstallaties gebruiken accu’s met een lange levensduur en zijn gemakkelijk te vervangen.

Lokale Service

Onze installateurs wonen door het gehele land, hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat er snel 1 bij u kan zijn in geval van nood. Onze gediplomeerde klantenservice is 24/7 het gehele jaar lang bereikbaar voor al uw vragen!

Verzekeringseisen

Wij leveren zowel beveiligingssystemen voor bedrijven die geen borg klasse eis hebben en voor bedrijven die er wel 1 hebben. Des te hoger de eis van uw verzekering des te belangrijker is het dat u kiest voor een gecertificeerd bedrijf!

Bij Alarmering

Wij garanderen een snelle respons bij alarmmeldingen, zodra er een melding binnenkomt bij onze medewerkers wordt er direct door ons gereageerd!

Prijs-Kwaliteit

V&S Beveiliging werkt met A-merk beveiligingsapparatuur en een laagste prijsgarantie plus 3 jaar garantie en zowel koop & lease mogelijkheden!

of bel ons vrijblijvend op: 088 1120 444

``De draadloze brandmeldinstallaties die geïnstalleerd worden door V&S voldoen aan alle gestelde wet- en regelgeving. Wij leveren Smartcell van EMS. U bent dus verzekerd van kwaliteit. Daarom geven wij een productgarantie van 3 jaar!``

– Sebastiaan Scholte, Eigenaar V&S Beveiliging

Eén draadloze totaaloplossing!

V&S Beveiliging levert en installeert Smartcell draadloze brandmeldinstallaties. Dit is een innovatief systeem ontwikkeld door EMS. Het maakt brandbeveiliging overzichtelijk en gemakkelijk om te monitoren. Smartcell is volledig draadloos en conform de huidige normen gecertificeerd.

De SmartCell combinatie detector is een van de kleinste draadloze multisensor detectors te verkrijgen. Deze compacte detector reageert op hitte en rook en op een combinatie van beide. De detector komt met een ingebouwd slow-whoop alarm en een krachtig flitslicht.

Het bedieningspaneel van Smartcell is eenvoudig te gebruiken en kan via een computer worden geconfigureerd. Het aanpassen en monitoren van de installatie gaat gemakkelijk via een applicatie op uw telefoon.

Voordelen van onze oplossing:

EN54 goedgekeurd brandmeldsysteem
Volledig draadloos
Korte installatietijd
Lange levensduur
Beheer op afstand
Eenvoudig uit te breiden
Gemakkelijk te verplaatsen

Deze bedrijven gingen uw onderneming al voor, lees hier meer over deze installatie projecten!

Lees waarom ze voor V&S hebben gekozen en hoe wij deze ondernemingen hebben beveiligd.

Vragen over draadloze branddetectie?

of bel ons op: 088 1120 444.