Camera beveiliging inclusief installatie

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bent u op zoek naar betrouwbare camerabeveiliging, inclusief installatie? Lees verder om meer te leren over het laten installeren van een beveiligingscamera, voor zowel uw woning als bedrijf.

Beveiligingscamera laten installeren

Beveiliging van uw woning of bedrijf kan op diverse manieren. Steeds meer particulieren en bedrijven kiezen voor beveiliging met een camera, met als doel preventie van inbraak. Mocht er onverhoopt wel worden ingebroken dan kan een beveiligingscamera helpen met de identificatie van de daders en het vastleggen van bewijsmateriaal. Kortom: camerabewaking is een uitstekend middel om situaties te signaleren, achterhalen en achteraf te kunnen bewijzen.

Veel gebruikers menen dat camera beveiliging thuis laten installeren een gemakkelijke klus is. In de praktijk is dit vaak niet het geval. Een zorgvuldige installatie van uw beveiligingscamera is belangrijk om te garanderen dat uw woning of bedrijfspand goed is beveiligd en toekomstige problemen te voorkomen. Het selecteren van een gecertificeerd camera installatie bedrijf is van belang zodat u bent verzekerd van een professionele installatie.

Advies nodig?

Neem contact op met onze specialisten voor persoonlijk en vrijblijvend advies.

team2

Aandachtspunten camera installatie

Het selecteren van een gecertificeerd camera installatie bedrijf is van belang zodat u bent verzekerd van een professionele installatie. Het is van belang dat het door u gekozen beveiligingsbedrijf rekening houdt met de voorwaarden met betrekking tot cameratoezicht in en rond woningen en bedrijven. Dit is van belang zodat u geen inbraak maakt op de privacywetgeving en overige wettelijke richtlijnen. Overige aandachtspunten waar u rekening mee moet houden tijdens uw zoektocht naar een installateur voor uw beveiligingscamera:

  • Zijn de installateurs BORG gecertificeerd en erkend
  • Hoe snel zijn de installateurs ter plekke, in geval van storing/reparatie?
  • Hoe lang is de garantie op de camera installatie?
  • Voldoet de camera installatie aan de eisen van uw verzekering?
  • Zijn de installateurs aangesloten bij een borg technisch beveiligingsbedrijf?

V&S Beveiliging: uw camera installatie bedrijf

Al onze camera’s worden geleverd inclusief professionele installatie en montage. Vanaf het eerste contact tot aan het plaatsen van het camerasysteem doen onze specialisten er alles aan om het zorgeloos te laten verlopen.

Al onze beveiligingscamera’s worden door het hele land geïnstalleerd door onze eigen monteurs. Op deze manier garanderen wij u de beste kwaliteit en kunnen wij u optimale ondersteuning bieden.

V&S beveiliging levert en installeert top kwaliteit camera installaties om de veiligheid van uw eigendommen te waarborgen. Of het nu gaat om een woning, bedrijfspand of een bedrijventerrein; uw camerabewakingssysteem is bij V&S Beveiliging in vertrouwde handen.

Uw slimme en professionele beveiligingspartner

Gratis advies op locatie

Onze adviseurs komen kosteloos langs voor advies en offerte opname.
Enigste kosten is een bakje koffie

Op maat voorstel

Na bezoek krijgt u van ons een uitgewerkt voorstel. Geheel opmaat voorstel met beveiligingsapparatuur en installatie.

Monteurs met passie voor beveiligingstechniek

Denken in oplossingen

Onze beveiligingsmonteurs zijn geheel zelfstandig en denken in oplossingen

Gediplomeerd personeel

Onze monteurs zijn allemaal gediplomeerd en verstaan hun vak.

Vragen over onze oplossingen?

of bel ons op: 088 1120 444.