Camera beveiliging inclusief installatie

Bent u op zoek naar betrouwbare camerabeveiliging inclusief installatie? Lees verder om meer te leren over het laten installeren van een beveiligingscamera, voor zowel uw woning als bedrijf.

Camera beveiliging inclusief installatie

Beveiliging van uw woning of bedrijf kan op diverse manieren. Steeds meer particulieren en bedrijven kiezen voor beveiliging met een camera, met als doel preventie van inbraak. Mocht er onverhoopt wel worden ingebroken dan kan een beveiligingscamera helpen met de identificatie van de daders en het vastleggen van bewijsmateriaal. Kortom: camerabewaking is een uitstekend middel om situaties te signaleren, achterhalen en achteraf te kunnen bewijzen.

Veel gebruikers menen dat camera beveiliging thuis laten installeren een gemakkelijke klus is. In de praktijk is dit vaak niet het geval. Een zorgvuldige installatie van uw beveiligingscamera is belangrijk om te garanderen dat uw woning of bedrijfspand goed is beveiligd en toekomstige problemen te voorkomen. Het selecteren van een gecertificeerd camera installatie bedrijf is van belang zodat u bent verzekerd van een professionele installatie.

Advies nodig?

Neem contact op met onze specialisten voor persoonlijk en vrijblijvend advies.

camera beveiliging installatie monteur

Aandachtspunten camera installatie

Het selecteren van een gecertificeerd camera installatie bedrijf is van belang zodat u bent verzekerd van een professionele installatie. Het is van belang dat het door u gekozen beveiligingsbedrijf rekening houdt met de voorwaarden met betrekking tot cameratoezicht in en rond woningen en bedrijven. Dit is van belang zodat u geen inbraak maakt op de privacywetgeving en overige wettelijke richtlijnen. Overige aandachtspunten waar u rekening mee moet houden tijdens uw zoektocht naar een installateur voor uw beveiligingscamera:

 • Zijn de installateurs BORG gecertificeerd en erkend
 • Hoe snel zijn de installateurs ter plekke, in geval van storing/reparatie?
 • Hoe lang is de garantie op de camera installatie?
 • Voldoet de camera installatie aan de eisen van uw verzekering?
 • Zijn de installateurs aangesloten bij een borg technisch beveiligingsbedrijf?

Waarom camera beveiliging laten installeren

Het lijkt aantrekkelijk om een camerasysteem zelf te installeren. Veelal wordt aangegeven dat het camerasysteem plug en play is aan te sluiten.

Waar de bewakingscamera’s moeten worden geplaatst

De plaats waar een beveiligingscamera wordt gemonteerd is belangrijk. Vele factoren voor waar de camera moet worden gemonteerd zijn van belang. 
 • De kijkhoek van de camera
 • Is er tegenlicht 
 • Hoogte van de camera 
 • Hoeveel bewakingscamera’s

Bovenstaande punten is bij elke situatie weer anders. Het is dus belangrijk voor de installatie te bepalen waar de camera’s moeten worden gemonteerd. 
Het is een van de redenen om te kiezen voor een camerasysteem inclusief montage. Monteurs hebben veel ervaring en weten op voorhand al wat het eindresultaat gaat worden.

Monteren van beveiligingscamera’s

Het monteren van bewakingscamera’s is echt vakwerk. Buiten bewakingscamera’s moeten geheel water en wind dicht worden aangesloten anders is binnen de kortste tijd de bewakingscamera defect door vocht.

Bij binnen camera’s is naast het aansluiten met connectoren belangrijk dat het camera binnenwerk goed wordt ingesteld. Ook mag de camera niet gemakkelijk worden gemanipuleerd.  

Instellingen bewakingsbeelden van bewakingscamera’s

Helaas is dit veelal niet het geval. Voor het instellen van bewakingscamera’s is qua beeld en opnames is een specialist vereist. Je kan nog zo’n dure camera hebben (met allemaal opties) wanneer je niet weet hoe je het beste beeld uit de bewakingscamera krijgt valt het resultaat altijd zwaar tegen.

Instellingen van beveiligingscamera’s is altijd maatwerk. Elke omgeving is anders qua lichtinval, schaduw en weersinvloeden)

Netwerk instellingen voor beelden op telefoon of PC

Om beelden te bekijken op een telefoon of PC moet de recorder of camera worden ingesteld op het computernetwerk. Dit is op elke locatie anders. Een degelijke kennis is van computernetwerken vereist.

Opnames instellen

Om te voorkomen dat er allemaal loze meldingen worden opgenomen zoals bewegende bomen, regen, etc. is een goede opname instelling nodig.
Het instellen van smart detectie zoals mens en voertuig in combinatie met lijncross detectie en indringersdetectie voorkomt onnodige opnames. Dit zijn geen plug en play instellingen.

Camera beveiliging thuis laten installeren

Camerabewaking voor een woonhuis komt steeds vaker voor. Vooral camerabeveiliging buiten het woonhuis voor zicht op de voortuin, oprit en achtertuin komt veelal voor.
Particulieren kiezen steeds vaker voor een professionele camerabeveiliging inclusief installatie voor hun woonhuis. Waarom?

 • Nette aanleg van bekabeling naar camera’s 
 • Professionele bewakingscamera’s zijn betaalbaar
 • Complete installatie inclusief alle instellingen voor de mooiste beelden
 • Uitleg van de werking 
 • Garantie op camera’s en installatie
 • Professionele helpdesk voor vragen na installatie

Bewakingscamera voorzijde van het woonhuis

Een bewakingscamera installeren aan de voorzijde van de woning heeft u goed in beeld wie er dagelijks aan de deur komt. Veelal wordt er ook een gedeelte van de weg meegenomen. Dit mag van de wetgeving. Als het hoofddoel is uw eigen tuin/voorzijde van de woning
 

Camera voor de oprit van de woning

Wanneer de camera aan de voorzijde niet duidelijk de oprit in beeld heeft met bv de auto(s) dan is het advies om een camera te installeren bij de oprit. Meestal de garage. Maar dat is situatie afhankelijk

Beveiligingscamera voor de achterzijde

De achterzijde van de woning is vaak het inbraak gevoeligste van het woonhuis. Een camera aan de achterzijde laten installeren is dan ook aan te raden. Een goed overzicht door de camera juist te installeren geeft een mooi beeld van het geheel.

Elke woning is anders daarom zijn de bovenstaande camera’s een basis voor een mooie camera installatie

 Bij V&S Beveiliging heeft u altijd een aanspreekpunt en hebben alle medewerkers verstand van zaken. Onverhoopt een defect? Wij komen langs en vervangen direct de defecte apparatuur. Geen moeilijke RMA procedures en zelf demonteren.

Kies bij beveiliging voor professionaliteit en vakmanschap.

Zakelijk camera installatie laten installeren

Veel bedrijven laten hun bedrijf professioneel beveiligen door een beveiligingsbedrijf. Terecht want door een professionele camera beveiliging installatie kies je voor kwaliteit, professionele aanleg en configuratie.

De doelstelling voor camera beveiliging verschilt per bedrijf. Het is dan ook belangrijk voor een installatie te bespreken wat de gewenste doelstellingen zijn.

Juiste beveiligingscamera voor elk project

Als alle doelstellingen concreet zijn gaan wij (vrijblijvend) aan de slag met de wensen. Een camera installatie bedrijf zoekt de juiste camera’s uit per project. Dat betekent niet alleen binnen en of buitencamera’s maar ook type lenzen, behuizingen, lichtgevoeligheid, tegenlicht, etc. etc.

Projectie van camera’s voor installatie

De juiste beveiligingscamera worden geprojecteerd in ons 3D programma op het te beveiligde bedrijfspand. Hiermee ziet de klant precies wat er in beeld komt en waar eventueel dode hoeken zijn in het camerabeveiliging plan. Samen met klant kunnen er wijzigingen volgen totdat er een projectie is gemaakt volgens 100% tevredenheid. Hierdoor is komen installateur en klant niet tot verassingen na de camera installatie. De definitieve projectie zoals akkoord bevonden wordt aan de offerte toegevoegd.

De installatie van het camerabeveiliging systeem

Naast een goede camera projectie samen met de klant worden de bewakingscamera’s geïnstalleerd door onze ervaren monteurs die veelal meer dan 10 jaar ervaring hebben in de beveiligingstak. 

De bekabeling veelal utp wordt naar wens aangelegd via een route door het pand van recorder naar beveiligingscamera. Bij zichtwerk gebruiken wij veelal PVC buis en/of kleine goten.  De camera beveiliging installatie wordt professioneel aangelegd volgens de normen van V&S Beveiliging. 

Bij de installatie houden wij rekening met de privacy wetgeving bij het plaatsen van de camera’s.

Een camerabeveiliging inclusief installatie betekent minimaal 3 jaar garantie op alle hardware en installatie. Onze helpdesk is altijd gratis bereikbaar en helpt onze klanten met beelden te zoeken of uw nieuwe smartphone in te stellen.

Kies bij beveiliging altijd voor professionaliteit en vakmanschap.

V&S Beveiliging: uw camera installatie bedrijf

Al onze camera’s worden geleverd inclusief professionele installatie en montage. Vanaf het eerste contact tot aan het plaatsen van het camerasysteem doen onze specialisten er alles aan om het zorgeloos te laten verlopen.

Al onze beveiligingscamera’s worden door het hele land geïnstalleerd door onze eigen monteurs. Op deze manier garanderen wij u de beste kwaliteit en kunnen wij u optimale ondersteuning bieden.

V&S beveiliging levert en installeert top kwaliteit camera installaties om de veiligheid van uw eigendommen te waarborgen. Of het nu gaat om een woning, bedrijfspand of een bedrijventerrein; uw camerabewakingssysteem is bij V&S Beveiliging in vertrouwde handen.

 

Monteurs met passie voor beveiligingstechniek

Denken in oplossingen

Onze beveiligingsmonteurs zijn geheel zelfstandig en denken in oplossingen

Gediplomeerd personeel

Onze monteurs zijn allemaal gediplomeerd en verstaan hun vak.

Vragen over onze oplossingen?

of bel ons op: 088 1120 444.

Over het team van V&S Beveiliging