Camera beveiliging voor buiten

Als het gaat om het beschermen van uw eigendommen, is camera beveiliging buiten een effectieve oplossing. Door camera’s te installeren rondom uw huis of bedrijf, kunt u een visueel record bijhouden van wat er buiten gebeurt en potentiële bedreigingen identificeren.

Waarom camera beveiliging buiten belangrijk is

Buitencamera’s zijn essentieel om uw eigendommen te beschermen tegen inbraak, vandalisme en andere bedreigingen. Ze bieden een visuele afschrikking voor indringers en helpen u ook bij het identificeren van eventuele verdachte activiteiten. Bovendien kan de aanwezigheid van beveiligingscamera’s uw gemoedsrust verhogen, omdat u weet dat uw eigendommen goed beveiligd zijn.

Hoe werkt camera beveiliging buiten?

Buitencamera’s worden geïnstalleerd op strategische locaties rondom uw eigendommen en bij belangrijke toegangen. Ze kunnen worden aangesloten op een CCTV server dat u in staat stelt om de beelden in real-time te bekijken. 
Ook is het mogelijk de buitencamera’s aan te sluiten op een beveiligingssysteem waardoor er bij een detectie van persoon of voertuig er een melding wordt verstuurd met live weergave.

Moderne camera beveiliging systemen hebben slimme opname functies zoals indringersdetectie en virtueel hekwerk detectie waardoor de camera’s minder valse alarmen en opnames maken.
Professionele buitencamera’s onderscheiden zicht in de donkere uren. Een goede buitencamera geeft een strak en gedetailleerd beeld ook in de nacht,  waardoor ze effectief zijn in verschillende omstandigheden

Vraag nu een gratis beveiligingsanalyse aan

Bescherm uw huis of bedrijf optimaal tegen inbraak en ongewenste indringers. Onze ervaren adviseur biedt een deskundige en persoonlijke beveiligingsanalyse om uw veiligheid te waarborgen.

Wacht niet langer en claim uw gratis analyse vandaag nog!

Beveiliging diensten

Tips voor het installeren van beveiligingscamera's voor buiten

 • Kies camera’s van hoge kwaliteit met voldoende resolutie om een duidelijk beeld te krijgen van wat er buiten gebeurt.
 • Zorg ervoor dat de camera’s goed zijn geplaatst, zodat ze de juiste gebieden in beeld brengen.
 • Overweeg om camera’s te kiezen met functies zoals bewegingsdetectie en nachtzicht.
 • Kies een beveiligingssysteem dat past bij uw behoeften en budget.
 • Laat uw camera’s installeren door een professional om ervoor te zorgen dat ze correct worden geplaatst en ingesteld.

Wat is de beste buitencamera's?

Er zijn verschillende soorten camera’s die geschikt zijn voor buitengebruik en het beste hangt af van je specifieke behoeften en budget. Over het algemeen zijn de belangrijkste factoren om te overwegen bij het kiezen van een buitenbeveiligingscamera onder meer:

 1. Weerbestendigheid: De camera moet bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw, zonlicht en wind. De IP6 grade geeft aan hoe weerbestendig de camera is. Kies altijd voor minimaal IP65

 2. Vandaal bestendig: Buitencamera’s moeten tegen een stoor kunnen. Kies daarom altijd voor een metalen behuizing. 

 3. Nachtzicht: Als je ook in donkere uren beelden wilt opnemen, moet de camera voorzien zijn van slimme verlichting welke zich aanpast aan de hoeveelheid licht van buiten (schemer, maan, etc.) Lees hier meer over nachtzicht camera’s voor buiten>

 4. Beeldchip: Belangrijk onderdeel is de beeldchip. Deze chip zorgt ervoor dat optische beelden omgezet worden in digitale beelden. De belangrijkste stelling is: Hoe groter de beeldchip, hoe meer detail en lichtgevoeliger de camera is. Kwaliteit is dus grote beeldchips. Grotere beeldchips zijn duurder dan kleine beeldchips. Ga voor minimaal 1/1.8 beeldchip of groter.

 5. Resolutie: Hoe hoger de resolutie van de camera, hoe scherper de beelden zullen zijn. Maar bij hogere resolutie heeft de camera ook meer licht nodig. De kwaliteit is mede afhankelijk van de beeldchip. Grote beeldchip kan ook hogere resolutie aan. Heb je een kleiner budget ga dan voor minder hoge resolutie zodat de camera ook in donkere uren goed beeld geeft.

 6. Detectie: Een camera met slimme detectie  kan automatisch beginnen met opnemen wanneer er beweging van personen en voertuigen wordt gedetecteerd, waardoor je geen tijd verspilt met het bekijken van uren aan saaie beelden.

Veelgestelde vragen over camera beveiliging buiten

De algemene stelregel is dat je geen camera mag plaatsen/richten op openbare plaatsen zoals bijvoorbeeld de weg, stoep, etc.
Voor bedrijven geld dat personeel en klanten moeten worden ingelicht dat er camerabeelden worden opgenomen. Dit kan bijvoorbeeld door een bord of stickers. Meer weten over privacy wetgeving omtrent camera’s klik hier>

Deze vraag is erg afhankelijk van de omgeving en de wensen van de klant. Hoeveel verlichting is er aanwezig en tot welke afstand moet de buitencamera duidelijk beelden kunnen opnemen.
Een professionele camera met een groot beeldchip, hoge resolutie en goed nachtzicht begint bij  minimaal €300,- 

Een professionele buitencamera met hoge resolutie is altijd bekabeld. Dit vanwege de hoge data overdracht van de camera naar de opname server. Is geen mogelijkheid voor een kabel dan kan men kiezen voor een Point to Point verbinding. Dit zijn 2 losse units die de data tussen elkaar verzenden. Deze units moeten altijd een zicht verbinding met elkaar hebben. Een professionele Point to Point verbinding kost minimaal €350,- Wel kunnen deze units tot 2 kilometer draadloos beelden overbrengen!

Opname van buitencamera’s kan doormiddel van een recorder, server of SD kaart rechtstreeks in de camera. Ook is er een mogelijkheid om de beelden te bewaren in de cloud. De beelden worden dan via internet verstuurd naar een externe locatie.

Camera beveiliging voor buiten kan zonder een maandelijks abonnement. De opname wordt dan lokaal (op locatie) opgenomen. bijvoorbeeld op een recorder of Sd kaart. Opname op een cloud locatie is altijd met een abonnement.

V&S Beveiligingstechniek: Uw Betrouwbare Partner in Camera beveiliging voor Buiten

De toename van criminaliteit heeft de noodzaak voor betrouwbare beveiligingstechnieken in onze huizen en bedrijven versterkt. V&S Beveiligingstechniek biedt de perfecte oplossing met hun topklasse camera installatie diensten.

V&S Beveiligingstechniek is uw betrouwbare partner bedrijf in camera installatie, met ervaring in het leveren van uitgebreide beveiligingsoplossingen voor zowel bedrijven als huishoudens. Ons team van professionals is gespecialiseerd in het installeren van de nieuwste camera technologie, waarbij de kwaliteit en veiligheid van onze klanten altijd voorop staat.

Onze expertise strekt zich uit van het installeren van eenvoudige camera’s tot complexe beveiligingssystemen met meerdere camera’s, allemaal ontworpen om maximale dekking en optimale veiligheid te garanderen. Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor uw huis of bedrijf, onze camera installaties zijn ontworpen om aan uw unieke beveiligingsbehoeften te voldoen.

Bij V&S Beveiligingstechniek streven we ernaar om de veiligheid van uw eigendom te waarborgen door gebruik te maken van onze hoogwaardige beveiligingscamera’s voor buiten. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons helpen uw huis of bedrijf veiliger te maken. Bij V&S Beveiligingstechniek, is uw veiligheid onze prioriteit.

Inhoud