Van Full-HD tot 4K camerabewaking. Wij leveren slimme camera installaties welke u helpen met een extra oog uw bedrijf te bewaken.

11 JAAR ERVARING

IN BEDRIJFSBEVEILIGING

LANDELIJKE DEKKING

MET LOKALE MONTEURS

TECHNISCHE DIENST

DIE 24/7 KLAARSTAAT

KOOP OF LEASE

MET 3 JAAR GARANTIE

Camera installatie voor bedrijven

U wilt graag een oogje in het zeil houden, ook als u niet aanwezig bent. Met een professioneel camera installatie heeft u een paar extra ogen op elke plek die u wilt bewaken. Gemakkelijk voor veel situaties op het werk. Het is een aantoonbaar (preventief)middel tegen diefstal, vandalisme en overvallen.

IP camera installaties maakt veel mogelijk, overal real-time camerabeelden bekijken en opvragen, opname en waarschuwen bij een bepaalde gebeurtenis, maar ook b.v. klanten tellen of missende objecten registreren. De mogelijkheden van camerabewaking van V&S beveiliging zijn bijna eindeloos!

Onze adviezen zijn altijd op maat gemaakt voor uw situatie en eisen. Wij helpen u de juiste keuze te maken tussen de verschillende bewakingscamera opties en stellen samen met u een complete camerabewaking oplossing samen door bijvoorbeeld sterke infrarood nachtcamera’s te combineren met binnen camera’s.

Vakkundige gecertificeerde en monteurs plaatsen de benodigde camerasystemen en verzorgen het reguliere onderhoud voor een langere levensduur.

Door de hoge beeldkwaliteit, Flexibiliteit tijden van installatie en de vele opties van bij onze camera installatie systemen op het gebied van Video Content Analyse zijn ip camera’s voor ieder bedrijf de juiste keuze. Laat u vrijblijvend door ons adviseren!

Professioneel Advies

Met onze jarenlange ervaring met camera bewaking oplossingen kunnen onze adviseurs uw bedrijf helpen de juiste keuze te maken tussen de verschillende bewakingscamera’s en u adviseren in het toepassen van slimme camera’s.

Lokale Service

Onze installateurs wonen door het gehele land, hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat er snel 1 bij u kan zijn in geval van nood. Onze gediplomeerde klantenservice is 24/7 het gehele jaar lang bereikbaar voor al uw vragen!

Prijs-Kwaliteit

Wij begrijpen dat u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige camerabewaking, maar hier niet de hoofdprijs voor wilt betalen. Wij werken met A-merk camera’s en een laagste prijsgarantie met zowel koop & lease mogelijkheden!

Gebruiksvriendelijk

U bent altijd in contact met de bewakingscamera’s bij uw bedrijf door middel van de app op uw smartphone, tablet of pc! U kunt o.a. de bewakings camera’s live bekijken en de beelden direct doorsturen in geval van nood!

of bel ons vrijblijvend op: 088 1120 444

``V&S Beveiliging levert alleen hoogwaardige kwaliteit camera installaties van o.a. Hikvision, Dahua & Samsung die aan alle Europese normen voldoen. U bent dus verzekerd van kwaliteit. Daarom geven wij een product garantie van 3 jaar!``

– Sebastiaan Scholte, Eigenaar V&S Beveiliging

Camerabewaking pakket

Hoge Beeldkwaliteit

Digitale camera’s kunnen op HD beelden opnemen. Dit is van veel hogere kwaliteit dan analoog!

Makkelijk Aansluiten

Netwerk camera’s zijn aan te sluiten op uw huidige computer netwerk, dit scheelt in kosten!

Flexibel Uitbreiden

Er kunnen eenvoudig extra camera’s aan uw beveiligingsnetwerk worden toegevoegd.

Live Audio

Door middel van geïntegreerde audio streaming kunt u live meeluisteren met de opnames van uw camera’s!

Tablet & Smartphone

Digitale beelden kunnen beveiligd op afstand live worden gevolgd, bijvoorbeeld thuis op via een iPad.

Snel Doorsturen

U kunt de digitale beelden snel en eenvoudig doorsturen naar een alarmcentrale!

Preventiemiddel

Bovenal zijn camera’s een bewezen effectief preventiemiddel tegen Inbraak & Vandalisme.

Opsporingsbeelden

Mocht het wel misgaan in uw bedrijf dan helpen de hoge kwaliteit HD beelden bij de opsporing!

Deze bedrijven gingen uw onderneming al voor, lees hier meer over deze camera installatie projecten!

Lees waarom ze voor V&S hebben gekozen en hoe wij deze ondernemingen hebben beveiligd.

“V&S heeft bij ons naar volle tevredenheid, terwijl we bezig waren met de inrichting van ons nieuwe restaurant een volledig camerabewaking systeem geïnstalleerd!”

New York Pizza

“Na een hoop gedoe met sleutels hebben wij gekozen voor een toegangscontrole systeem van V&S Beveiliging, netjes geïnstalleerd en werkt naar behoren & tevredenheid!”

AND Cheese

“Na tijdenlang problemen met onze oude camera’s en tegenvallende beeldkwaliteit hebben na uitgebreide oriëntatie gekozen voor camera’s van V&S. Zeer tevreden!”

Meromar

V&S Beveiliging is al 14 jaar de specialist op het gebied van professionele camera installaties

Wij leveren Alarmsystemen, Camerabewaking & Toegangscontrole voor elke Branche!

Gedegen diefstal & fraude preventie is voor winkels in de retail van levensbelang! Lees verder…

Voorkom inbraak & vandalisme van uw bedrijfspand of van een afgelegen opslag loods Lees verder…

Beveilig uw autopapieren, de sleutels en de auto’s buiten geparkeerd met camera’s! Lees verder…

Beveilig uw Woonhuis, Caravan of Boot met o.a. een Alarmsysteem en Buitencamera’s Lees verder…

Alarmsystemen met App & camera’s + uitgebreide toegangscontrole mogelijkheden! Lees verder…

Voorkom fraude van personeel en zorg ervoor dat u direct kunt reageren bij een overval! Lees verder…

Camera installatie, meer dan alleen bewaking & preventie!

Camera installaties van V&S gaat verder dan alleen preventie en bewaking, met video content analyse kunt u de bewakingscamera’s ‘intelligent’ maken. Met intelligente camerabewaking kunt u naast de gewone bewakingsfuncties van de camera’s ook gebruik maken van de combinatie camera & alarmsysteem, hierdoor krijgt u direct een waarschuwing dat het alarm is afgegaan en ontvangt u meteen een live stream van de bewakingsbeelden. Bewakingscamera’s zijn tegenwoordig zeer veelzijdig in toepassingen.

Camerabewaking app

Beveiligingsoplossingen

Zoals het automatisch binnenlaten van personeel en buiten houden van onbekenden!

Object Registratie

Zoals bijvoorbeeld kenteken herkenning of het volgen en registreren van verdachte objecten!

Productieprocessen

U kunt uw productie en fabricage processen verbeteren met data uit video analyse!

Management Tools

Ideaal voor marketing onderzoek, vca kan automatisch mensen tellen en hun route vastleggen!

Crowd Control

Met een VCA systeem kunt u rondhangende personen automatisch detecteren en rapporteren!

Bekijk de camerabeelden live!

Overal ter wereld toegang tot uw bewakingscamera’s via uw smartphone, tablet of PC. Bekijk uw bewakingsbeelden waar u ook ter wereld bent via 1 app!

Combineer uw alarmsysteem met Camerabewaking & Toegangscontrole

en beheer alles via 1 gemakkelijke App op uw smartphone!

Automatische indringer en lijn detectie

De indringer detectie module van de bewakingscamera’s helpt u met het beveiligen van een specifiek gebied, bijvoorbeeld achter uw kantoorpand, waarbij de camera’s automatisch alarm slaan wanneer de ‘indringer’ overeenkomt met de vooraf gedefinieerde grootte, hierdoor slaat hij bijvoorbeeld wel alarm bij een auto maar niet bij een voetganger. Met de lijn detectie kunt u een virtuele lijn instellen waar personen niet overheen mogen, bijvoorbeeld een hekwerk of een toegangspoort, zodra iemand door deze virtuele lijn loopt zal de bewakingscamera alarm slaan.

lijn detectie camera
mensen tellen camera

Tel automatisch uw bezoekers + hittemap!

Benieuwd hoeveel bezoekers uw winkel per dag trekt? Of wilt u graag weten op welke tijdstippen het druk is in uw winkel? Dan is de bezoekersteller module voor u ideaal, met deze module krijgt u een accuraat overzicht van de aantallen bezoekers per uur. U kunt er zelfs mee achterhalen welke producten het beste verkopen en wie u beste verkoopmedewerker is! Nog meer data nodig? Gebruik dan de hittemap functie om precies te zien wat de populaire gebieden in uw winkel zijn en welke route het populairst is voor uw bezoekers! Ideaal voor toepassingen waar accurate cijfers belangrijk zijn.

Herken automatisch kentekens & type auto's

Kentekenherkenning bewakingscamera’s kunnen voor verschillende doeleinden toepasbaar zijn, van het automatisch binnenlaten van uw vaste leveranciers tot het compleet beheren van een parkeerterrein. Stel in dat uw leveranciers toegang krijgen tussen specifieke tijdstippen of specifieke locaties, inclusief logboek. Voor parkeren kunt u uw personeel automatisch toegang geven of het uitvoeren van controles van parkeervergunningen en kaartjes. Daarnaast kan deze module automatisch het aantal, type en kleur van de auto’s voor u bijhouden.

kentekenherkenning camera
management tools camerabewaking

Maak gebruik van uitgebreide management tools

Accurate betrouwbare rapportages zijn voor ieder bedrijf van belang, des te meer en des te specifieker de cijfers des te beter kan uw onderneming beslissingen maken over bijvoorbeeld uw inventaris of op welke tijdstippen uw bedrijf extra personeel nodig heeft. Daarnaast kunt u het camerasysteem gebruiken om de het functioneren van uw personeel te beoordelen of om de layout van uw winkel te vereenvoudigen voor uw bezoekers. Met data van kwaliteit kunt u beslissen welke producten u deze maand in de aanbieding zet of op welke locatie u ze stalt in de winkel.

Volg mensen & objecten volledig automatisch

Met een pan/tilt/zoom bewakingscamera kunt u automatisch objecten, zoals auto’s & personen, volgen waar ze ook maar naar toe gaan. Ideaal voor wanneer er na werktijd weinig verkeer langs uw onderneming rijdt, zodra deze langs de camera rijdt begint deze de auto te volgen totdat deze uit het zicht verdwijnt, daarna neemt de camera zijn standaard positie weer in. Gebruikers kunnen ook eenvoudig het te volgen object veranderen, u klikt op uw scherm en de bewakingscamera begint meteen een andere bezoeker in uw winkel te volgen, ideaal voor wanneer u een betere detectie van winkeldieven verlangt.

automatisch volgen ptz camera

Een Camera installatie houdt uw bedrijf veilig!

Camerabewaking helpt u bij onraad meteen in actie te komen. Wanneer u camera’s combineert met een alarmsysteem kunt u een melding verifiëren.
De beelden helpen bij de opsporing en kunnen zo extra bewijsmateriaal vormen. Kies voor kwaliteit! Goede nachtzichtcamera met slimme detectie
Bewakingscamera’s een bewezen effectief preventiemiddel tegen inbrekers. Het is een psychologische barrière voor inbrekers die liever niet in beeld zijn

Heeft u een vraag over een camera installatie? Bel ons op (088 - 1120 444)