Meer inzicht in wat er gebeurt met

Camerabeveiliging

15+ jaar ervaring

Gratis advies

Erkend VEB lid

Optimale veiligheid met Camerabeveiliging

Uw bedrijf of woning verdient de beste bescherming tegen ongewenste indringers. Daarom is het kiezen voor een betrouwbare en effectieve camera beveiliging essentieel. Of u nu een ondernemer bent die zijn bedrijf wil beveiligen, of een huiseigenaar die de veiligheid van zijn gezin wil waarborgen, wij zijn er om u te helpen.

Bij ons vindt u de perfecte camera beveiligingssystemen voor zowel bedrijven als woonhuizen, afgestemd op uw specifieke behoeften en budget. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het vinden van de ideale beveiligingsoplossing. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf, woning en dierbaren veilig zijn én blijven.

Investeren in een professioneel camerasysteem is niet alleen een slimme zet voor de veiligheid van uw onderneming of woning, maar ook voor het welzijn van uw medewerkers, gezinsleden en bezoekers. Onze systemen zijn eenvoudig te installeren en te bedienen, waardoor u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het runnen van uw succesvolle bedrijf of het genieten van uw comfortabele thuis.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Laat u verrassen door de mogelijkheden die onze camera beveiliging voor uw bedrijf of woning kan bieden. Bescherm uw onderneming, uw gezin en uw bezittingen met de beste beveiligingsoplossingen op de markt!

Advies op maat

Bel onze specialisten voor persoonlijk en vrijblijvend advies.

adviseur-beveiliging

Algemene informatie

Camerabewaking de voordelen

Preventie van inbraak en diefstal

Een van de belangrijkste voordelen van camera beveiliging is het afschrikken van potentiële inbrekers en dieven. De aanwezigheid van beveiligingscamera’s werkt als een krachtig visueel signaal dat uw woning of bedrijfspand goed beveiligd is, wat de kans op inbraak en diefstal aanzienlijk verkleint.

24/7 monitoring

Met camera beveiliging kunt u uw woning of bedrijf 24 uur per dag, 7 dagen per week in de gaten houden. Dit betekent dat u op elk moment kunt controleren wat er gebeurt, zelfs als u zelf niet aanwezig bent. Dankzij moderne technologieën zoals smartphone-apps en cloudopslag, kunt u de beelden altijd en overal bekijken.

Bewijsmateriaal bij incidenten

In het geval van een inbraak of andere misdrijven kan de opgenomen videobeelden van de camera beveiliging dienen als cruciaal bewijsmateriaal voor de politie en verzekeraars. Dit helpt bij het oplossen van zaken en het vergoeden van eventuele schade.

Camera beveiliging app

Kostenbesparing op lange termijn

Hoewel de initiële investering in een camerasysteem misschien hoog lijkt, kan het u op lange termijn geld besparen. Door het voorkomen van inbraken en andere incidenten, bespaart u op reparatie- en vervangingskosten. Bovendien kunnen beveiligingscamera’s bijdragen aan het verlagen van uw verzekeringspremies, aangezien verzekeraars een goed beveiligd pand als een lager risico beschouwen.

Efficiënte bedrijfsvoering

Voor bedrijven biedt camera beveiliging niet alleen bescherming tegen criminaliteit, maar ook de mogelijkheid om processen en werkzaamheden te monitoren. Zo kunt u toezicht houden op de productiviteit van uw personeel en eventuele knelpunten in de bedrijfsvoering identificeren en aanpakken..

Mobiele apps

Uw beveiliging bedienen met uw persoonlijke app

Overal ter wereld toegang tot uw beveiligingssysteem. Schakel uw beveiliging in of uit vanuit uw eigen telefoon.

App-alarmsysteem

Intelligente zoekfuncties voor bewakingsbeelden maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie en machine learning om nauwkeurige en relevante zoekresultaten te leveren. Deze zoekfuncties bieden tal van voordelen, zoals:

  • Tijdbesparing: Intelligente zoekfuncties vinden benodigde beelden sneller dan handmatig zoeken.
  • Verhoogde efficiëntie: Door het zoeken op specifieke criteria, zoals tijdstippen, datums, personen, voertuigen en kleuren, kunnen intelligente zoekfuncties de efficiëntie van een onderzoek verhogen en bruikbare informatie opleveren.
  • Verbeterde nauwkeurigheid: Geavanceerde technologieën verhogen de nauwkeurigheid van zoekresultaten en verminderen fouten.
  • Betere besluitvorming: Snellere en nauwkeurigere toegang tot relevante bewakingsbeelden leidt tot betere beslissingen en snellere incidentoplossing.

Gebruikers van camera beveiliging profiteren van deze intelligente zoekfuncties, waardoor ze efficiënter en effectiever relevante beelden kunnen vinden voor onderzoek en analyse.

Zoekfunctie

Intelligente zoekfunctie

Bewakingscamera's

Type bewakingscamera's voor binnen en buiten

Dome camera

Turrent camera

Bullet camera

180° Camera

360° Camera

PTZ Camera

180 graden camera
PTZ Camera

Installatie & Onderhoud

Professionele installatie door eigen monteurs

Een camera beveiligingssysteem is een effectieve manier om locaties te bewaken en te beveiligen tegen inbraak, diefstal en vandalisme. Om ervoor te zorgen dat het systeem optimaal functioneert en de gewenste beveiliging biedt, is het aan te raden om een professional in te schakelen voor de installatie van een camera beveiligingssysteem.

Een professional beschikt over de kennis en ervaring die nodig is om het systeem op de juiste manier te installeren. Hij of zij kan de locatie analyseren en bepalen waar de camera’s het beste kunnen worden geplaatst voor optimale dekking. Daarnaast kan een professional de juiste camera’s selecteren en de benodigde bekabeling en apparatuur installeren.

Een goed geïnstalleerd camera beveiligingssysteem biedt een aantal voordelen, zoals een afschrikkende werking op potentiële inbrekers en dieven. Daarnaast kunnen de opgenomen beelden helpen bij het identificeren van de daders en het oplossen van misdrijven. Een professioneel geïnstalleerd camera beveiligingssysteem biedt dus een betere beveiliging dan een systeem dat door een leek is geïnstalleerd.

Kortom, het installeren van een camera beveiligingssysteem door een professional biedt tal van voordelen, zoals een betere beveiliging en afschrikking van potentiële inbrekers. Het inschakelen van een professional zorgt ervoor dat het systeem op de juiste manier wordt geïnstalleerd en optimaal functioneert.

Beveiligingscamera

Sectoren

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende sectoren

Hier een selectie van sectoren welke wij bedienen. 

Beveiliging voor bedrijfspanden

Wij leveren verschillende beveiligingsoplossingen voor bedrijfspanden en loodsen

Beveiliging voor kantoren

Lees meer over onze diverse beveiliging oplossingen voor uw kantoor

Beveiliging voor retail en winkels

Lees meer over beveiliging oplossingen voor retailers en winkels

Beveiliging voor horeca

Lees meer over beveiliging oplossingen voor restaurants, cafe's en hotels

Beveiliging voor garage

Lees meer over beveiliging oplossingen voor garages en voertuig dealers
Over ons - Beveiliging

Ervaring

Wij hebben 18 jaar ervaring in
beveiligingssystemen

Vanaf 2005 zijn wij gespecialiseerd in technische beveiligingsoplossingen

De medewerkers van V&S Beveiligingstechniek maken het verschil. Het vakmanschap en de persoonlijke betrokkenheid van ons team is wat ons onderscheidt. We zijn dan ook trots op ons team van vakbekwame adviseurs en installateurs. 

V&S Beveiligingstechniek heeft een tiental medewerkers die dagelijks investeren in slimme oplossingen om uw bedrijf of woning veiliger te maken. Onze medewerkers dragen al onze kennis en ervaring mee en zetten dit dagelijks in.

Opleiding en verbreding van de kennis van ons team staat hoog in het vaandel. Wij garanderen dat u bij ons terecht kunt voor goed opgeleide specialisten die hun kennis blijven ontwikkelen.

Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en een op maat gemaakte oplossing die bij u past.

Lees meer over ons gerealiseerde projecten

Werkwijze

Onze werkwijze

Succesvolle werkwijze naar de juiste beveiligingsmaatregelen voor uw situatie

01

Uw situatie verkennen

Wat zijn de risico's? Zijn er specifieke wensen waar wij rekening mee moeten houden? Alles maken wij bespreekbaar zowel de beveiliging in samenhang met de gewenste investering.

02

Maatwerk offerte

Na het persoonlijke gesprek gaan we aan de slag met de eisen en uw wensen.
We gaan een offerte uitwerken compleet met beveiligingsplan, prijstelling en aanvullende diensten.

03

Uitvoeren van opdracht

Akkoord met offerte? Dan gaan we aan de slag met de beveiliging. Alles conform afspraak. Onze monteurs overleggen wanneer noodzakelijk en na installatie krijgt u uitleg en certificaat