V&S Beveiliging uw camerabewaking installatie bedrijf voor professionele camerasystemen in en rondom uw bedrijf

15 jaar ervaring

Landelijk opererend

Eigen technische dienst

Professionele camera’s

Complete camerabewaking installatie door professionals

Een paar extra ogen welke uw eigendommen bewaken.. ook als u niet aanwezig bent. Daarnaast is camerabeveiliging het een aantoonbaar (preventief)middel tegen diefstal, vandalisme en overvallen. Dat bereikt u met een professioneel camera installatie van V&S Beveiliging. Slimme camerabewaking voor veel verschillende situaties.

Camera installaties maakt veel mogelijk, overal real-time camerabeelden bekijken en opvragen, opname en waarschuwen bij een bepaalde gebeurtenis. Maar ook b.v. klanten tellen of missende objecten registreren. De mogelijkheden van camerabewaking van V&S beveiliging zijn bijna eindeloos!

Onze adviezen zijn altijd op maat gemaakt voor uw situatie en eisen. hulp nodig voor de juiste bewakingscamera set? Wij helpen u de juiste keuze te maken tussen de verschillende bewakingscamera’s. Met uw wensen en budget stellen wij de juiste camera set samen!

Professioneel Advies

Met onze jarenlange ervaring met camera bewaking oplossingen kunnen onze adviseurs uw bedrijf helpen de juiste keuze te maken tussen de verschillende bewakingscamera’s en u adviseren in het toepassen van slimme camera’s.

Lokale Service

Onze installateurs wonen door het gehele land, hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat er snel 1 bij u kan zijn in geval van nood. Onze gediplomeerde klantenservice is 24/7 het gehele jaar lang bereikbaar voor al uw vragen!

Prijs-Kwaliteit

Wij begrijpen dat u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige camerabewaking, maar hier niet de hoofdprijs voor wilt betalen. Wij werken met A-merk camera’s en een laagste prijsgarantie met zowel koop & lease mogelijkheden!

Gebruiksvriendelijk

U bent altijd in contact met de bewakingscamera’s bij uw bedrijf door middel van de app op uw smartphone, tablet of pc! U kunt o.a. de bewakings camera’s live bekijken en de beelden direct doorsturen in geval van nood!

``V&S Beveiliging is gekwalificeerd camerabewaking bedrijf voor cctv merken van Hikvision & Dahua. Wij leveren en installeren complete camera installatie sets voor iedere branche. Van een mooi binnen dome camera tot starlight camera met sublieme nachtzicht.``

– Sebastiaan Scholte, Eigenaar V&S Beveiliging

Hoge Beeldkwaliteit

Digitale camera’s kunnen op HD beelden opnemen. Dit is van veel hogere kwaliteit dan analoog!

Makkelijk Aansluiten

Netwerk camera’s zijn aan te sluiten op uw huidige computer netwerk, dit scheelt in kosten!

Flexibel Uitbreiden

Er kunnen eenvoudig extra camera’s aan uw beveiligingsnetwerk worden toegevoegd.

Live Audio

Door middel van geïntegreerde audio streaming kunt u live meeluisteren met de opnames van uw camera’s!

Tablet & Smartphone

Digitale beelden kunnen beveiligd op afstand live worden gevolgd, bijvoorbeeld thuis op via een iPad.

Snel Doorsturen

U kunt de digitale beelden snel en eenvoudig doorsturen naar een alarmcentrale!

Preventiemiddel

Bovenal zijn camera’s een bewezen effectief preventiemiddel tegen Inbraak & Vandalisme.

Opsporingsbeelden

Mocht het wel misgaan in uw bedrijf dan helpen de hoge kwaliteit HD beelden bij de opsporing!

Deze bedrijven gingen uw onderneming al voor, lees hier meer over deze camera installatie projecten!

Lees waarom ze voor V&S Beveiliging hebben gekozen en hoe wij deze ondernemingen hebben beveiligd.

“Wij hebben 7 oude bewakingscamera’s laten vervangen door V&S Beveiliging. Alles nu op onze telefoon met goed nachtbeeld en gedetailleerde beeldweergave!”

Vis per Mare Harlingen
Vis per Mare

“Na tijdenlang problemen met onze oude camera’s en tegenvallende beeldkwaliteit hebben na uitgebreide oriëntatie gekozen voor camera’s van V&S. Zeer tevreden!”

Meromar camerabewaking
Meromar

“Voor onze nieuwe restaurants hebben we gekozen voor beveiligingssystemen van V&S Beveiliging. Heerlijk werken met korte snelle communicatie lijnen. Top service!”

De Beren Restaurant beveiliging
De Beren Restaurants

“V&S Beveiliging levert alarminstallaties gecombineerd met camerabewaking systemen voor onze franchisers. Al meer dan 5 jaar naar volle tevredenheid!”

New York Pizza

V&S Beveiliging is al 15 jaar de specialist op het gebied van professionele camera installaties

Wij leveren Alarmsystemen, Camerabewaking & Toegangscontrole voor elke Branche!

Gedegen diefstal & fraude preventie is voor winkels in de retail van levensbelang! Lees verder…

Voorkom inbraak & vandalisme van uw bedrijfspand of van een afgelegen opslag loods Lees verder…

Beveilig uw autopapieren, de sleutels en de auto’s buiten geparkeerd met camera’s! Lees verder…

Beveilig uw Woonhuis, Caravan of Boot met o.a. een Alarmsysteem en Buitencamera’s Lees verder…

Alarmsystemen met App & camera’s + uitgebreide toegangscontrole mogelijkheden! Lees verder…

Voorkom fraude van personeel en zorg ervoor dat u direct kunt reageren bij een overval! Lees verder…

Camera installatie, meer dan alleen bewaking & preventie!

Camera installaties van V&S gaat verder dan alleen preventie en bewaking, met video content analyse kunt u de hd ip camera’‘intelligent’ maken. Met intelligente camerabewaking systemen  kunt u naast de gewone bewakingsfuncties ook gebruik maken van de combinatie camera & alarminstallatie, Met een wifi camera kunt u direct een alarmmelding van uw alarmsysteem beoordelen. Er is direct verificatie zodat u hulpdiensten kan inschakelen.

Camerabewaking app voor telefoon en tablet

Beveiligingsoplossingen

Zoals het automatisch binnenlaten van personeel en buiten houden van onbekenden!

Object Registratie

Zoals bijvoorbeeld kenteken herkenning of het volgen en registreren van verdachte objecten!

Productieprocessen

U kunt uw productie en fabricage processen verbeteren met data uit video analyse!

Management Tools

Ideaal voor marketing onderzoek, vca kan automatisch mensen tellen en hun route vastleggen!

Crowd Control

Met een VCA systeem kunt u rondhangende personen automatisch detecteren en rapporteren!

Bekijk camerabewaking beelden live!

Overal ter wereld toegang tot uw bewakingscamera’s via uw smartphone, tablet of PC. Bekijk uw bewakingsbeelden waar u ook ter wereld bent via 1 app!

Combineer uw alarmsysteem met Camerabewaking & Toegangscontrole

en beheer alles via 1 gemakkelijke App op uw smartphone!

Automatische indringer en lijn detectie

De indringer detectie module van de bewakingscamera’s helpt u met het beveiligen van een specifiek gebied, bijvoorbeeld achter uw kantoorpand, waarbij de camera’s automatisch alarm slaan wanneer de ‘indringer’ overeenkomt met de vooraf gedefinieerde grootte, hierdoor slaat hij bijvoorbeeld wel alarm bij een auto maar niet bij een voetganger. Met de lijn detectie kunt u een virtuele lijn instellen waar personen niet overheen mogen, bijvoorbeeld een hekwerk of een toegangspoort, zodra iemand door deze virtuele lijn loopt zal de bewakingscamera alarm slaan.

lijn detectie camerabewaking
mensen tellen camerabewaking

Tel automatisch uw bezoekers + hittemap!

Benieuwd hoeveel bezoekers uw winkel per dag trekt? Of wilt u graag weten op welke tijdstippen het druk is in uw winkel? Dan is de bezoekersteller module voor u ideaal, met deze module krijgt u een accuraat overzicht van de aantallen bezoekers per uur. U kunt er zelfs mee achterhalen welke producten het beste verkopen en wie u beste verkoopmedewerker is! Nog meer data nodig? Gebruik dan de hittemap functie om precies te zien wat de populaire gebieden in uw winkel zijn en welke route het populairst is voor uw bezoekers! Ideaal voor toepassingen waar accurate cijfers belangrijk zijn.

Camerabewaking voor automatisch kentekens & type auto's registreren

Kentekenherkenning bewakingscamera’s kunnen voor verschillende doeleinden toepasbaar zijn. Van het automatisch binnenlaten van uw vaste leveranciers tot het compleet beheren van een parkeerterrein en bedrijven terreinen. Met een megapixel ip camera kunt u kentekens lezen tot 40 meter! De speciale LPR camera’s lezen tot een snelheid van 100 km per uur kentekens. Deze worden opgeslagen in de software. Kenteken of tijdstip zoeken? Super gemakkelijk met de software het juiste kenteken opzoeken en vastleggen.
Met een “kenteken blacklist” kun u een alarmmelding krijgen wanneer er een kenteken wordt waargenomen welke in de lijst staat. Vraag naar de vele mogelijkheden. Wij geven een gratis vrijblijvende demo voordat u gaat investeren.

kentekenherkenning camerabewaking
offerte camerabewaking set

Camerabewaking sets voor buiten en binnen

V&S Beveiliging levert complete beveiligingscamera sets voor zowel binnen of buiten gebruik. De camera sets bestaan uit een bewakingsrecorder (nvr) waar de beelden worden opgenomen.
De recorder kan naar wens tot 16 bewakingscamera’s worden aangesloten. Al onze sets worden geleverd met software voor gemakkelijk terug zoeken en live kijken van camerabeelden.

Alle soorten bewakingscamera’s kunnen worden aangesloten op de bewakingsrecorder. Dit is afhankelijk van het doel van de camerabeveiliging. Bijvoorbeeld bullet buiten camera’s met sterke infrarood voor terreinen waar het extreem donker is. Of bijvoorbeeld een mini dome camera voor binnen van het monitoren van klanten tegen diefstal. V&S Beveiliging levert daarom altijd maatwerk welke in relatie staat met het doel en de omgeving.

Volg mensen & objecten volledig automatisch met autotracking

Met een draaibare ptz ip camera kunt u automatisch objecten, zoals auto’s & personen, volgen waar ze ook maar naar toe gaan. Ideaal voor wanneer er na werktijd weinig verkeer langs uw onderneming rijdt. Zodra deze langs de hd ip camera rijdt begint deze de auto te volgen totdat deze uit het zicht verdwijnt. Gebruikers kunnen ook eenvoudig het te volgen object veranderen, u klikt op uw scherm en de bewakingscamera begint meteen een andere bezoeker in uw winkel te volgen, ideaal voor wanneer u een betere detectie van winkeldieven verlangt.

automatisch volgen ptz bewakingscamera
bullet bewakingscamera

Hoge resolutie nacht zicht bewakingscamera's

Resolutie (en dus hoe gedetailleerd beeld) is enorm belangrijk voor herkenning van personen en voertuigen. Wij leveren minimaal Full HD tot 4K Ultra HD resolutie bewakingscamera’s voor subliem beeld! Een hoge resolutie megapixel ip camera wordt er meer detail in beeld gebracht. Maar ook kan er verder worden ingezoomd op een persoon/object binnen het beeld. Mooi voordeel daarvan is dat er minder ip camera’s nodig zijn.

Een ander belangrijk aspect is de nacht zicht van de hd ip camera’s. Als de bewakingscamera vaak in het donker beelden moet opnemen moet de camera natuurlijk ook een mooi beeld weergeven. Een starlight camera inclusief infrarood licht zorgt voor een goed nacht beeld. Deze camera’s zijn apart ontworpen voor donkere situaties. Onze klanten hebben veelal gewoon duidelijk kleur beeld waardoor herkenning vele malen beter is dan zwart-wit. Wij geven graag een demo op locatie voordat er een vrijblijvende offerte wordt opgesteld.

Een camerabewaking installatie houdt uw bedrijf veilig!

Camerabewaking helpt u bij onraad meteen in actie te komen. Wanneer u camera’s combineert met een alarmsysteem kunt u een melding verifiëren.
De beelden helpen bij de opsporing en kunnen zo extra bewijsmateriaal vormen. Kies voor kwaliteit! Goede nachtzichtcamera met slimme detectie
Bewakingscamera’s een bewezen effectief preventiemiddel tegen inbrekers. Het is een psychologische barrière voor inbrekers die liever niet in beeld zijn

Vragen over camerabewaking?

of bel ons op: 088 1120 444.

Over het team van V&S Beveiliging