V&S Beveiligingstechniek

Uw Betrouwbare Partner in
Camera Beveiliging uit Friesland

Met V&S Beveiligingstechniek kunt u met een gerust hart uw bedrijf en woonhuis beschermen.
Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe we uw veiligheid kunnen versterken.

Onze klanten waardering (trustoo)
4.5/5

Onze Camerabeveiliging Diensten

camera beveiliging diensten bedrijven

Bedrijven & Organisaties

Versterk de veiligheid van uw bedrijf met onze op maat gemaakte camera beveiliging. Monitoren, afschrikken en beschermen - voor een zorgeloze bedrijfsvoering

Woonhuis camerabeveiliging

Woonhuizen

Verhoog de veiligheid van uw woning met onze speciaal ontworpen camera beveiliging. Bewaak, bescherm en leef zorgeloos in uw veilige thuisomgeving

Service en support

We bieden verschillende serviceopties na de installatie van onze camerasystemen. U kunt kiezen voor een servicecontract of gebruikmaken van onze dienst op afroep.

Wat wij belangrijk vinden

Bij het leveren van onze camerabeveiligingsdiensten, richten we ons op wat onze klanten het belangrijkst vinden. We begrijpen dat elke klant uniek is en verschillende behoeften en verwachtingen heeft. Daarom hebben we onze diensten zo ontworpen dat ze voldoen aan de volgende drie kernpunten

Betrouwbaarheid

We weten dat onze klanten op ons rekenen voor hun veiligheid. Daarom zorgen we ervoor dat onze camera beveiligingssystemen van de hoogste kwaliteit zijn en altijd optimaal functioneren

Gebruiksgemak

We begrijpen dat niet iedereen technisch onderlegd is. Daarom streven we ernaar om onze systemen zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, zodat onze klanten gemakkelijk toegang hebben tot hun beveiligingsbeelden wanneer ze die nodig hebben

Privacy

We respecteren de privacy van onze klanten. We zorgen ervoor dat onze systemen veilig zijn en dat de beveiligingsbeelden alleen toegankelijk zijn voor de geautoriseerde personen

V&S Beveiligingstechniek Uw Betrouwbare Keuze voor Camera Beveiliging in Friesland

Zoekt u naar camera beveiliging in Friesland? V&S Beveiligingstechniek staat klaar om uw goederen optimaal te beschermen tegen inbraak, vandalisme en andere criminele activiteiten. Wij bieden een breed scala aan superieure beveiligingsoplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten in Friesland, waarbij hoogwaardige camera’s op strategische locaties worden geplaatst om zo de veiligheid en beveiliging van uw bezittingen te optimaliseren.

Met onze geavanceerde camera beveiligingssystemen geniet u van tal van innovatieve functies en opties. Denk hierbij aan bewegingsdetectie, infraroodverlichting voor nachtzicht, live beeldweergave op uw mobiele apparaten en nog veel meer! Met een schat aan ervaring in de beveiligingssector, weten we precies hoe we systemen op maat moeten ontwerpen die naadloos aansluiten bij uw unieke wensen. Door gebruik te maken van de meest recente technologieën en uitrusting, kunnen we uitzonderlijke beeld- en geluidskwaliteit leveren. Onze camerasystemen kunt u ook aanmelden bij Camera in Beeld van de Politie, de Politie kan dan uw beelden gebruiken(met uw toestemming) voor opsporing.

Bij V&S Beveiligingstechniek geloven we in het creëren van op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de eisen van onze klanten. Onze toewijding aan het leveren van uitmuntende camera beveiligingssystemen aan bedrijven en woningen in heel Friesland is ongeëvenaard, en we streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service en ondersteuning te bieden.
Neem vandaag nog contact met ons op voor een kosteloos advies bezoek en ontdek hoe we u kunnen helpen uw bezittingen te beschermen met een state-of-the-art camera beveiligingssysteem in Friesland

Advies op maat

Bel onze specialisten voor persoonlijk en vrijblijvend advies.

adviseur-beveiliging

Onze werkwijze

Succesvolle werkwijze naar de juiste beveiligingsmaatregelen voor uw situatie

01

Uw situatie verkennen

Wat zijn de risico's? Zijn er specifieke wensen waar wij rekening mee moeten houden? Alles maken wij bespreekbaar zowel de beveiliging in samenhang met de gewenste investering.

02

Maatwerk offerte

Na het persoonlijke gesprek gaan we aan de slag met de eisen en uw wensen.
We gaan een offerte uitwerken compleet met beveiligingsplan, prijstelling en aanvullende diensten.

03

Uitvoeren van opdracht

Akkoord met offerte? Dan gaan we aan de slag met de beveiliging. Alles conform afspraak. Onze monteurs overleggen wanneer noodzakelijk en na installatie krijgt u uitleg en certificaat

Bewakingscamera's

Type bewakingscamera's voor binnen en buiten

Dome camera

Turrent camera

Bullet camera

180° Camera

360° Camera

PTZ Camera

180 graden camera
PTZ Camera

Vraag nu een gratis beveiligingsanalyse aan in Friesland

Bescherm uw huis of bedrijf optimaal tegen inbraak en ongewenste indringers. Onze ervaren adviseur biedt een deskundige en persoonlijke beveiligingsanalyse om uw veiligheid te waarborgen.

Wacht niet langer en claim uw gratis analyse vandaag nog!

Beveiliging diensten

Installatie & Onderhoud

Installatie door eigen monteurs in friesland

Het inschakelen van een professional voor de installatie van een camera beveiligingssysteem is cruciaal om optimale prestaties en beveiliging te garanderen. In Friesland beschikken onze ervaren monteurs over de expertise en vaardigheden om uw camera beveiligingssysteem correct en effectief te installeren.

Onze monteurs werken dagelijks met beveiligingscamera’s en weten precies hoe en waar de camera’s moeten worden gemonteerd. Hierdoor zorgen zij voor een uitstekende plaatsing en optimale dekking. Ze kiezen de meest geschikte camera’s en zorgen voor een correcte installatie van de benodigde bekabeling en apparatuur.

Een professioneel geïnstalleerd camera beveiligingssysteem biedt tal van voordelen, waaronder:

  • Afschrikking van inbrekers en dieven: Een goed geplaatst en zichtbaar camerasysteem schrikt potentiële criminelen af, waardoor de kans op inbraak en diefstal afneemt.
  • Identificatie en oplossing van misdrijven: De opgenomen beelden van een professioneel geïnstalleerd systeem zijn van hogere kwaliteit en kunnen helpen bij het identificeren van daders en het oplossen van misdrijven.

Door te kiezen voor een professionele installatie van uw camera beveiligingssysteem in Friesland, profiteert u van de uitgebreide ervaring en kennis van onze monteurs. Dit garandeert betere beveiliging en maximale functionaliteit in vergelijking met systemen die door amateurs zijn geïnstalleerd. Vertrouw op de expertise van onze professionals om uw eigendommen optimaal te beschermen.

Mobiele apps

Uw beveiliging bedienen met uw persoonlijke app

Overal ter wereld toegang tot uw beveiligingssysteem. Schakel uw beveiliging in of uit vanuit uw eigen telefoon.

App-alarmsysteem

Sectoren

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende sectoren

Hier een selectie van sectoren welke wij bedienen. 

Beveiliging voor bedrijfspanden

Wij leveren verschillende beveiligingsoplossingen voor bedrijfspanden en loodsen

Beveiliging voor kantoren

Lees meer over onze diverse beveiliging oplossingen voor uw kantoor

Beveiliging voor retail en winkels

Lees meer over beveiliging oplossingen voor retailers en winkels

Beveiliging voor horeca

Lees meer over beveiliging oplossingen voor restaurants, cafe's en hotels

Beveiliging voor garage

Lees meer over beveiliging oplossingen voor garages en voertuig dealers
Over ons - Beveiliging

Ervaring

18+ jaar ervaring in
camerabeveiliging in friesland

Vanaf 2005 zijn wij gespecialiseerd in technische beveiligingsoplossingen

De medewerkers van V&S Beveiligingstechniek uit Friesland maken het verschil. Het vakmanschap en de persoonlijke betrokkenheid van ons team is wat ons onderscheidt. We zijn dan ook trots op ons team van vakbekwame adviseurs en installateurs. 

V&S Beveiligingstechniek heeft een tiental medewerkers die dagelijks investeren in slimme oplossingen om uw bedrijf of woning veiliger te maken. Onze medewerkers dragen al onze kennis en ervaring mee en zetten dit dagelijks in.

Opleiding en verbreding van de kennis van ons team staat hoog in het vaandel. Wij garanderen dat u bij ons terecht kunt voor goed opgeleide specialisten die hun kennis blijven ontwikkelen.

Kies lokaal, zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en een op maat gemaakte oplossing die bij u past. Lees ook onze praktijkvoorbeelden in Friesland in dit artikel

Lees meer over ons gerealiseerde projecten

Locaties

Anne Wadmanwei 2f, Leeuwarden
Betram 2, Meppel

Bel ons

Advies: 088-1120 444
Service: 0518-438 428

Mail ons

info@vs-beveiliging.nl
verkoop@vs-beveiliging.nl

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag
9:00 tot 17:00