Brandmeldinstallatie &

Ontruiming installatie

Van leveren tot certificeren 

Branddetectie

Een brandmeldinstallatie is een belangrijk onderdeel voor de veiligheid van mensen. Voor bepaalde gebruikersfuncties van gebouwen is het een verplichting. Dit staat beschreven in het Bouwbesluit 2012.

Meestal gaat het om situaties waarbij het niet mogelijk is om een brand snel te ontdekken en daarna  door middel van roepen de aanwezigen in een gebouw te alarmeren. Denk daarbij aan grote en onoverzichtelijke gebouwen. 

Een brandmeldinstallatie wordt omvangrijker naarmate het gebouw groter en hoger wordt. En wanneer het gebruik van het gebouw risicovoller wordt. 

In de NEN2535 en NEN2575 staat beschreven hoe de installatie dient te worden geïnstalleerd. 

Met onze kennis helpen wij u door het gehele traject volgens de NEN normeringen. Eis voor Certificaat of Rapport van Oplevering? Wij leveren en certificeren.

Advies op maat

Bel onze specialisten voor persoonlijk en vrijblijvend advies.

adviseur

Siemens brandmeldinstallatie

Brandmeldinstallatie

V&S Beveiliging levert en installeert Siemens brandmeldinstallaties voor kleinere tot grotere projecten.

Met de FC12x series kunnen we brand en ontruimingsinstallaties leveren voor bv. scholen, dagverblijven, winkels, hotels etc.
Met deze Siemens brandmeldcentrale kunnen er 2 tot 12 zones worden ingedeeld. Ideaal voor kleine tot middelgrote panden. 

De Siemens FC36x serie is een digitale brandmeldinstallatie welke gemakkelijk aanpasbaar en uit te breiden is. Een ingebouwde ontruimingsmodule die maximaal 12 zones ondersteunt. Sprinkler en gasblusinstallaties zijn allemaal aan te sturen door deze Siemens Pro versie.
Met de Siemens FC36x serie bespaart men installatiekosten door de digitale lus aansluiting. De Siemens FC36x series zijn uitermate geschikt voor middel tot grote installaties 

Start uw offerte aanvraag

1

Aanvraag offerte via formulier en of telefoon

2

Advies gesprek op locatie inclusief eventuele live demo

3

Vrijblijvende offerte naar aanleiding van gesprek 

Waarom klanten kiezen voor V&S Beveiliging

4.5/5

Na een gesprek met Sebastiaan hebben wij besloten een Siemens brandmeldcentrale te laten installeren. De monteurs van V&S hebbben echt netjes gewerkt. Alles volgens afspraak geregeld.

Nuis
5/5

Compleet nieuwe brandmeldinstallatie laten installeren door V&S Beveiliging. De communicatie en installatie was echt super geregeld en vakkundig geinstalleerd.

Raadsma
4.4/5

Vakkundig personeel, vriendelijk en verstand van zaken! deze toppers gaan niet eerder naar huis voordat de klus geklaard is.

Jornt Zijlstra

Uw professionele beveiligingspartner

Professioneel advies

Met onze jarenlange ervaring met branddetectie oplossingen kunnen wij u helpen de juiste keuze te maken

Lokale Service

Met onze noordelijke vestigingen zijn wij altijd bij u in de buurt voor snelle service afwikkelingen. Wij hanteren lagere voorrijkosten

Prijs-Kwaliteit

V&S Beveiliging werkt met A-merk beveiligingsapparatuur en een laagste prijsgarantie plus 3 jaar garantie en zowel koop & lease mogelijkheden!

Schaalbaar

Wij leveren en installeren de complete productlijn van Siemens brandmeldsystemen. Van kleine tot uitgebreide installaties

Brandmeldinstallatie nodig?

of bel ons op: 088 1120 444.

Over het team van V&S Beveiliging