Diensten

Diensten van V&S Beveiligingstechiek

15+ jaar ervaring

Gratis advies

Erkend VEB lid

Diensten voor uw Veiligheid

V&S Beveiligingstechniek is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van diverse beveiligingssystemen, waaronder alarmsystemen, camerasystemen, toegangscontrole systemen en brandbeveiligingsinstallaties. We begrijpen dat een succesvol beveiligingssysteem niet alleen bestaat uit kwalitatieve componenten, maar ook uit deskundige installatie, regelmatig onderhoud en geavanceerde technologie.

Ons team van gecertificeerde professionals is altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën en trends in de beveiligingsbranche. Dit stelt ons in staat om u de meest geavanceerde en effectieve beveiligingsoplossingen te bieden, afgestemd op uw specifieke behoeften en vereisten. We investeren continu in de ontwikkeling en opleiding van ons personeel om te zorgen dat we voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en de beste service bieden.

Op deze pagina presenteren we een overzicht van de diensten die V&S Beveiligingstechniek aanbiedt, waaronder onderhoud en service aan beveiligingssystemen, meldkamerdiensten en cloudoplossingen. Onze aanvullende diensten zijn ontworpen om u een complete en naadloze beveiligingsoplossing te bieden die maximale veiligheid en gemoedsrust garandeert.

Advies op maat

Bel onze specialisten voor persoonlijk en vrijblijvend advies.

adviseur-beveiliging

Onderhoud en Service

Onderhoud: blijvend functionerende beveiliging

Bij V&S Beveiligingstechniek begrijpen we dat goed functionerende beveiligingssystemen essentieel zijn voor de veiligheid van uw pand. Daarom bieden we uitgebreide onderhouds- en servicepakketten aan om ervoor te zorgen dat uw systemen altijd up-to-date en effectief zijn. Onze ervaren monteurs voeren regelmatig inspecties en preventief onderhoud uit, en zijn 24/7 beschikbaar voor noodreparaties. Wij zorgen voor een zorgeloze werking van uw beveiligingssystemen.

Onderhoud aan alarmsystemen

Werkwijze

Onze werkwijze

Succesvolle werkwijze naar de juiste beveiligingsmaatregelen voor uw situatie

01

Uw situatie verkennen

Wat zijn de risico's? Zijn er specifieke wensen waar wij rekening mee moeten houden? Alles maken wij bespreekbaar zowel de beveiliging in samenhang met de gewenste investering.

02

Maatwerk offerte

Na het persoonlijke gesprek gaan we aan de slag met de eisen en uw wensen.
We gaan een offerte uitwerken compleet met beveiligingsplan, prijstelling en aanvullende diensten.

03

Uitvoeren van opdracht

Akkoord met offerte? Dan gaan we aan de slag met de beveiliging. Alles conform afspraak. Onze monteurs overleggen wanneer noodzakelijk en na installatie krijgt u uitleg en certificaat

Meldkamer

Meldkamerdiensten voor snelle actie

Onze meldkamerdiensten zorgen voor een constante monitoring van uw beveiligingssystemen. Bij onregelmatigheden of calamiteiten schakelen onze meldkamermedewerkers direct de juiste hulpdiensten in, zoals politie, brandweer of ambulance. Zo bent u verzekerd van een snelle en adequate respons bij noodgevallen.
Onze meldkamer is 24/7 bereikbaar en voorzien van de nieuwste technologie om uw veiligheid en gemoedsrust te garanderen.

Mobiele apps

Uw beveiliging bedienen met uw persoonlijke app

Overal ter wereld toegang tot uw beveiligingssysteem. Schakel uw beveiliging in of uit vanuit uw eigen telefoon.

App-alarmsysteem

Cloud

veiligecloudoplossingen voor beveiliging

V&S Beveiligingstechniek biedt innovatieve cloudoplossingen om de prestaties en beheersbaarheid van uw beveiligingssystemen te optimaliseren. Met onze cloud diensten kunt u uw systemen op afstand beheren, waar u ook bent, via een beveiligde verbinding. Daarnaast zorgen wij voor regelmatige back-ups en software-updates, zodat uw systemen altijd voorzien zijn van de nieuwste beveiligingsfuncties en -protocollen. Kies voor onze cloudoplossingen en ervaar het gemak van effectieve beveiliging, altijd binnen handbereik.

Cloud Video VSAAS Diensten

Sectoren

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende sectoren

Hier een selectie van sectoren welke wij bedienen. 

Beveiliging voor bedrijfspanden

Wij leveren verschillende beveiligingsoplossingen voor bedrijfspanden en loodsen

Beveiliging voor kantoren

Lees meer over onze diverse beveiliging oplossingen voor uw kantoor

Beveiliging voor retail en winkels

Lees meer over beveiliging oplossingen voor retailers en winkels

Beveiliging voor horeca

Lees meer over beveiliging oplossingen voor restaurants, cafe's en hotels

Beveiliging voor garage

Lees meer over beveiliging oplossingen voor garages en voertuig dealers
Over ons - Beveiliging

Ervaring

Wij hebben 18 jaar ervaring in
beveiligingssystemen

Vanaf 2005 zijn wij gespecialiseerd in technische beveiligingsoplossingen

De medewerkers van V&S Beveiligingstechniek maken het verschil. Het vakmanschap en de persoonlijke betrokkenheid van ons team is wat ons onderscheidt. We zijn dan ook trots op ons team van vakbekwame adviseurs en installateurs. 

V&S Beveiligingstechniek heeft een tiental medewerkers die dagelijks investeren in slimme oplossingen om uw bedrijf of woning veiliger te maken. Onze medewerkers dragen al onze kennis en ervaring mee en zetten dit dagelijks in.

Opleiding en verbreding van de kennis van ons team staat hoog in het vaandel. Wij garanderen dat u bij ons terecht kunt voor goed opgeleide specialisten die hun kennis blijven ontwikkelen.

Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en een op maat gemaakte oplossing die bij u past.

Lees meer over ons gerealiseerde projecten