V&S Beveiliging kan uw boerderij beveiligen tegen inbraak en diefstal

15 jaar ervaring

Landelijk opererend

Eigen technische dienst

Koop of lease

Beveilig uw boerderij

De agrarische sector is steeds vaker doelwit van inbraak en diefstal. Dit komt mede door de hogere waarde van apparatuur welke benodigd is voor het vak. Maar ook vernieling (vandalisme) is een grote zorg. Naast de directe schade is er ook een grotere vervolg schade wanneer essentiële apparatuur is vernield of gestolen. De bedrijfsvoering kan hierdoor direct stilvallen. Iets waar een ondernemer niet op zit te wachten.

V&S Beveiliging kan helpen om  een maatwerk oplossing aan te bieden. Immers niet een boerderij is gelijk. Treinbeveiliging is essentieel bij een goede beveiliging. Het uitsluiten van nodeloze alarmen en directe actie bij een echte inbraak is een pre.

Met onze slimme camera’s welke personen en voertuigen herkennen in combinatie met een slim alarmsysteem maken wij een beveiliging welke zeer betrouwbaar is voor boerderijen. Het beveiligingssysteem is ook gecertificeerd zodat verzekeraars uw inzet zeker waarderen met een lagere premie!

Informeer vrijblijvend! Wij komen graag eens persoonlijk langs om uw project te bespreken.

Lokale Service

Onze installateurs wonen door het gehele land, hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat er snel 1 bij u kan zijn in geval van nood. Onze gediplomeerde klantenservice is 24/7 het gehele jaar lang bereikbaar voor al uw vragen!

Verzekeringseisen

Wij leveren zowel beveiligingssystemen voor bedrijven die geen borg klasse eis hebben en voor bedrijven die er wel 1 hebben. Des te hoger de eis van uw verzekering des te belangrijker is het dat u kiest voor een gecertificeerd bedrijf!

Bij Alarmering

Wij garanderen een snelle respons bij alarmmeldingen, zodra er een melding binnenkomt bij onze medewerkers wordt er direct door ons gereageerd!

Prijs-Kwaliteit

V&S Beveiliging werkt met A-merk beveiligingsapparatuur en een laagste prijsgarantie plus 3 jaar garantie en zowel koop & lease mogelijkheden!

of bel ons vrijblijvend op: 088 1120 444

``Intelligent alarmsysteem met slimme camera's zorgen voor een snelle alarm opvolging met direct camerabeeld. Super snelle verificatie waardoor politie opvolging en sporen onderzoek hoogste prio heeft``

– Sebastiaan Scholte, Eigenaar V&S Beveiliging

Camera detectie boerderij

Slimme bewakingscamera's welke personen en voertuigen herkennen

Agrarische bedrijven is niet alleen binnen beveiligen maar ook het buiten terrein. Met slimme detectoren welke alarm doorsturen met eventueel camerabeeld zorgt voor een veilig buiten gebied.

Met een luid alarm en directe waarschuwing naar mobiele telefoons is er direct actie. Op de app. ziet u direct waar het alarm wegkomt en gekoppelde camera’s zorgen voor directe verificatie. politie heeft voor opvolging directe signalementen waardoor dieven sneller worden opgespoord.

app-alarm-boerderij

Detecteert personen en voertuigen

Push melding op telefoon bij detectie

24/7 Opname van beelden

Felle flitslamp bij alarm (detectie)

Terrein beveiliging

Beveiliging rondom boerderijen is een uitdaging met betrekking tot voorkomen van valse meldingen. Veel beweging door weer en wind maar ook dieren maakt een detectie vaak onbetrouwbaar. V&S Beveiliging levert alarm detectoren in combinatie met camerabeeld welke alleen een alarmmelding veroorzaken bij detectie van personen en of voertuigen.
Alleen dus betrouwbare meldingen die uzelf direct kunt verifiëren op uw mobiel.

Door middel van indringers detectie gebieden rondom het agrarisch bedrijf te maken wordt er alleen door betreding van deze gebieden een detectie gedaan wanneer er een persoon betreedt. Het boerderij alarm kunt uzelf of geautomatiseerd in en uitschakelen. U heeft zelf de controle!

AcuSense persoon en voertuig detectie
Thermische camera detectie

Thermische camera's voor alle omstandigheden

Met thermische camera’s wordt er gedetecteerd op temperatuur in combinatie met beweging. Hierdoor is er minder kans op valse meldingen van andere bewegingen dan personen en voertuigen. Ook hebben weersinvloeden geen invloed op detectie zoals bij gewone camera’s. Denk bv aan mist en hevige storm en sneeuw. Thermische warmtebeeld camera’s zijn dan ook high end detectors voor terreinen waar een groot gebied moet worden beveiligd. Warmte beeld camera’s zijn niet geschikt voor herkenning en identificatie. Wel kunnen thermische camera’s gecombineerd worden met nachtzicht kleuren camera’s.

Camerabewaking voor monitoring van uw vee of gewas

Een paar extra ogen voor uw bedrijf met bewakingscamera’s geeft u meer rust en tijd. Overal altijd uw vee of gewassen bekijken en monitoren. Op uw telefoon of monitor in uw woonhuis. Verschillende camera’s op 1 scherm weergeven. Ook ideaal voor bv live te kijken wie er op uw terrein komt.

Stal-camerabewaking-boerderij

Deze bedrijven gingen uw onderneming al voor, lees hier meer over deze installatie projecten!

Lees waarom ze voor V&S hebben gekozen en hoe wij deze ondernemingen hebben beveiligd.

“Na een hoop gedoe met sleutels hebben wij gekozen voor een toegangscontrole systeem van V&S Beveiliging, netjes geïnstalleerd en werkt naar behoren & tevredenheid!”

AND Cheese toegangscontrole
AND Cheese

“Na tijdenlang problemen met onze oude camera’s en tegenvallende beeldkwaliteit hebben na uitgebreide oriëntatie gekozen voor camera’s van V&S. Zeer tevreden!”

Meromar camerabewaking
Meromar

“Voor onze verzekering moesten wij worden beveiligd. V&S Beveiliging hebben wij uitgekozen als leverancier van ons alarmsysteem met meldkamer”

EkoPlaza alarmsysteem
Ekoplaza

“V&S Beveiliging levert alarminstallaties gecombineerd met camerabewaking systemen voor onze franchisers. Al meer dan 5 jaar naar volle tevredenheid!”

New York Pizza

Heeft u een vraag? Bel ons op (088 - 1120 444)