Alarmsysteem voor bedrijfspand

Beveilig uw inboedel en voorraad in een bedrijfspand met een alarmsysteem. Hiermee verlaagt u het risico tegen inbraak aanzienlijk. Met een alarminstallatie zijn uw eigendommen altijd bewaakt wanneer er niemand is. Vaak heeft de verzekeraar ook een eis om het bedrijfspand te beveiligen met een alarm.

V&S Beveiliging levert verschillende beveiligingsoplossingen voor elke type bedrijfspand. U kunt een alarmsysteem met meldkamer diensten afnemen voor 24 uur controle van uw bedrijf. Maar ook een camerabewaking systeem voor bewaking van goederen en veiligheid van personeel of  toegangscontrole op uw panden zodat u zelf kunt bepalen wie en wanneer toegang hebben tot specifieke locaties, handig voor uw leveranciers of om gedeeltes van uw pand af te sluiten voor onbevoegd personeel.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw bedrijfspand!

``Onze alarmsystemen, camerabewaking & toegangscontrole systemen voldoen aan alle Europese normen (Incert/NCP/verzekering) U bent dus verzekerd van een beveiligingssysteem van kwaliteit voor uw bedrijfspand. Daarom geven wij een product garantie van minimaal 3 jaar!``

– Sebastiaan Scholte, Eigenaar V&S Beveiliging

Zakelijk alarmsysteem bedrijf

Alarmsysteem voor bedrijfspand

Uw bedrijfspand professioneel beveiligen met een alarmsysteem verlaagt het risico aanzienlijk tegen inbraak! Dit is ook de reden dat veelal verzekeringsmaatschappijen een alarmsysteem eisen. Er zijn verschillende opties om het bedrijfspand te beveiligen net een alarminstallatie:

  • Bekabelde alarminstallatie
  • Hybride alarmsysteem
  • Draadloos alarmsysteem

Voor de juiste keuze voor uw bedrijfspand adviseren wij een vrijblijvend advies door onze beveiligingsexpert.

Alarmsysteem smartphone app

Mogelijk in combinatie met brandbeveiliging!

Rookmelders die u en de nooddiensten waarschuwen!

Inclusief Applicatie voor op uw Smartphone!

Beheer meerdere bedrijfspanden of loodsen via uw telefoon!

+ Alles-in-1 beveiligingsintegratie via uw App!

Camera’s & Toegangscontrole aansluiting mogelijk!

Met logboekregistratie van uw Alarmsysteem!

Geef derden toegang maar houdt bij wanneer en hoe laat!

V&S Beveiliging is erkend alarmsysteem installateur. Ons werk wordt jaarlijks gecontroleerd door het KIWA NCP.

Toegangscontrole in combinatie met een alarmsysteem voor uw bedrijfspand

Combineer uw alarmsysteem voor bedrijfspand met een toegangscontrole systeem. Ideaal om ook uw bedrijfspand tijdens aanwezigheid van personeel te beveiligen tegen ongenode personen. Toegangscontrole systemen, met een pasje, code of token om uw magazijn, loods of kantoor veilig afsluiten voor uw personeel & ongewenste bezoekers!  Met een toegangscontrole systeem is het veel eenvoudiger om een deur gesloten te houden, of om de tijdsregistratie van uw personeel bij te houden. Daarnaast kunt u geheel naar wens personeel & leveranciers toegang geven tot specifieke delen van uw bedrijfspand op specifieke tijdstippen!

toegangscontrole voor bedrijven
Camerabewaking set

Full HD nachtzicht camerabewaking voor haarscherp beeld

Top kwaliteit bewakingscamera’s mogen natuurlijk niet ontbreken rond uw bedrijfspand. Bewakingscamera’s hebben een bewezen preventieve werking en met de hoge beeldkwaliteit zijn de beelden ook nog eens prima bruikbaar in de opsporing van een vandaal. U kunt uw alarmsysteem combineren met bewakingscamera’s waardoor een alarm veel sneller geverifieerd zal worden. Met een handige app op uw telefoon kunt u live meekijken bij een gebeurtenis. Wij leveren verschillende types camera’s van sterke nacht camera’s voor buiten tot 360 graden camera’s voor binnen, zelfs PTZ camera’s waarmee u bijvoorbeeld langsrijdende auto’s automatisch kunt volgen.

Een alarmsysteem houdt uw bedrijfspand veilig tegen inbraak en overval!

Een Alarmsysteem biedt gemoedsrust voor u dat uw bedrijf of woning wordt beschermd tegen inbraak, indringers, en diefstal.
Een Alarminstallatie schrikt indringers af door middel van o.a. een luide sirene, fel flitslicht en directe alarm melding naar onze partner Meldkamer.
Alarmsystemen zijn tegenwoordig voor veel toepassingen inzetbaar, het beveiligt u tegen het risico van inbraak, vandalisme, brand en overvallen.

Lees meer over onze projecten voor bedrijfspand met alarmsysteem en camera's

Lees waarom ze voor V&S hebben gekozen en hoe wij deze ondernemingen hebben beveiligd.

“V&S Beveiliging levert alarminstallaties gecombineerd met camerabewaking systemen voor onze franchisers. Al meer dan 5 jaar naar volle tevredenheid!”

New York Pizza

“Na tijdenlang problemen met onze oude camera’s en tegenvallende beeldkwaliteit hebben na uitgebreide oriëntatie gekozen voor camera’s van V&S. Zeer tevreden!”

Meromar camerabewaking
Meromar

“Na een hoop gedoe met sleutels hebben wij gekozen voor een toegangscontrole systeem van V&S Beveiliging, netjes geïnstalleerd en werkt naar behoren & tevredenheid!”

AND Cheese toegangscontrole
AND Cheese

“Voor onze nieuwe restaurants hebben we gekozen voor beveiligingssystemen van V&S Beveiliging. Heerlijk werken met korte snelle communicatie lijnen. Top service!”

De Beren Restaurant beveiliging
De Beren Restaurants

Heeft u een vraag? Bel ons op (088 - 1120 444)

15 jaar ervaring

Landelijk werkzaam

Eigen technische dienst

Koop of lease