V&S Beveiliging kan uw bedrijfspand geheel naar wens beveiligen met een alarmsysteem, camerabewaking & toegangscontrole op maat geïnstalleerd.

11 JAAR ERVARING

IN BEDRIJFSBEVEILIGING

LANDELIJKE DEKKING

MET LOKALE MONTEURS

TECHNISCHE DIENST

DIE 24/7 KLAARSTAAT

KOOP OF LEASE

MET 5 JAAR GARANTIE

Beveilig uw bedrijfspand optimaal.

Waarom uw bedrijfspand door V&S Beveiliging laten beveiligen? Omdat wij als geen ander begrijpen dat u uw bedrijfspand, bedrijfshal, loods of opslag goed wilt beveiligen tegen de risico’s van inbraak, brand of vandalisme, maar dat u nog wel het correcte BORG Certificaat nodig heeft om uw bedrijfspand te verzekeren tegen diefstal en brand.

V&S Beveiliging levert beveiligingsoplossingen voor elke situatie, van toegangscontrole op uw panden zodat u zelf kunt bepalen wie en wanneer toegang hebben tot specifieke locaties, handig voor uw leveranciers of om gedeeltes van uw pand af te sluiten voor onbevoegd personeel.

Vaak staan panden en loodsen op bedrijventerreinen waarbij er weinig sociale controle is, nachts en in het weekend is het er rustig maar dat is natuurlijk de perfecte tijd voor criminelen om toe te slaan. Met camerabewaking kunt u eenvoudig op afstand een oogje in de gaten houden.

Combineer alles met een alarmsysteem zodat zodra deze alarm slaat u of de meldkamer met de bewakingsbeelden direct een melding kan maken bij de politie van een inbraak of vandalisme.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw bedrijfspand!

Lokale Service

Onze installateurs wonen door het gehele land, hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat er snel 1 bij u kan zijn in geval van nood. Onze gediplomeerde klantenservice is 24/7 het gehele jaar lang bereikbaar voor al uw vragen!

Verzekeringseisen

Wij leveren zowel beveiligingssystemen voor bedrijven die geen borg klasse eis hebben en voor bedrijven die er wel 1 hebben. Des te hoger de eis van uw verzekering des te belangrijker is het dat u kiest voor een gecertificeerd bedrijf!

Bij Alarmering

Wij garanderen een snelle respons bij alarmmeldingen, zodra er een melding binnenkomt bij onze medewerkers wordt er direct door ons gereageerd!

Prijs-Kwaliteit

V&S Beveiliging werkt met A-merk beveiligingsapparatuur en een laagste prijsgarantie plus 3 jaar garantie en zowel koop & lease mogelijkheden!

of bel ons vrijblijvend op: 088 1120 444

``Alarmsystemen, camerabewaking & toegangscontrole van V&S voldoen aan alle Europese normen (Incert/NCP/verzekering etc.) U bent dus verzekerd van een beveiligingssysteem van kwaliteit. Daarom geven wij een product garantie van 3 jaar!``

– Sebastiaan Scholte, Eigenaar V&S Beveiliging

Zakelijk alarmsysteem bedrijf

Alarmsystemen voor loodsen & bedrijfspanden.

Staat uw bedrijfspand, bedrijfshal of loods op een industrieterrein en kunt u ’s avonds en weekends niet altijd aanwezig zijn om vandalisme op het industrieterrein waar uw bedrijfspand staat te voorkomen en dat er weinig sociale controle aanwezig is en u zelf continue naar uw bedrijfspand moet rijden om een controle uit te voeren of om een leverancier binnen te laten of om controle uit te voeren wanneer het alarm afgaat. Maar dat u vanuit huis dit wilt verifiëren via de bewakingscamera’s op uw telefoon!

Alarmsysteem smartphone app

Mogelijk in combinatie met brandbeveiliging!

Rookmelders die u en de nooddiensten waarschuwen!

Inclusief Applicatie voor op uw Smartphone!

Beheer meerdere bedrijfspanden of loodsen via uw telefoon!

+ Alles-in-1 beveiligingsintegratie via uw App!

Camera’s & Toegangscontrole aansluiting mogelijk!

Met logboekregistratie van uw Alarmsysteem!

Geef derden toegang maar houdt bij wanneer en hoe laat!

Toegangscontrole & Logboekregistratie

Om er zeker van te zijn dat derden geen toegang hebben tot uw bedrijfspand tijdens de weekenden leveren wij ook toegangscontrole systemen, met een pasje, code of token uw magazijn of loods veilig afsluiten voor uw personeel & ongewenste bezoekers!  Met een toegangscontrole systeem is het veel eenvoudiger om een deur gesloten te houden, of om de tijdsregistratie van uw personeel bij te houden. Daarnaast kunt u geheel naar wens personeel & leveranciers toegang geven tot specifieke delen van uw bedrijfspand op specifieke tijdstippen!

toegangscontrole voor bedrijven
Camerabewaking set

Full HD camerabewaking met live beeld & audio!

Top kwaliteit bewakingscamera’s mogen natuurlijk niet ontbreken rond uw kantoorpand of loods, camera’s hebben een bewezen preventieve werking en met de hoge beeldkwaliteit zijn de beelden ook nog eens prima bruikbaar in de opsporing van een vandaal. U kunt uw alarmsysteem combineren met bewakingscamera’s waardoor een alarm veel sneller geverifieerd zal worden, daarnaast kunt u zelf live via de handige app meekijken & meeluisteren! Wij leveren verschillende types camera’s van sterke nacht camera’s voor buiten tot 360 graden camera’s voor binnen, zelfs PTZ camera’s waarmee u bijvoorbeeld langsrijdende auto’s automatisch kunt volgen.

Een Alarminstallatie houdt uw pand veilig!

Een Alarmsysteem biedt gemoedsrust voor u dat uw bedrijf of woning wordt beschermd tegen inbraak, indringers, en diefstal.
Een Alarminstallatie schrikt indringers af door middel van o.a. een luide sirene, fel flitslicht en directe alarm melding naar onze partner Meldkamer.
Alarmsystemen zijn tegenwoordig voor veel toepassingen inzetbaar, het beveiligt u tegen het risico van inbraak, vandalisme, brand en overvallen.

Deze bedrijven gingen uw onderneming al voor, lees hier meer over deze installatie projecten!

Lees waarom ze voor V&S hebben gekozen en hoe wij deze ondernemingen hebben beveiligd.

“V&S heeft bij ons naar volle tevredenheid, terwijl we bezig waren met de inrichting van ons nieuwe restaurant een volledig camerabewaking systeem geïnstalleerd!”

New York Pizza

“Na een hoop gedoe met sleutels hebben wij gekozen voor een toegangscontrole systeem van V&S Beveiliging, netjes geïnstalleerd en werkt naar behoren & tevredenheid!”

AND Cheese

“Na tijdenlang problemen met onze oude camera’s en tegenvallende beeldkwaliteit hebben na uitgebreide oriëntatie gekozen voor camera’s van V&S. Zeer tevreden!”

Meromar

Heeft u een vraag? Bel ons op (088 - 1120 444)