Beveiliging voor bedrijfspanden en loodsen

Alarmsystemen, camerabewaking en toegangscontrole

alarmsysteem app beveiliging bedrijfspand

15+ jaar ervaring

Gratis advies

Erkend VEB lid

bedrijfspanden beveiliging, Onze oplossingen

Het beveiligen van bedrijfspanden is van essentieel belang. Bedrijfspanden worden vaak gezien als waardevolle doelen voor inbrekers en criminelen. Inbraken, diefstallen en vandalisme kunnen grote gevolgen hebben voor een bedrijf, niet alleen financieel, maar ook emotioneel. Het kan zorgen voor een onveilig gevoel bij medewerkers en kan leiden tot imagoschade. Daarom is het belangrijk om goede beveiligingsmaatregelen te treffen.

Alarmsystemen en andere beveiligingsmaatregelen voor bedrijfspanden

Er zijn verschillende soorten beveiligingsmaatregelen die kunnen worden genomen om bedrijfspanden te beschermen tegen inbraken en vandalisme. Denk hierbij aan alarmsystemen, camera’s, toegangscontrole en goede verlichting. Een alarmsysteem voor bedrijfspanden kan bijvoorbeeld worden aangesloten op een meldkamer, die bij een alarm direct actie onderneemt. Camera’s kunnen worden geplaatst op strategische plekken rondom het bedrijfspand, om zo inbrekers af te schrikken en beelden te kunnen terugkijken in het geval van een incident. Met toegangscontrole kan worden bepaald wie wel of niet toegang heeft tot het bedrijfspand, wat het risico op inbraak of diefstal vermindert. En goede verlichting zorgt ervoor dat het pand goed zichtbaar is en inbrekers minder kans hebben om onopgemerkt te blijven.

V&S Beveiligingstechniek: uw partner in beveiliging van bedrijfspanden

Bij V&S Beveiligingstechniek hebben we uitgebreide ervaring in het ontwerpen en implementeren van beveiligingssystemen voor bedrijfspanden. Onze beveiligingsoplossingen omvatten camerabewaking, toegangscontrole, alarmsystemen voor bedrijfspanden en branddetectoren. Onze professionals hebben de expertise om uw beveiligingsbehoeften te beoordelen en oplossingen op maat te maken die passen bij uw onderneming.

Advies op maat

Bel onze specialisten voor persoonlijk en vrijblijvend advies.

adviseur-beveiliging

Alarmsysteem

alarmsysteem Bedrijfspand: Voorkom grote schade

Een alarmsysteem is onmisbaar voor uw bedrijfspand, dankzij de vele voordelen op het gebied van veiligheid en beveiliging. Enkele van deze voordelen zijn:

  1. Inbraakpreventie: Inbrekers worden afgeschrikt door de aanwezigheid van een alarmsysteem. Het systeem geeft direct een alarm af zodra een inbraak wordt gedetecteerd, waardoor het risico op inbraak vermindert en de veiligheid van uw pand toeneemt.

  2. Snelle Respons: Een alarmsysteem stelt u in staat om vroegtijdig te reageren op dreigingen. Het systeem stuurt automatisch een melding naar een beveiligingsbedrijf of de politie bij een alarm, zodat er snel actie kan worden ondernomen en de schade beperkt blijft.

  3. Bewaking op Afstand: Met een alarmsysteem kunt u uw pand op afstand bewaken, bijvoorbeeld via een app op uw smartphone of computer. Zo houden bedrijfseigenaren en beveiligingsmedewerkers het pand altijd in de gaten, ook als ze niet ter plaatse zijn.

Investeer in een Alarmsysteem voor uw Bedrijfspand

Een alarmsysteem biedt tal van voordelen voor bedrijfspanden. Door inbraken te voorkomen, snel te reageren op dreigingen en uw pand op afstand te bewaken, zorgt u voor een veiliger en beter beveiligd bedrijfspand.

Ksenia alarmsysteem

Beveiligingscamera's

Camera beveiliging Bedrijfspand: Bescherm Eigendommen

Camerabeveiliging biedt diverse voordelen voor bedrijfspanden en loodsen. Het waarborgt de veiligheid van uw pand en helpt inbraken en vandalisme te voorkomen. Enkele voordelen van camerabeveiliging voor bedrijfspanden en loodsen zijn:

  1. Inbraakpreventie: Inbrekers worden afgeschrikt door de aanwezigheid van camera’s. Ze weten dat hun activiteiten worden vastgelegd en de politie de beelden kan gebruiken om hen te identificeren en vervolgen. Dit vermindert het risico op inbraak en verhoogt de veiligheid van uw pand.

  2. Detectie & Monitoring: Camerabeveiliging maakt het mogelijk om verdachte activiteiten te detecteren en te monitoren. Dit helpt om vroegtijdig op dreigingen te reageren en de schade te beperken. Geavanceerde software en technologieën zorgen ervoor dat camera’s automatisch verdachte activiteiten detecteren en de beveiliging waarschuwen, waardoor bedrijfspanden en loodsen proactief worden beschermd tegen inbraak en vandalisme.

  3. Opname & Opslag van Beelden: Camerabeveiliging biedt de mogelijkheid om beelden op te nemen en op te slaan. Dit is zeer waardevol bij het oplossen van misdaden en het identificeren van daders. De beelden kunnen worden gebruikt als bewijsmateriaal en helpen bij het vervolgen van criminelen.

Investeer in Camerabeveiliging voor uw Bedrijfspand

Samenvattend biedt camerabeveiliging verschillende voordelen voor bedrijfspanden en loodsen. Het is een effectieve manier om de veiligheid van het pand te waarborgen en eventuele inbraken of vandalisme te voorkomen. Met camerabeveiliging kunnen bedrijven proactief reageren op dreigingen en verdachte activiteiten detecteren en monitoren, wat bijdraagt aan een veiliger en beter beveiligd pand.

Advies op uw locatie

Wij komen vrijblijvend langs voor een opname. Na opname stellen wij de beveiligingsmaatregelen vast en stellen we een offerte op. 

Maatwerk oplossingen

Wij leveren maatwerk beveiligingsoplossingen voor uw situatie. Voor bedrijven, organisaties en particulieren.

Maak uw winkel veiliger

Wij bieden beveiligingsoplossingen op maat om uw mensen en eigendommen te helpen beschermen

Toegangscontrole

Toegangscontrole voor bedrijfspanden

Een toegangscontrolesysteem is een systeem waarmee u kunt bepalen wie er wel of niet toegang heeft tot bepaalde ruimtes (bv magazijn) in uw winkel.
Dit systeem werkt vaak met pasje of een mobiele telefoon. Door het implementeren van een toegangscontrolesysteem kunt u ervoor zorgen dat alleen geautoriseerde personen uw winkel kunnen betreden.

Soorten toegangscontrolesystemen

Beide systemen zijn deuren te openen met een pas, tag(soort sleutel hanger) of telefoon. Grote verschil zit in de installatie. Een elektronische cilinder is makkelijk te plaatsen in een deur welke al van een slot is voorzien. 

Het implementeren van een toegangscontrolesysteem biedt verschillende voordelen. Zo zorgt het ervoor dat alleen geautoriseerde personen uw autogarage of dealer kunnen betreden en vermindert het de kans op diefstal en vandalisme. Ook kunt u met een toegangscontrolesysteem gemakkelijk bijhouden wie er op welk moment uw bedrijf betreedt.

Toegangscontrole auto garage

Producten

Bekijk ons aanbod producten

Wij leveren verschillende producten en diensten voor de juiste beveiligingsmaatregelen voor uw bedrijf of organisatie

Bekabelde alarmsystemen

Bekabeld
alarmsysteem

Vindt hier meer informatie over onze bekabelde alarminstallaties tot de hoogste risico beveiliging
Klik Hier

Brandmeldinstallatie

Brandmeldinstallatie

Beveilig uzelf, personeel en gasten tegen brand.
Klik Hier

Draadloos alarmsystemen

Draadloos alarmsysteem

Vindt hier meer over onze draadloos alarmsysteem.
Geen hak en breekwerk
Klik Hier

Toegangscontrole

Toegangscontrole

Toegangscontrolesystemen waarmee je controle houdt wie er wel en niet naar binnen mag
Klik Hier

Camerabewaking

Camerabewaking

Een paar extra ogen voor uw bedrijf. Buiten en binnen camera's met slimme opnames
Klik Hier

Diensten

Diensten

Aanvullende diensten zoals meldkamer, opvolging en onderhoud
Klik Hier

Installatie & Onderhoud

Professionele installatie door eigen monteurs

Een professionele installatie van een alarmsysteem is essentieel voor een optimale werking van het systeem en het waarborgen van de veiligheid van je bedrijf.

Onze ervaren specialisten zorgen voor een vakkundige installatie en kunnen je adviseren over de meest geschikte opties voor jouw bedrijf. Naast de installatie bieden wij ook onderhoudscontracten en reparatieservices aan, zodat je altijd verzekerd bent van een goed werkend alarmsysteem. Met onze persoonlijke en klantgerichte aanpak zorgen wij voor een veilige en betrouwbare bedrijfsbeveiliging.

Investeer in een professionele installatie van een alarmsysteem en bescherm je bedrijf tegen ongewenste indringers.

vacature beveiligingsmonteur
Over ons - Beveiliging

Over ons

Wij hebben 18 jaar ervaring in
beveiligingssystemen

Vanaf 2005 zijn wij gespecialiseerd in technische beveiligingsoplossingen

De medewerkers van V&S Beveiligingstechniek maken het verschil. Het vakmanschap en de persoonlijke betrokkenheid van ons team is wat ons onderscheidt. We zijn dan ook trots op ons team van vakbekwame adviseurs en installateurs. 

V&S Beveiligingstechniek heeft een tiental medewerkers die dagelijks investeren in slimme oplossingen om uw bedrijf of woning veiliger te maken. Onze medewerkers dragen al onze kennis en ervaring mee en zetten dit dagelijks in.

Opleiding en verbreding van de kennis van ons team staat hoog in het vaandel. Wij garanderen dat u bij ons terecht kunt voor goed opgeleide specialisten die hun kennis blijven ontwikkelen.

Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en een op maat gemaakte oplossing die bij u past.

Vragen

Meest gestelde vragen over beveiliging voor bedrijfspanden, units en loodsen

Beveiliging van bedrijfspanden en loodsen is belangrijk om de veiligheid van het pand en de goederen te waarborgen. Een goed beveiligd pand kan inbraak en diefstal voorkomen en kan ook helpen om schade te beperken in geval van brand of andere calamiteiten.

Er zijn verschillende beveiligingsmaatregelen mogelijk voor bedrijfspanden en loodsen, zoals alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrole en brandbeveiligingssystemen. Het is belangrijk om de juiste combinatie van beveiligingsmaatregelen te kiezen die het beste past bij de specifieke behoeften van het bedrijf.

Ja, het is mogelijk om het pand op afstand te bewaken met behulp van camerabewakingssystemen en alarmsystemen die verbonden zijn met een meldkamer. Zo kan er snel worden gereageerd op een eventuele dreiging, ook als er niemand fysiek aanwezig is op het pand.

Een toegangscontrolesysteem biedt verschillende voordelen, zoals het verminderen van de kans op diefstal tijdens openingstijden. Uw magazijn of loods kunt u op afstand opnenen voor een leverancier wanneer u zelf niet aanwezig bent

Bij het kiezen van een alarminstallatie voor uw winkel is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de grootte van de winkel, de locatie, het aantal toegangspunten, het type activa dat u wilt beschermen en uw budget. Het is ook belangrijk om samen te werken met een gerenommeerde erkende beveiligingsinstallateur. V&S Beveiligingstechniek is VEB erkend beveiligingsbedrijf.

Een alarmsysteem voor is voor de meeste bedrijfspanden een verplichting. De verzekeraar eist dan ook een certificaat voor de genomen beveiligingsmaatregelen

Laat u uw winkel(s) beveiligen door ons dan krijgt u na oplevering een certificaat. Dit is uw bewijs dat u maatregelen heeft getroffen tegen diefstal en vernielingen

Vraag hier uw offerte aan

Locaties

Anne Wadmanwei 2f, Leeuwarden
Betram 2, Meppel

Bel ons

Advies: 088-1120 444
Service: 0518-438 428

Mail ons

info@vs-beveiliging.nl
verkoop@vs-beveiliging.nl

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag
9:00 tot 17:00