Schild detectie tegen inbraak

Terreinbeveiliging. Draadloos, betrouwbaar & betaalbare infrarood buitendetectie.

De nieuwste beveiligingtechnieken voor bedrijven, draadloze buitendetectie: weet wie er op uw terrein komt. Al jaren krijgen wij de vraag of het ook mogelijk is om een seintje te krijgen wanneer iemand het terrein opkomt, want camera’s nemen het wel op en het alarm gaat pas af wanneer iemand inbreekt maar dat is toch allemaal maar achteraf.

Terreinbeveiliging is natuurlijk al veel langer beschikbaar, maar dit betekende vaak dat er ingrijpende werkzaamheden nodig waren om het allemaal aan te leggen. Geulen voor kabels moesten gegraven worden en het overige installatiewerk had vaak veel hak & breekwerk tot gevolg.

Daarnaast waren de oude systemen ook veel fout gevoeliger voor regen, insecten en overige weersomstandigheden. Deze veroorzaakten vele foutieve meldingen waardoor het systeem meer een hinder was dan een plezier.

infrarood buitendetectie

Met de nieuwe buitendetectie systemen zijn deze nadelen verleden tijd, dankzij de draadloze technologie is de installatie veel sneller af te ronden, en hiermee dus een stuk goedkoper. Daarnaast geeft deze techniek u ook de flexibiliteit om te bepalen waar u wel en geen terreinbeveiliging wilt.

De foutgevoeligheid is ook flink verbeterd, regen, mist of vorst deert het buitendetectie systeem niet en ook insecten zijn geen probleem. De levensduur van de batterijen zijn tot maar liefst 10 jaar en met een kort onderhoud zijn deze zo weer vervangen.

Terreinbeveiliging kan ook gekoppeld worden aan uw (bestaande) alarmsysteem. Hiermee kunt u de detectie van uw alarminstallatie flink uitbreiden, vooral als uw bedrijf veel waardevolle goederen buiten opslaat.

De detectoren werken ook super in combinatie met bewakingscamera’s, zodra iemand door de infraroodstralen loopt of rijdt begint de camera met opnemen, u kunt de camera zelfs zo instellen dat deze alleen maar begint met opnemen na een detectie (dit scheelt aan opslag omdat de camera niet 24/7 hoeft op te nemen)

Met uitgebreidere camera’s, zoals een PTZ (pan-tilt-zoom)  camera kunt u een indringer zelfs volledig automatisch volgen, zodra de detector alarm slaat krijgt u direct de camerabeelden op uw smartphone te zien.

Heeft u interesse in een draadloos terreinbeveiliging systeem neem dan contact met ons op!