Veiligheid voorop met een slim toegangscontrole systeem

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Veiligheid voorop met een slim toegangscontrole systeem

Een robuust toegangscontrole systeem is onmisbaar voor de veiligheid en beveiliging van uw bedrijf. Toegangscontrole geeft u deze veiligheid door te bepalen wie op welke momenten een gebouw of ruimte mag betreden. Steeds vaker kiezen ondernemers voor een toegangscontrole systeem met als doel om niet iedereen toegang te geven tot een kantoor- of bedrijfspand.

Toegangscontrole: wat is dat?

Toegangscontrole is het proces om te bepalen wie toegang heeft tot uw gebouw en wanneer die toegang is toegestaan. Bij veel bedrijven is het gebruik van sloten en sleutels standaard. Hierdoor zijn deuren vaak voor langere tijd open en is er een verhoogd risico tot diefstal.

Voordelen toegangscontrole systeem

Een toegangscontrole systeem helpt bedrijven op een veilige en flexibele manier vast te stellen wie toegang heeft tot uw gebouw en wanneer dat is toegestaan.

De voordelen van een toegangscontrole systeem voor uw bedrijf:

  • Betere veiligheid
  • Kostenbesparing
  • Eenvoudige toegang en beheer
  • Gebruik voor binnen en buiten
  • Weet wie wanneer binnen is geweest
  • Nooit meer sleutels vervangen

Advies nodig?

Neem contact op met onze specialisten voor persoonlijk en vrijblijvend advies.

team2

Hoe werkt een toegangscontrole systeem?

Na de installatie van een toegangscontrole systeem zijn alle deuren binnen het gebouw automatisch vergrendeld. Uitsluitend met een kaart, tag of pin kan iemand een deur openen. Aan de hand van een tijdschema kan een deur automatisch worden ontgrendeld. Per ingang kunnen rechten worden toegewezen per gebruiker, zodat alleen bepaalde medewerkers toegang hebben tot bepaalde ruimtes.

 
toegangscontrole systemen

Slimme oplossingen

V&S Beveiliging biedt diverse toegangscontrole systemen voor diverse doeleinden. De systemen zorgen voor een verantwoord evenwicht tussen selectieve gastvrijheid en maximale beveiliging. Wij bieden de volgende oplossingen om u te helpen met uw toegangscontrole beleid:

IP Toegangscontrole

Een gebruiksvriendelijk en flexibel toegangscontrole systeem dat aansluit op uw bestaande netwerk en kan kan worden via een PC.

Intercom systeem

Een gebruiksvriendelijk deurintercom systeem waarbij een bezoeker via audio en video persoon geïdentificeerd kan worden voordat toegang wordt verleend. 

“Na een hoop gedoe met sleutels hebben wij gekozen voor een toegangscontrole systeem van V&S Beveiliging, netjes geïnstalleerd en werkt naar behoren & tevredenheid!” – AND Cheese, Leeuwarden

Wilt u meer inzicht, controle en de veiligheid van uw gebouw verhogen? Wij bieden deskundig advies en leveren uw toegangscontrole systeem op maat. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Vragen over onze oplossingen?

of bel ons op: 088 1120 444.