V&S Beveiliging kan uw autogarage geheel naar wens beveiligen met een alarmsysteem, camerabewaking & toegangscontrole op maat geïnstalleerd.

15 jaar ervaring

Landelijk opererend

Eigen technische dienst

Koop of lease

Beveilig uw autogarage met alarmsysteem of bewakingscamera's

Waarom uw garage of dealership door V&S Beveiliging laten beveiligen? Omdat wij als geen ander begrijpen dat de beveiliging van de papieren, sleutels en de auto’s geparkeerd op uw terrein van levensbelang is voor u. Maar dat u nog wel het correcte BORG Certificaat nodig heeft om uw garage & showroom te verzekeren tegen diefstal en brand en een alarminstallatie wilt waarbij gebruiksgemak voorop staat en die u direct waarschuwt wanneer er iets misgaat.

V&S Beveiliging heeft ruime ervaring in het beveiligen van autogarages, showrooms, dealers, reparatie garages en 2e hands autodealers. Wij leveren complete beveiligingssystemen van alarminstallatie, camerabewaking tot toegangscontrole. Door verschillende systemen te combineren kunt u de veiligheid van uw onderneming drastisch verhogen.

Laat bijvoorbeeld sterke nachtzicht camera’s installeren die in combinatie met uw alarmsysteem uw buiten terrein beveiligen, zodra het systeem alarm geeft kunt u met de bewakingsbeelden direct actie ondernemen. Met slimme camera’s is er nog veel meer mogelijk, zoals het automatisch volgen van bezoekers op uw terrein.

Toegangscontrole kan bijvoorbeeld ingezet worden om uw kantoor te beveiligen, geef alleen personeel dat toegang nodig heeft toegang tot uw magazijn en opslag, of gebruik het systeem om leveranciers toegang te verlenen op tijdstippen dat uzelf niet aanwezig bent.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw garage!

Lokale Service

Onze installateurs wonen door het gehele land, hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat er snel 1 bij u kan zijn in geval van nood. Onze gediplomeerde klantenservice is 24/7 het gehele jaar lang bereikbaar voor al uw vragen!

Verzekeringseisen

Wij leveren zowel beveiligingssystemen voor bedrijven die geen borg klasse eis hebben en voor bedrijven die er wel 1 hebben. Des te hoger de eis van uw verzekering des te belangrijker is het dat u kiest voor een gecertificeerd bedrijf!

Bij Alarmering

Wij garanderen een snelle respons bij alarmmeldingen, zodra er een melding binnenkomt bij onze medewerkers wordt er direct door ons gereageerd!

Prijs-Kwaliteit

V&S Beveiliging werkt met A-merk beveiligingsapparatuur en een laagste prijsgarantie plus 3 jaar garantie en zowel koop & lease mogelijkheden!

of bel ons vrijblijvend op: 088 1120 444

``Alarmsystemen, camerabewaking & toegangscontrole van V&S voldoen aan alle Europese normen (Incert/NCP/verzekering etc.) U bent dus verzekerd van een beveiligingssysteem van kwaliteit. Daarom geven wij een product garantie van 3 jaar!``

– Sebastiaan Scholte, Eigenaar V&S Beveiliging

Zakelijk alarmsysteem bedrijf

Full HD Nachtzicht camerabewaking voor autogarages.

Naast de beveiliging voor uw papieren en sleutels staan er bijna altijd auto’s op het buitenterrein en u kunt niet altijd aanwezig zijn om vandalisme op uw buitenterrein waar uw auto’s staan te voorkomen en dat er te weinig sociale controle aanwezig is om dieven te ontmoedigen.

U heeft bewijslast nodig voor wanneer het wel misgaat en uw auto’s worden gestript van airbags en velgen & op zoek bent naar actieve camerabewaking met slimme camera’s die u meteen via de App waarschuwen!

Met actieve en slimme camerabewaking krijgt u direct een melding op uw telefoon als er personen op uw terrein aan het rondlopen zijn!

Camerabewaking app voor telefoon en tablet

Camera’s hebben een bewezen preventieve werking!

Kies voor Buitencamera’s die Vandalisme bestendig zijn!

Bekijk de beelden live via onze App op uw smartphone!

U krijgt direct melding op uw App als de camera’s iemand registreren!

Snel aan te sluiten & flexibel uit te breiden naar meer garages!

Houdt een oogje in het zeil bij al uw locaties vanaf de bank!

Digitale camera’s kunnen op HD beelden opnemen.

Dit is van veel hogere kwaliteit dan oude analoge camera’s!

Borg klasse alarmsystemen voor autodealers.

Een goede alarminstallatie kan natuurlijk niet ontbreken in uw garage, waarschijnlijk is het zelfs een eis van uw verzekering. Wij kunnen u helpen om aan deze verzekeringseisen te voldoen, maar wij gaan ook verder! We kunnen het alarm combineren met brandbeveiliging, camera’s en toegangscontrole waarbij u alles via 1 app kunt beheren op uw smartphone. U kunt zelfs meerdere locaties beheren op deze manier! Afhankelijk van uw borg klasse eisen kunnen we zowel draadloze en bedrade alarmsystemen voor u installeren en onderhouden. Optioneel met meldkamer!

telefoon app alarmsysteem
toegangscontrole voor bedrijven

Toegangscontrole voor autogarages

Met toegangscontrole van V&S kunt u op afstand toegang aan derden verlenen tot uw garage of autodealer en kunt u de toegang tot de garage, showroom en uw kantoor gescheiden houden voor bezoekers en personeel! U kunt het systeem bijvoorbeeld gebruiken om uw leveranciers gemakkelijk toegang te verlenen, of om uw kantoor gesloten te houden voor onbevoegden. Verder kan toegangscontrole voor uw garage gebruikt worden als tijdsregistratie voor uw werknemers en kan u het systeem zelfs intelligent maken zodat de lichten en verwarming aanspringen zodra de eerste persoon ochtends u garage binnenkomt.

Een Alarminstallatie houdt uw garage veilig tegen inbraak!

Een Alarmsysteem biedt gemoedsrust voor u dat uw bedrijf of woning wordt beschermd tegen inbraak, indringers, en diefstal.
Een Alarminstallatie schrikt indringers af door middel van o.a. een luide sirene, fel flitslicht en directe alarm melding naar onze partner Meldkamer.
Alarmsystemen zijn tegenwoordig voor veel toepassingen inzetbaar, het beveiligt u tegen het risico van inbraak, vandalisme, brand en overvallen.

Deze bedrijven gingen uw onderneming al voor, lees hier meer over deze installatie projecten!

Lees waarom ze voor V&S hebben gekozen en hoe wij deze ondernemingen hebben beveiligd.

“Na een hoop gedoe met sleutels hebben wij gekozen voor een toegangscontrole systeem van V&S Beveiliging, netjes geïnstalleerd en werkt naar behoren & tevredenheid!”

AND Cheese toegangscontrole
AND Cheese

“Na tijdenlang problemen met onze oude camera’s en tegenvallende beeldkwaliteit hebben na uitgebreide oriëntatie gekozen voor camera’s van V&S. Zeer tevreden!”

Meromar camerabewaking
Meromar

“Voor onze verzekering moesten wij worden beveiligd. V&S Beveiliging hebben wij uitgekozen als leverancier van ons alarmsysteem met meldkamer”

EkoPlaza alarmsysteem
Ekoplaza

“V&S Beveiliging levert alarminstallaties gecombineerd met camerabewaking systemen voor onze franchisers. Al meer dan 5 jaar naar volle tevredenheid!”

New York Pizza

Heeft u een vraag? Bel ons op (088 - 1120 444)