Beveiliging voor automotive

Beveiligingssystemen voor autogarages

App-alarmsysteem

15+ jaar ervaring

Gratis advies

Erkend VEB lid

autogarage beveiliging, Onze oplossingen

Bij ons V&S Beveiligingstechniek begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om de beveiliging van jouw autogarage serieus te nemen. Daarom bieden wij diverse beveiligingsoplossingen aan, zoals alarmsystemen, camerabewaking, toegangscontrole en branddetectie, om jouw autogarage te beschermen tegen diefstal, inbraak en andere gevaren.

Onze oplossingen zijn geschikt voor zowel kleine als grote autogarages, en zorgen ervoor dat jouw bedrijf en jouw klanten en werknemers veilig zijn. In deze webpagina bespreken we verschillende beveiligingsoplossingen die beschikbaar zijn voor autogarages en geven we praktische tips over hoe je de beveiliging van jouw autogarage kunt verbeteren.

Kortom, investeren in een goede beveiligingssystemen voor uw garage is een slimme keuze voor elke ondernemer. Het biedt niet alleen veiligheid en bescherming, maar zorgt er ook voor dat je bedrijf voldoet aan de gestelde eisen en regelgevingen.
Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor een beveiligingssysteem op maat voor jouw auto garage

Advies op maat

Bel onze specialisten voor persoonlijk en vrijblijvend advies.

adviseur-beveiliging

Beveiligingscamera's

Beveiligingscamera's voor Uw Garage

Een beveiligingscamera is een uitstekend middel om uw autogarage of dealer te beveiligen. Door het plaatsen van camera’s kunt u inbrekers afschrikken en eventuele diefstal vastleggen. Er zijn verschillende soorten camera’s beschikbaar, zoals:

De plaatsing van beveiligingscamera’s is van groot belang voor een goede beveiliging van uw autogarage of dealer. Het is belangrijk om de camera’s op strategische plekken te plaatsen, bijvoorbeeld bij de ingang en uitgang van uw bedrijf en bij de opslagruimte voor uw voertuigen. Ook is het van belang om de camera’s op een hoogte te plaatsen waarbij ze niet makkelijk bereikbaar zijn voor vandalen.

Voor een goed en effectief camerabeveiliging systeem voor uw auto garage bedrijf komen wij langs voor opname van type en plaatsing van de camera’s

camera beveiliging buiten

Alarmsysteem

Gecertificeerd alarmsysteem voor Uw Garage

Een alarmsysteem kan voor een autogarage verschillende voordelen bieden, waaronder:

Preventie van diefstal en inbraak: Een alarmsysteem schrikt inbrekers af en voorkomt zo dat ze proberen uw autogarage binnen te dringen. Het zorgt er ook voor dat u snel op de hoogte bent van verdachte activiteiten, zodat u actie kunt ondernemen om schade te voorkomen.

Snelle reactie bij noodgevallen: Een alarmsysteem kan ervoor zorgen dat de politie snel ter plaatse is in geval van een noodgeval, zoals een inbraak of brand. Dit kan helpen om de schade te minimaliseren en ervoor te zorgen dat uw autogarage zo snel mogelijk weer operationeel is.

Lagere verzekeringspremie: Door het installeren van een alarmsysteem kan uw verzekeringspremie lager worden. Verzekeraars zien het hebben van een alarmsysteem als een teken dat u serieus bezig bent met de beveiliging van uw autogarage en bieden daarom vaak kortingen aan.

Meer gemoedsrust: Het hebben van een alarmsysteem geeft u meer gemoedsrust, omdat u weet dat uw autogarage goed beveiligd is. Dit kan u helpen om u te concentreren op andere aspecten van uw bedrijf, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de veiligheid.

Al met al kan het installeren van een alarmsysteem dus een slimme zet zijn voor een autogarage. Het kan helpen om diefstal en inbraak te voorkomen, de reactietijd bij noodgevallen te verkorten, de verzekeringspremie te verlagen en uw gemoedsrust te verhogen.

Centrale unit Ksenia
Ksenia bediendeel

Advies op uw locatie

Wij komen vrijblijvend langs voor een opname. Na opname stellen wij de beveiligingsmaatregelen vast en stellen we een offerte op. 

Maatwerk oplossingen

Wij leveren maatwerk beveiligingsoplossingen voor uw situatie. Voor bedrijven, organisaties en particulieren.

Maak uw bedrijf veiliger

Wij bieden beveiligingsoplossingen op maat om uw mensen en eigendommen te helpen beschermen

Toegangscontrole

Toegangscontrole voor Uw Garage

Een toegangscontrolesysteem is een systeem waarmee u kunt bepalen wie er wel of niet toegang heeft tot bepaalde ruimtes in uw bedrijf.
Dit systeem werkt vaak met pasje of een mobiele telefoon. Door het implementeren van een toegangscontrolesysteem kunt u ervoor zorgen dat alleen geautoriseerde personen uw bedrijf kunnen betreden.

Soorten toegangscontrolesystemen

Beide systemen zijn deuren te openen met een pas, tag(soort sleutel hanger) of telefoon. Grote verschil zit in de installatie. Een elektronische cilinder is makkelijk te plaatsen in een deur welke al van een slot is voorzien. 

Het implementeren van een toegangscontrolesysteem biedt verschillende voordelen. Zo zorgt het ervoor dat alleen geautoriseerde personen uw autogarage of dealer kunnen betreden en vermindert het de kans op diefstal en vandalisme. Ook kunt u met een toegangscontrolesysteem gemakkelijk bijhouden wie er op welk moment uw bedrijf betreedt.

Toegangscontrole auto garage

Producten

Bekijk ons aanbod producten

Wij leveren verschillende producten en diensten voor de juiste beveiligingsmaatregelen voor uw bedrijf of organisatie

Bekabelde alarmsystemen

Bekabeld
alarmsysteem

Vindt hier meer informatie over onze bekabelde alarminstallaties tot de hoogste risico beveiliging
Klik Hier

Brandmeldinstallatie

Brandmeldinstallatie

Beveilig uzelf, personeel en gasten tegen brand.
Klik Hier

Draadloos alarmsystemen

Draadloos alarmsysteem

Vindt hier meer over onze draadloos alarmsysteem.
Geen hak en breekwerk
Klik Hier

Toegangscontrole

Toegangscontrole

Toegangscontrolesystemen waarmee je controle houdt wie er wel en niet naar binnen mag
Klik Hier

Camerabewaking

Camerabewaking

Een paar extra ogen voor uw bedrijf. Buiten en binnen camera's met slimme opnames
Klik Hier

Diensten

Diensten

Aanvullende diensten zoals meldkamer, opvolging en onderhoud
Klik Hier

Installatie & Onderhoud

Professionele installatie door eigen monteurs

Een professionele installatie van een alarmsysteem is essentieel voor een optimale werking van het systeem en het waarborgen van de veiligheid van je bedrijf.

Onze ervaren specialisten zorgen voor een vakkundige installatie en kunnen je adviseren over de meest geschikte opties voor jouw bedrijf. Naast de installatie bieden wij ook onderhoudscontracten en reparatieservices aan, zodat je altijd verzekerd bent van een goed werkend alarmsysteem. Met onze persoonlijke en klantgerichte aanpak zorgen wij voor een veilige en betrouwbare bedrijfsbeveiliging.

Investeer in een professionele installatie van een alarmsysteem en bescherm je bedrijf tegen ongewenste indringers.

vacature beveiligingsmonteur
Over ons - Beveiliging

Over ons

Wij hebben 18 jaar ervaring in
beveiligingssystemen

Vanaf 2005 zijn wij gespecialiseerd in technische beveiligingsoplossingen

De medewerkers van V&S Beveiligingstechniek maken het verschil. Het vakmanschap en de persoonlijke betrokkenheid van ons team is wat ons onderscheidt. We zijn dan ook trots op ons team van vakbekwame adviseurs en installateurs. 

V&S Beveiligingstechniek heeft een tiental medewerkers die dagelijks investeren in slimme oplossingen om uw bedrijf of woning veiliger te maken. Onze medewerkers dragen al onze kennis en ervaring mee en zetten dit dagelijks in.

Opleiding en verbreding van de kennis van ons team staat hoog in het vaandel. Wij garanderen dat u bij ons terecht kunt voor goed opgeleide specialisten die hun kennis blijven ontwikkelen.

Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en een op maat gemaakte oplossing die bij u past.

Vragen

Meest gestelde vragen over beveiliging voor auto garage

Om ervoor te zorgen dat uw autogarage of dealer goed beveiligd is, is het belangrijk om gebruik te maken van verschillende beveiligingsmethoden zoals beveiligingscamera’s, toegangscontrolesystemen en alarm- en meldsystemen.

Bij de plaatsing van beveiligingscamera’s is het belangrijk om deze op strategische plekken te plaatsen, zoals bij de ingang en uitgang van uw bedrijf en bij de opslagruimte voor uw voertuigen. Ook is het van belang om de camera’s op een hoogte te plaatsen waarbij ze niet makkelijk bereikbaar zijn voor vandalen.

Een toegangscontrolesysteem werkt vaak met pasjes, codes of vingerafdrukken. Door het implementeren van een toegangscontrolesysteem kunt u ervoor zorgen dat alleen geautoriseerde personen uw bedrijf kunnen betreden.

Een toegangscontrolesysteem biedt verschillende voordelen, zoals het verminderen van de kans op diefstal en vandalisme en het gemakkelijk bijhouden van wie er op welk moment uw bedrijf betreedt.

Bij het kiezen van een alarminstallatie voor uw bedrijf is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de grootte van uw bedrijf, de locatie, het aantal toegangspunten, het type activa dat u wilt beschermen en uw budget. Het is ook belangrijk om samen te werken met een gerenommeerde erkende beveiligingsinstallateur. V&S Beveiligingstechniek is VEB erkend beveiligingsbedrijf.

Een alarmsysteem voor een auto garage is in veel gevallen een verplichting. De verzekeraar eist dan ook een certificaat voor de genomen beveiligingsmaatregelen

Laat u uw bedrijfspand beveiligen door ons dan krijgt u na oplevering een certificaat. Dit is uw bewijs dat u maatregelen heeft getroffen tegen diefstal en vernielingen

Vraag hier uw offerte aan

Locaties

Anne Wadmanwei 2f, Leeuwarden
Betram 2, Meppel

Bel ons

Advies: 088-1120 444
Service: 0518-438 428

Mail ons

info@vs-beveiliging.nl
verkoop@vs-beveiliging.nl

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag
9:00 tot 17:00