Alarminstallatie voor woonhuis of bedrijf

15 jaar ervaring

Landelijk opererend

Eigen technische dienst

Slimme alarminstallaties

Alarminstallatie creëert veiligheid

Met een alarminstallatie van V&S Beveiliging beschermt uzelf en uw eigendommen 24 uur per dag . Onze klanten laten hun eigendommen met een veilig gevoel achter omdat ons alarmsysteem bewaakt over hun woning of bedrijf. Betrouwbaar en gekeurd volgens de strengste Europese eisen leveren wij alarmsystemen met een goede service!

Wij leveren en installeren uitgebreide bekabelde alarmsystemen met opties zoals camerabewaking en toegangscontrole. Is er moeilijk kabel te leggen in uw bedrijf of woonhuis? Wij hebben ook professionele draadloos alarmsystemen met vele opties.
U kunt  direct een alarmsysteem met meldkamer en onderhoud abonnement bij ons regelen. Alles bij 1 partij wel zo gemakkelijk.

Wanneer u een offerte aanvraagt voor een alarminstallatie, komen wij langs voor een persoonlijk advies. Naar uw wensen en afhankelijk van uw verzekeringseisen wordt het alarmsysteem op maat geoffreerd en geïnstalleerd.

Lokale Service

Onze installateurs wonen door het gehele land, hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat er snel 1 bij u kan zijn in geval van nood. Onze gediplomeerde klantenservice is 24/7 het gehele jaar lang bereikbaar voor al uw vragen!

Verzekeringseisen

Wij leveren zowel beveiligingssystemen voor bedrijven die geen borg klasse eis hebben en voor bedrijven die er wel 1 hebben. Des te hoger de eis van uw verzekering des te belangrijker is het dat u kiest voor een gecertificeerd bedrijf!

Onderhoud

U kunt voor uw alarm ook een onderhoud abonnement bij ons afsluiten, voor een borg certificaat is het vaak een verplichte verzekeringseis om een jaarlijkse controle te laten uitvoeren van uw inbraakalarm.

Meldkamer

U kunt bij uw alarminstallatie ook een meldkamer abonnement afsluiten bij ons. Voor bepaalde bedrijven is dit optioneel, maar het kan ook een verplichte eis zijn van uw verzekering. Weet u dit niet zeker, neem dan contact met ons op.

Alarminstallatie van V&S Beveiliging geeft u 24/7 controle over uw bedrijf. Bel ons op 088 - 1120 444 voor een prijsopgave

``Ons uitgebreide alarminstallatie welke wij installeren is een uiterst betrouwbaar daarom geven wij een product garantie van 3 jaar! Onze producten zijn gekeurd volgens alle Europese normen (Incert/NCP/verzekering etc.) U bent dus verzekerd van kwaliteit.``

– Sebastiaan Scholte, Eigenaar V&S Beveiliging

SPC-Alarminstllatie-bevdienpaneel

Draadloos alarm

Draadloze beveiligingssystemen zijn goedkoper in aanschaf en eenvoudiger te installeren dan een bedraad alarminstallatie. Voor bedrijven is een draadloos alarm geschikt t/m borg klasse 2, vanaf 3 is een bedraad alarmsysteem verplicht.

Uitbreidbaar

Houd met de aanschaf van een alarminstallatie ook rekening met de groei van uw bedrijf, uw verzekeraar vind een draadloos alarm vandaag prima maar over een jaar niet meer omdat de waarde van uw bedrijf is gestegen.

Bewakingscamera

Door uw inbraakalarm te combineren met bewakingscamera’s kan de meldkamer direct via video verificatie het alarm bevestigen en de politie waarschuwen, deze reageert dan direct want de alarmmelding is geverifieerd.

BORG Certificaat

Een gecertificeerde alarminstallatie betekent dat de alarmcomponenten zijn gekeurd en dat de aanleg door een gecertificeerde alarminstallateur is uitgevoerd. Een BORG certificaat kan dan worden afgegeven voor uw verzekering.

Een Alarmsysteem voor uw bedrijf zorgt 24/7 voor uw veiligheid!

Beveilig uw bedrijf met een alarminstallatie welke u beschermt tegen:

  • Inbraak
  • Overval
  • Brand

Onze slimme alarmsystemen bewaken over uw eigendommen wanneer u er niet bent. Wel zo’n veilig gevoel! V&S beveiliging levert verschillende alarmsystemen voor bedrijven en woonhuizen afhankelijk van uw wens en de verzekeraar. Wij hebben volledig bekabelde alarminstallaties tot 512 sensoren met 1000 gebruikers. Voor midden klein bedrijf hebben wij een mooi hybride alarmsysteem welke precies doet waar u het inbraaksysteem voor nodig heeft. Door ons maatwerk betaald u nooit te veel!

Alarmsysteem smartphone app

Inbraakalarm

Bescherm uw bedrijf tegen inbrekers als u `s nachts weg bent!

Brandalarm

Bescherm uw personeel tegen brand en CO2 vergiftiging

Overvalalarm

Bescherming tegen overvallers met de mist bandit!

Diefstalalarm

Bescherm uw winkel of onderneming tegen o.a. winkeldieven!

Deze bedrijven gingen uw onderneming al voor, lees hier meer over deze alarminstallatie projecten!

Lees waarom ze voor V&S hebben gekozen en hoe wij deze ondernemingen hebben beveiligd.

“Voor onze nieuwe restaurants hebben we gekozen voor beveiligingssystemen van V&S Beveiliging. Heerlijk werken met korte snelle communicatie lijnen. Top service!”

De Beren Restaurant beveiliging
De Beren Restaurants

“Voor onze verzekering moesten wij worden beveiligd. V&S Beveiliging hebben wij uitgekozen als leverancier van ons alarmsysteem met meldkamer”

EkoPlaza alarmsysteem
Ekoplaza

“V&S Beveiliging levert alarminstallaties gecombineerd met camerabewaking systemen voor onze franchisers. Al meer dan 5 jaar naar volle tevredenheid!”

New York Pizza

“Na tijdenlang problemen met onze oude camera’s en tegenvallende beeldkwaliteit hebben na uitgebreide oriëntatie gekozen voor camera’s van V&S. Zeer tevreden!”

Meromar camerabewaking
Meromar

V&S Beveiliging levert alarminstallaties, camerabewaking & toegangscontrole systemen voor elk type bedrijf en woonhuis

Gedegen diefstal & fraude preventie is voor winkels in de retail van levensbelang! Lees verder…

Voorkom inbraak & vandalisme! Lees meer over alarmsysteem en camerabewaking voor uw bedrijfspand >

Beveilig uw autopapieren, de sleutels en de auto’s buiten geparkeerd met camera’s! Lees verder…

Bescherm je dierbaren en eigendommen! Lees meer over onze huisbeveiliging systemen >

Alarmsystemen met App & camera’s + uitgebreide toegangscontrole mogelijkheden! Lees verder…

Voorkom diefstal & overval met onze beveiliging voor horeca beveiliging >

Bedien uw alarminstallatie met een app!

Overal ter wereld toegang tot uw beveiliging met uw smartphone, tablet of PC In- en uitschakelen, alarm log bekijken, gebruikers toevoegen en verwijderen via 1 app!

Combineer uw alarm met Camerabewaking & Toegangscontrole

en beheer alles via 1 gemakkelijke App op uw smartphone!

Wat kost een alarminstallatie?

De prijs verschilt per type alarminstallatie. Uw wensen en eventueel de verzekeraar welke eisen heeft bepalen hoeveel sensoren er moeten worden geplaatst. Ander belangrijke aspect voor de prijs is een bekabelde, draadloos of een hybride alarmsysteem. Wij hebben een artikel geschreven over de 3 verschillende systemen.

Basis draadloos alarmsysteem

Gemiddeld €800,-

Professioneel draadloos alarmsysteem voor woning

Uitgebreid draadloos alarmsysteem

Gemiddeld €1200,-

Uitgebreid draadloos alarmsysteem voor woning

Basis bekabeld alarmsysteem

Gemiddeld €1500,-

Professioneel bekabeld alarmsysteem voor bedrijven

Uitgebreid bekabelde alarmsysteem

Gemiddeld €2400,-

uitgebreid bedraad alarmsysteem voor bedrijven

Vraag een alarminstallatie offerte aan via het onderstaande formulier

Wilt u de kosten weten van een bekabelde of draadloze alarmsystemen voor uw woning of bedrijf?  Via het onderstaande formulier kunt u binnen 1 minuut een offerte aanvraag versturen. Wij nemen dan contact met u op voor uw wensen omtrent uw beveiligingsproject.

V&S Beveiliging B.V. is lid van Alarm Groep Nederland. Alarm Groep Nederland bestaat uit 30 beveiligingsbedrijven door geheel Nederland. Gezamenlijk kopen wij professioneel beveiligingsapparatuur in. Deze inkoopkortingen berekenen wij direct door naar onze klanten. U bent gegarandeerd van een scherpe offerte voor uw alarmsysteem!

Draadloos of hybride alarmsysteem voor bedrijf en woonhuis

Als u verzekeraar aangeeft dat een borg klasse 2 alarmsysteem voor uw bedrijf voldoende is, dan heeft u de keuze tussen een draadloze alarmsystemen of een bekabelde alarminstallatie. Een draadloos alarmsysteem heeft uiteraard als voordeel dat het goedkoper is in installatie. Indien nodig is het eenvoudiger uit te breiden met bijvoorbeeld extra draadloze bewegingsdetectoren en magneetcontacten. De inbraaksensoren werken bij een draadloos alarmsysteem op een batterijen. Er zijn dus geen kabels nodig tussen de sensoren en de centrale unit. Geen hak en breekwerk en geen kabelgoten. V&S Beveiliging levert hiervoor hybride alarminstallaties welke zowel draadloos en bekabeld kan worden aangelegd. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de kosten van verschillende oplossingen.

risco alarmsystemen
Bedienpaneel Alarmsysteem

Bekabeld alarminstallatie voor hogere risico bedrijven en woonhuizen

Voor hoog risico klasse bedrijven en woonhuizen is een bekabeld alarminstallatie verplicht. V&S Beveiliging levert en installeert het Risco alarmsysteem welke ook geschikt is voor hogere risico klasse bedrijven en huizen. Daarnaast zijn het ook slimme alarmsystemen welke gemakkelijk uit te breiden zijn tot 500 alarm sensoren. Indien nodig kunnen meerdere bedienpanelen voor verschillende in- en uitgangen. Onze alarmsystemen zijn uit te breiden met toegangscontrole systemen. Is er poging tot inbraak dan worden alarmmeldingen met dubbele verificatie door gestuurd naar de meldkamer welke direct actie onderneemt naar hulp diensten.

Alarminstallatie met buitendetectie

Beveilig uw buitenterrein optimaal met buiten detectoren aangesloten op een alarminstallatie. De alarm sensoren worden rondom uw terrein of deze worden alleen bij de ingang geplaatst. Zodra iemand door de infrarood stralen loopt of rijdt krijgt u direct een melding van uw alarmsysteem. Zeer handig als uw bedrijf buitenaf of op een bedrijventerrein staat. Met terreinbeveiliging weet u het altijd direct wanneer iemand uw terrein opkomt. U kunt de buitendetectie ook combineren met bewakingscamera’s, deze nemen bijvoorbeeld alleen op wanneer het draadloos alarmsysteem een alarm detecteert.  U krijgt direct beeld op uw smartphone. Meer informatie over terreinbeveiliging vindt u hier..

infrarood AIR Beam
Bandit en concurrent mist generator

Overval- & Inbraakpreventie met een mistgenerator aangesloten op een alarminstallatie

Combineer uw alarmsysteem met een mistgenerator voor de meest effectieve inbraakpreventie en overvalpreventie! De mistgenerator zorgt er voor dat de ruimte binnen een paar seconden vol staat met ondoordringbare mist. Onder het moto wat je niet kunt zien kun je ook niet stelen! De mistgenerator is ideaal om de politie de tijd te geven om te arriveren en geeft de inbrekers geen kans. Mist beveiliging is in sommige situaties ook geschikt tegen een overval. De overvaller ziet niks meer en weet dat er geen schijn van kans is! Laat u adviseren door onze specialisten

Laat uw alarminstallatie meegroeien met uw bedrijf

Voor de groei van uw onderneming waarbij u bijvoorbeeld een groter pand betrekt is het natuurlijk handig als u de draadloze alarminstallatie mee kunt nemen naar de nieuwe locatie. Maar houdt ook rekening met de groei in waarde van uw bedrijf of de groei in inventaris die u verkoopt. Soms is een alarmsysteem voor uw bedrijf klasse 2 maar net acceptabel voor de verzekering. Maar zodra u meer goederen of duurdere goederen inkoopt moet u verplicht (van de verzekeraar) overgaan naar een borg klasse 3 of 4 bekabelde alarminstallatie. U was dus goedkoper uit geweest om direct een hoger klasse alarmsysteem aan te laten leggen. Goede voorlichting met een uitgebreide offerte van het alarmsysteem door uw alarminstallateur is wenselijk!

telefoon app alarmsysteem

Een alarminstallatie houdt uw bedrijf 24 uur per dag veilig!

Uitgebreid alarminstallatie detecteert een (poging) inbraak met sensoren op ramen en deuren
Slimme inbraak sensoren met ruimtelijke detectie worden geplaatst op strategische plaatsen
Afschrikkende werking door een alarminstallatie met luide sirene, flitslamp en snelle opvolging hulp diensten

Hulp nodig bij kiezen juiste alarminstallatie? Hierbij een aantal korte tips en adviezen.

Risicoklasse

Alarmsystemen zijn gekeurd voor een bepaalde risicoklasse. In uw offerte staat welk risicoklasse het systeem voldoet. Is dit voldoende voor uw situatie?

Uitbreidbaar

Wilt u later uitbreiden of verhuizen naar een groter pand? Het beveiligingssysteem moet dan uit te breiden zijn met meerdere zones(detectoren)

Aansluiting

Bedraad of draadloos alarm. Bij een draadloze alarminstallatie heeft u geen kabels. Maar moet u wel elke 2 jaar de batterijen in alle componenten vervangen.

Gebruikers

Hoeveel gebruikers moeten het systeem kunnen in- en uitschakelen en hoeveel ingangen moeten worden voorzien van een bedienpaneel?

Meldkamer

Waarschuwing van een alarm rechtstreeks naar telefoon of via meldkamer. Meldkamer monitoren het systeem continu op werking. Ook kunnen deze direct hulpdiensten waarschuwen

Bewakingscamera

Is het alarm geschikt voor video verificatie door middel van camera’s. Door de wetgeving (geverifieerd alarm prio 1 politie) is dit zeker een goede aanvulling.

BORG Certificaat

Een gecertificeerde alarminstallatie betekent dat de alarmcomponenten zijn gekeurd en dat de aanleg door een alarminstallateur is aangelegd. Een certificaat kan dan worden afgegeven voor uw verzekering.

Onderhoud

Door middel van een onderhoudscontract blijft u gegarandeerd van een goed werkend systeem. Veelal voorkomt het valse meldingen en is de levensduur van het systeem langer!

Vragen over onze alarminstallaties?

of bel ons op: 088 1120 444.

Over het team van V&S Beveiliging