BedrijfsBeveiliging

Alarminstallatie voor bedrijven

15+ jaar ervaring

Gratis advies

Erkend VEB lid

Alarminstallatie bedrijf: V&S Beveiligingstechniek

Als ondernemer is het belangrijk om de veiligheid van je bedrijf te waarborgen. Een alarminstallatie is een effectieve manier om inbrekers buiten de deur te houden en schade aan eigendommen te voorkomen. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf van een alarminstallatie voor bedrijven? En welke mogelijkheden zijn er?

Bij het kiezen van een alarminstallatie voor je bedrijf is het belangrijk om te kijken naar de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Welke risico’s loop je? Welke beveiligingsmaatregelen zijn er al genomen? Een goede beveiliging begint bij een gedegen risicoanalyse. Onze specialisten op het gebied van alarminstallaties kunnen je hierbij helpen. Wij kijken samen met jou naar de situatie en bieden een oplossing op maat.

Een alarminstallatie voor bedrijven is niet alleen een goede manier om inbrekers buiten de deur te houden, het zorgt er ook voor dat je bedrijf voldoet aan de gestelde eisen en regelgevingen. Zo kunnen verzekeringsmaatschappijen eisen stellen aan de beveiliging van klein tot grote bedrijfspanden. Met een goede alarminstallatie ben je verzekerd van een veilige en betrouwbare bedrijfsbeveiliging.

Investeren in een goede alarminstallatie voor bedrijfsbeveiliging is daarom ook een slimme keuze voor elke ondernemer. Het biedt niet alleen veiligheid en bescherming, maar zorgt er ook voor dat je bedrijf voldoet aan de gestelde eisen en regelgevingen. Onze specialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze voor een alarminstallatie op maat voor jouw bedrijf.

Advies op maat

Bel onze specialisten voor persoonlijk en vrijblijvend advies.

adviseur-beveiliging

Producten

Bekijk ons aanbod producten

Wij leveren verschillende producten en diensten voor de juiste beveiligingsmaatregelen voor uw bedrijf of organisatie

Bekabelde alarmsystemen

Bekabeld
alarmsysteem

Vindt hier meer informatie over onze bekabelde alarminstallaties tot de hoogste risico beveiliging
Klik Hier

Brandmeldinstallatie

Brandmeldinstallatie

Beveilig uzelf, personeel en gasten tegen brand.
Klik Hier

Draadloos alarmsystemen

Draadloos alarmsysteem

Vindt hier meer over onze draadloos alarmsysteem.
Geen hak en breekwerk
Klik Hier

Toegangscontrole

Toegangscontrole

Toegangscontrolesystemen waarmee je controle houdt wie er wel en niet naar binnen mag
Klik Hier

Camerabewaking

Camerabewaking

Een paar extra ogen voor uw bedrijf. Buiten en binnen camera's met slimme opnames
Klik Hier

Diensten

Diensten

Aanvullende diensten zoals meldkamer, opvolging en onderhoud
Klik Hier

Installatie & Onderhoud

Professionele installatie door eigen monteurs

Een professionele installatie van een alarmsysteem is essentieel voor een optimale werking van het systeem en het waarborgen van de veiligheid van je bedrijf.

Onze ervaren specialisten zorgen voor een vakkundige installatie en kunnen je adviseren over de meest geschikte opties voor jouw bedrijf. Naast de installatie bieden wij ook onderhoudscontracten en reparatieservices aan, zodat je altijd verzekerd bent van een goed werkend alarmsysteem. Met onze persoonlijke en klantgerichte aanpak zorgen wij voor een veilige en betrouwbare bedrijfsbeveiliging.

Investeer in een professionele installatie van een alarmsysteem en bescherm je bedrijf tegen ongewenste indringers.

vacature beveiligingsmonteur

Advies op uw locatie

Wij komen vrijblijvend langs voor een opname. Na opname stellen wij de beveiligingsmaatregelen vast en stellen we een offerte op. 

Maatwerk oplossingen

Wij leveren maatwerk beveiligingsoplossingen voor uw situatie. Voor bedrijven, organisaties en particulieren.

Maak uw bedrijf veiliger

Wij bieden beveiligingsoplossingen op maat om uw mensen en eigendommen te helpen beschermen

Alarminstallatie bedrijf

Selectie producten van Alarminstallatie

Centrale unit

Bedienpaneel

Sirene

Flitslamp

Magneetcontact

Bewegingsmelder

Glasbreukmelder

Tril detector

Brandmelder

bedraad alarmsysteem
Ksenia bediendeel
Flitslamp oranje alarmsysteem
Magneetcontact alarmsysteem bekabeld
Bewegingsmelder alarmsysteem bekabeld
Glasbreukmelder alarmsysteem bekabeld
rookmelder bekabeld

Mobiele apps

Uw beveiliging bedienen met uw persoonlijke app

Overal ter wereld toegang tot uw beveiligingssysteem. Schakel uw beveiliging in of uit vanuit uw eigen telefoon.

App-alarmsysteem

Installatie impressie

Project foto's bij onze klanten

Wij hebben enkele project foto’s gemaakt van onze werkzaamheden. Hierdoor kunt u ons installatie werk bekijken.

Over ons - Beveiliging

Over ons

Wij hebben 18 jaar ervaring in
beveiligingssystemen

Vanaf 2005 zijn wij gespecialiseerd in technische beveiligingsoplossingen

De medewerkers van V&S Beveiligingstechniek maken het verschil. Het vakmanschap en de persoonlijke betrokkenheid van ons team is wat ons onderscheidt. We zijn dan ook trots op ons team van vakbekwame adviseurs en installateurs. 

V&S Beveiligingstechniek heeft een tiental medewerkers die dagelijks investeren in slimme oplossingen om uw bedrijf of woning veiliger te maken. Onze medewerkers dragen al onze kennis en ervaring mee en zetten dit dagelijks in.

Opleiding en verbreding van de kennis van ons team staat hoog in het vaandel. Wij garanderen dat u bij ons terecht kunt voor goed opgeleide specialisten die hun kennis blijven ontwikkelen.

Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit en een op maat gemaakte oplossing die bij u past.

Vragen

Meest gestelde vragen over alarmsystemen voor bedrijven

Bedrijfsbeveiliging omvat alle maatregelen die een bedrijf neemt om de fysieke veiligheid van zijn medewerkers, activa en klanten te waarborgen. Het is belangrijk omdat het helpt bij het voorkomen van diefstal, vandalisme en geweld, en het beschermt ook het imago van het bedrijf.

Jazeker wij hebben ook een alarmsysteem voor een klein bedrijf welke minder gebruikers en zones heeft. Hierdoor is het alarmsysteem goedkoper voor kleinere bedrijven

Een alarminstallatie is een systeem dat een alarm afgeeft wanneer een inbraak of andere gebeurtenis wordt gedetecteerd. Het systeem bestaat uit sensoren die zijn aangesloten op een controlepaneel dat het alarm activeert wanneer een sensor een inbreuk detecteert.

Er zijn verschillende soorten alarminstallaties beschikbaar voor bedrijven, waaronder bekabelde alarminstallaties, draadloze alarminstallaties en hybride alarminstallaties. Elk type heeft zijn eigen voor- en nadelen en de keuze hangt af van de specifieke beveiligingsbehoeften van het bedrijf.

Het installeren van een alarminstallatie op uw bedrijf kan verschillende voordelen hebben, waaronder het verminderen van het risico op inbraak en diefstal, het verhogen van de veiligheid van medewerkers en klanten, en het beschermen van uw activa en gevoelige informatie.

Bij het kiezen van een alarminstallatie voor uw bedrijf is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de grootte van uw bedrijf, de locatie, het aantal toegangspunten, het type activa dat u wilt beschermen en uw budget. Het is ook belangrijk om samen te werken met een gerenommeerde erkende beveiligingsinstallateur. V&S Beveiligingstechniek is VEB erkend beveiligingsbedrijf.

Een alarmsysteem voor een bedrijf kan worden verplicht door de verzekeraar. De verplichting hangt af van de attractiviteit van de goederen in het bedrijf. 

Laat u uw bedrijfspand beveiligen door ons dan krijgt u na oplevering een certificaat. Dit is uw bewijs dat u maatregelen heeft getroffen tegen diefstal en vernielingen

Vraag hier uw offerte aan

Locaties

Anne Wadmanwei 2f, Leeuwarden

Bel ons

Advies: 088-1120 444
Service: 0518-438 428

Mail ons

info@vs-beveiliging.nl
offerte@vs-beveiliging.nl

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag
9:00 tot 17:00