Alarminstallatie nodig voor uw bedrijf? Wij installeren zakelijke beveiligingssystemen met borg klasse certificaat voor ieder type onderneming!

12 JAAR ERVARING

IN BEDRIJFSBEVEILIGING

LANDELIJKE DEKKING

MET LOKALE MONTEURS

TECHNISCHE DIENST

DIE 24/7 KLAARSTAAT

KOOP OF LEASE

MET 3 JAAR GARANTIE

Alarminstallaties voor Bedrijven.

V&S Beveiliging levert zowel draadloze als bedrade alarmsystemen voor bedrijven. Onze alarminstallaties zijn super gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Onze beveiligingssystemen beschermen uw onderneming en zijn een toevoegende waarde voor uw bedrijf in elke branche. Van horeca tot autogarage en van kantoor tot winkel! Afhankelijk van uw verzekeringseisen kunt u er direct een meldkamer en onderhoud abonnement bij aanschaffen bij uw alarminstallatie.

Onze adviezen en offertes voor een alarmsysteem zijn altijd op maat gemaakt voor uw onderneming. Wij helpen u de juiste keuze te maken tussen de verschillende zakelijke alarmsystemen, de subsidie mogelijkheden voor een alarm en de borg klasse technische verzekeringseisen waar aan u moet voeldoen voor uw borg certificaat.

Alarminstallaties van V&S zijn op vele manieren uit te breiden. Zoals met bewakingscamera’s, sirenes, en natuurlijk een brand & overvalalarm. De sensoren worden aangesloten op uw alarmsysteem en waarschuwen direct de meldkamer bij een calamiteit.

Onze alarmsystemen worden op maat samengesteld voor u. Natuurlijk krijgt u er altijd de smartphone app bijgeleverd. Hiermee kunt u het alarm in- en uitschakelen, het alarmlog bekijken en gebruikers toevoegen en verwijderen allemaal met 1 gemakkelijke app!

Combineer uw beveiligingssysteem met camerabewaking & toegangscontrole en beheer alles via 1 app.

Lokale Service

Onze installateurs wonen door het gehele land, hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat er snel 1 bij u kan zijn in geval van nood. Onze gediplomeerde klantenservice is 24/7 het gehele jaar lang bereikbaar voor al uw vragen!

Verzekeringseisen

Wij leveren zowel beveiligingssystemen voor bedrijven die geen borg klasse eis hebben en voor bedrijven die er wel 1 hebben. Des te hoger de eis van uw verzekering des te belangrijker is het dat u kiest voor een gecertificeerd bedrijf!

Onderhoud

U kunt voor uw alarm ook een onderhoud abonnement bij ons afsluiten, voor een borg certificaat is het vaak een verplichte verzekeringseis om een jaarlijkse controle te laten uitvoeren van uw inbraakalarm.

Meldkamer

U kunt bij uw alarminstallatie ook een meldkamer abonnement afsluiten bij ons. Voor bepaalde bedrijven is dit optioneel, maar het kan ook een verplichte eis zijn van uw verzekering. Weet u dit niet zeker, neem dan contact met ons op.

of bel ons vrijblijvend op: 088 1120 444

Bel ons op 088 - 1120 444 voor een advies & prijsopgave op maat voor uw bedrijf!

``Het Risco alarmsysteem dat wij aanbieden is een uiterst betrouwbaar beveiligingssysteem welke aan alle Europese normen voldoet (Incert/NCP/verzekering etc.) U bent dus verzekerd van kwaliteit. Daarom geven wij een product garantie van 3 jaar!``

– Sebastiaan Scholte, Eigenaar V&S Beveiliging

Zakelijk alarmsysteem bedrijf

Draadloos alarm

Draadloze beveiligingssystemen zijn goedkoper in aanschaf en eenvoudiger te installeren dan een bedraad alarminstallatie. Voor bedrijven is een draadloos alarm geschikt t/m borg klasse 2, vanaf 3 is een bedraad alarmsysteem verplicht.

Uitbreidbaar

Houd met de aanschaf van een alarminstallatie ook rekening met de groei van uw bedrijf, uw verzekeraar vind een draadloos alarm vandaag prima maar over een jaar niet meer omdat de waarde van uw bedrijf is gestegen.

Bewakingscamera

Door uw inbraakalarm te combineren met bewakingscamera’s kan de meldkamer direct via video verificatie het alarm bevestigen en de politie waarschuwen, deze reageert dan direct want de alarmmelding is geverifieerd.

BORG Certificaat

Een gecertificeerde alarminstallatie betekent dat de alarmcomponenten zijn gekeurd en dat de aanleg door een gecertificeerde alarminstallateur is uitgevoerd. Een BORG certificaat kan dan worden afgegeven voor uw verzekering.

Deze bedrijven gingen uw onderneming al voor, lees hier meer over deze installatie projecten!

Lees waarom ze voor V&S hebben gekozen en hoe wij deze ondernemingen hebben beveiligd.

“V&S heeft bij ons naar volle tevredenheid, terwijl we bezig waren met de inrichting van ons nieuwe restaurant een volledig camerabewaking systeem geïnstalleerd!”

New York Pizza

“Na een hoop gedoe met sleutels hebben wij gekozen voor een toegangscontrole systeem van V&S Beveiliging, netjes geïnstalleerd en werkt naar behoren & tevredenheid!”

AND Cheese

“Na tijdenlang problemen met onze oude camera’s en tegenvallende beeldkwaliteit hebben na uitgebreide oriëntatie gekozen voor camera’s van V&S. Zeer tevreden!”

Meromar

V&S Beveiliging is al 10 jaar de Specialist op het gebied van Bedrijfsbeveiliging!

Wij leveren Alarmsystemen, Camerabewaking & Toegangscontrole voor elke Branche!

Gedegen diefstal & fraude preventie is voor winkels in de retail van levensbelang! Lees verder…

Voorkom inbraak & vandalisme van uw bedrijfspand of van een afgelegen opslag loods Lees verder…

Beveilig uw autopapieren, de sleutels en de auto’s buiten geparkeerd met camera’s! Lees verder…

Beveilig uw woonhuis, caravan of boot met o.a. een inbraakalarm en buitencamera’s Lees verder…

Alarmsystemen met App & camera’s + uitgebreide toegangscontrole mogelijkheden! Lees verder…

Voorkom fraude van personeel en zorg ervoor dat u direct kunt reageren bij een roofoverval! Lees verder…

Alarmsystemen zorgen 24/7 voor uw veiligheid!

V&S Beveiliging doet meer ter bescherming van uw pand, activa en uw medewerkers, zelfs voordat een inbraak gebeurt. Wij monitoren gevoelige gebieden en beschermen deze tegen risico’s zoals overstromingen of vriestemperatuur overschrijding. Als uw bedrijf ooit in een noodsituatie komt en uw beveiligingssysteem af gaat, dan staan wij klaar om te reageren en de plaatselijke autoriteiten te waarschuwen!

Alarmsysteem smartphone app

Inbraakalarm

Bescherm uw bedrijf tegen inbrekers als u `s nachts weg bent!

Brandalarm

Bescherm uw personeel tegen brand en CO2 vergiftiging

Overvalalarm

Bescherming tegen overvallers met de mist bandit!

Diefstalalarm

Bescherm uw winkel of onderneming tegen o.a. winkeldieven!

Bedien uw alarmsysteem met een app!

Overal ter wereld toegang tot uw beveiliging met uw smartphone, tablet of PC In- en uitschakelen, alarm log bekijken, gebruikers toevoegen en verwijderen via 1 app!

Combineer uw alarm met Camerabewaking & Toegangscontrole

en beheer alles via 1 gemakkelijke App op uw smartphone!

Draadloze infrarood buitendetectie

Beveilig uw buitenterrein optimaal met de draadloze infrarood buiten detectoren van V&S. De detectoren worden rondom uw terrein of alleen bij de ingang geplaatst, zodra iemand door de infrarood stralen loopt of rijdt krijgt u direct een melding van uw alarmsysteem. Zeer handig als uw bedrijf buitenaf of op een bedrijventerrein staat, met terreinbeveiliging weet u het altijd direct wanneer iemand uw terrein opkomt. U kunt de buitendetectie ook combineren met camera’s, deze nemen bijvoorbeeld alleen op wanneer het detectiesysteem alarm slaat en sturen u deze opnames op uw smartphone. Meer informatie over terreinbeveiliging vindt u hier..

Overval- & Inbraakpreventie met de mistgenerator

Combineer uw alarminstallatie met een mistgenerator voor de meest effectieve inbraakpreventie en overvalpreventie! De mistgenerator zorgt er voor dat de ruimte binnen een paar seconden na het afgaan van het alarm is gevuld met een ondoordringbare mist, en wat je niet kunt zien kun je ook niet stelen! De mistgenerator is ideaal om de politie de tijd te geven om te arriveren en geeft de inbrekers geen kans. Mist beveiliging is ook geschikt tegen een overval, de overvaller zal er als een haas van door gaan wanneer de generator af gaat! Wij leveren de bandit en grumpy mistgeneratoren, kijk hier voor meer informatie!

Draadloos alarmsysteem borg klasse 2

Als u verzekeraar aangeeft dat een borg klasse 2 alarminstallatie voor uw bedrijf voldoende is, dan heeft u de keuze tussen een draadloos en een bedraad alarmsysteem. Een draadloos alarm heeft uiteraard als voordeel dat het goedkoper in aanschaf is en eenvoudiger is uit te breiden met bijvoorbeeld een extra bewegingsdetector. Het Risco beveiligingssysteem dat wij aanbieden is een betrouwbaar draadloze alarminstallatie welke aan alle Europese normen voldoet (Incert/NCP/verzekering etc.) U bent dus verzekerd van kwaliteit. Daarom geven wij een product garantie van 3 jaar! De bediening van uw draadloze inbraak alarm kan op verschillende manieren zoals via een code of tag (sleutelhanger) bij het LCD bedienpaneel.

risco alarmsystemen
Bedienpaneel Alarmsysteem

Bedraad alarmsysteem voor borg klasse 3 & 4

Als uw verzekeraar een borg klasse 3 of 4 alarminstallatie van uw bedrijf eist dan moet u verplicht een bedraad inbraakalarm laten installeren door een erkende installateur. Naast de betrouwbaarheid van het Risco alarm is het ook een flexibel innovatief alarmsysteem. Zowel bedrade en/of draadloze aanverwante componenten zijn aan te sluiten op de centrale unit zoals bedienpanelen, sirenes, flitsers en detectoren. U kunt er dus voor kiezen om nog extra draadloze elementen aan uw alarminstallatie toe te voegen.

Houd rekening met de groei van uw onderneming!

Voor de groei van uw onderneming waarbij u bijvoorbeeld een groter pand betrekt is het natuurlijk handig als u de draadloze alarminstallatie mee kunt nemen naar de nieuwe locatie, maar houdt ook rekening met de groei in waarde van uw bedrijf of de groei in inventaris die u verkoopt. Soms is een draadloos klasse 2 alarm nog maar net acceptabel voor de verzekering in uw huidige situatie, maar zodra u meer goederen of duurdere goederen opslaat moet u verplicht van de verzekering overgaan op een bedraad klasse 3 systeem, in dat geval was het uiteindelijk goedkoper om direct een klasse 3 systeem aan te schaffen. Laat u dus goed voorlichten!

telefoon app alarmsysteem

Een alarminstallatie houdt uw bedrijf veilig!

Een Alarmsysteem biedt gemoedsrust voor u dat uw bedrijf of woning wordt beschermd tegen inbraak, indringers, en diefstal.
Een Alarminstallatie schrikt indringers af door middel van o.a. een luide sirene, fel flitslicht en directe alarm melding naar onze partner Meldkamer.
Alarmsystemen zijn tegenwoordig voor veel toepassingen inzetbaar, het beveiligt u tegen het risico van inbraak, vandalisme, brand en overvallen.

Adviezen en tips voor het aanschaffen en installeren van een Alarminstallatie!

Risicoklasse

Alarmsystemen zijn gekeurd voor een bepaalde risicoklasse. In uw offerte staat welk risicoklasse het systeem voldoet. Is dit voldoende voor uw situatie?

Uitbreidbaar

Wilt u later uitbreiden of verhuizen naar een groter pand? Het beveiligingssysteem moet dan uit te breiden zijn met meerdere zones(detectoren)

Aansluiting

Bedraad of draadloos alarm. Bij een draadloze alarminstallatie heeft u geen kabels. Maar moet u wel elke 2 jaar de batterijen in alle componenten vervangen.

Gebruikers

Hoeveel gebruikers moeten het systeem kunnen in- en uitschakelen en hoeveel ingangen moeten worden voorzien van een bedienpaneel?

Meldkamer

Waarschuwing van een alarm rechtstreeks naar telefoon of via meldkamer. Meldkamer monitoren het systeem continu op werking. Ook kunnen deze direct hulpdiensten waarschuwen

Bewakingscamera

Is het alarm geschikt voor video verificatie door middel van camera’s. Door de wetgeving (geverifieerd alarm prio 1 politie) is dit zeker een goede aanvulling.

BORG Certificaat

Een gecertificeerde alarminstallatie betekent dat de alarmcomponenten zijn gekeurd en dat de aanleg door een alarminstallateur is aangelegd. Een certificaat kan dan worden afgegeven voor uw verzekering.

Onderhoud

Door middel van een onderhoudscontract blijft u gegarandeerd van een goed werkend systeem. Veelal voorkomt het valse meldingen en is de levensduur van het systeem langer!

Heeft u een vraag? Bel ons op (088 - 1120 444)