Zoekt u een lokale installateur in Friesland om uw bedrijf of woning te beveiligen met een alarmsysteem, camerabewaking of toegangscontrole?

11 JAAR ERVARING

IN BEDRIJFSBEVEILIGING

LANDELIJKE DEKKING

MET LOKALE MONTEURS

TECHNISCHE DIENST

DIE 24/7 KLAARSTAAT

KOOP OF LEASE

MET 3 JAAR GARANTIE

Bedrijfsbeveiliging in Friesland

V&S Beveiliging werkt in iedere regio met lokale installateurs, zo ook in Friesland! Van Leeuwarden tot Sneek en van Heerenveen tot Drachten bent u met V&S verzekerd dat er altijd een kundige installateur bij u in de buurt woont. Dit is natuurlijk handig voor de installatie van uw alarmsysteem of camerabewaking maar ook voor het onderhoud en om een eventuele storing op te lossen.

Wij installeren alarmsystemen bij zowel bedrijven en woonhuizen, of u nu op zoek bent naar een alarminstallatie met bewakingscamera’s voor uw huisbeveiliging of naar een mistgenerator met klasse 2 alarm inclusief meldkamer voor uw bedrijfspand; voor iedereen leveren wij een passende beveiliging oplossing op maat.

Onze beveiligingssystemen worden op maat samengesteld voor u, maar u krijgt er natuurlijk altijd de smartphone app bij waarmee u eenvoudig uw alarminstallatie & bewakingscamera’s kunt beheren en overal ter wereld toegang heeft tot uw alarmsysteem en camera’s via uw smartphone, tablet of PC.

Nog niet zeker over wat voor uw bedrijf of huis de beste oplossing is? Bel ons dan vrijblijvend voor een advies op maat, of vraag direct een offerte aan en we sturen u een vrijblijvende prijsindicatie voor uw beveiligingssysteem.

Lokale Service

Onze installateurs wonen door het gehele land, hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat er snel 1 bij u kan zijn in geval van nood. Onze gediplomeerde klantenservice is 24/7 het gehele jaar lang bereikbaar voor al uw vragen!

Verzekeringseisen

Wij leveren zowel beveiligingssystemen voor bedrijven die geen borg klasse eis hebben en voor bedrijven die er wel 1 hebben. Des te hoger de eis van uw verzekering des te belangrijker is het dat u kiest voor een gecertificeerd bedrijf!

Onderhoud

U kunt voor uw alarm ook een onderhoud abonnement bij ons afsluiten, voor een borg certificaat is het vaak een verplichte verzekeringseis om een jaarlijkse controle te laten uitvoeren van uw inbraakalarm.

Meldkamer

U kunt bij uw alarminstallatie ook een meldkamer abonnement afsluiten bij ons. Voor bepaalde bedrijven is dit optioneel, maar het kan ook een verplichte eis zijn van uw verzekering. Weet u dit niet zeker, neem dan contact met ons op.

of bel ons vrijblijvend op: 088 1120 444

``Het Risco alarmsysteem dat wij aanbieden is een uiterst betrouwbaar alarmsysteem welke aan alle Europese normen voldoet (Incert/NCP/verzekering etc.) U bent dus verzekerd van kwaliteit. Daarom geven wij een product garantie van 3 jaar!``

– Sebastiaan Scholte, Eigenaar V&S Beveiliging

Zakelijk alarmsysteem bedrijf
bedienpaneel alarmsysteem

Alarmsysteem voor elke borg klasse.

V&S Beveiliging installeert alarmsystemen voor elke borg klasse in friesland. Vaak krijgen bedrijven van hun verzekering al te horen aan welke verzekeringseisen ze moeten voldoen, weet u deze nog niet? Neem dan contact met ons op en onze beveiligingsadviseurs zullen u hiermee helpen. Tot borg klasse 2 kunt u een draadloos alarmsysteem laten installeren, vanaf klasse 3 is een bedraad systeem verplicht. Kiest u voor V&S dan kunnen wij ook andere beveiliging oplossingen in samenwerking met het alarmsysteem installeren.

Camerabewaking voor iedere situatie.

Voor een goede beveiliging kunnen bewakingscamera’s natuurlijk niet ontbreken in uw bedrijf. Wij leveren verschillende camera’s voor iedere situatie, de camera’s worden aangesloten op uw beveiligingssysteem waardoor u bij een alarmmelding direct kunt meekijken en het alarm voor de politie kunt verifiëren. Bent u op zoek naar een specifieke camera? Bijvoorbeeld voor extra donkere situaties, een 360 graden camera of een PTZ camera neem dan contact met ons op voor meer informatie of een demonstratie.

Camerabewaking pakket

De mistgenerator, effectieve inbraakpreventie.

Combineer uw alarminstallatie met een mistgenerator voor de meest effectieve inbraakpreventie en overvalpreventie! De mistgenerator zorgt er voor dat de ruimte binnen een paar seconden na het afgaan van het alarm is gevuld met een ondoordringbare mist, en wat je niet kunt zien kun je ook niet stelen! De mistgenerator is ideaal om de politie in friesland de tijd te geven om te arriveren en geeft de inbrekers geen kans.

Draadloze infrarood terreinbeveiliging.

Beveilig uw buitenterrein optimaal met de draadloze infrarood buiten detectoren van V&S. De detectoren worden rondom uw terrein of alleen bij de ingang geplaatst, zodra iemand door de infrarood stralen loopt of rijdt krijgt u direct een melding van uw alarmsysteem. Zeer handig als uw bedrijf buitenaf of op een bedrijventerrein staat, met terreinbeveiliging weet u het altijd direct wanneer iemand uw terrein opkomt. U kunt de buitendetectie ook combineren met camera’s, deze nemen bijvoorbeeld alleen op wanneer het detectiesysteem alarm slaat en sturen u deze opnames op uw smartphone.

Deze bedrijven gingen uw onderneming al voor, lees hier meer over deze installatie projecten!

Lees waarom ze voor V&S hebben gekozen en hoe wij deze ondernemingen hebben beveiligd.

“V&S heeft bij ons naar volle tevredenheid, terwijl we bezig waren met de inrichting van ons nieuwe restaurant een volledig camerabewaking systeem geïnstalleerd!”

New York Pizza

“Na een hoop gedoe met sleutels hebben wij gekozen voor een toegangscontrole systeem van V&S Beveiliging, netjes geïnstalleerd en werkt naar behoren & tevredenheid!”

AND Cheese

“Na tijdenlang problemen met onze oude camera’s en tegenvallende beeldkwaliteit hebben na uitgebreide oriëntatie gekozen voor camera’s van V&S. Zeer tevreden!”

Meromar

Heeft u een vraag? Bel ons op (088 - 1120 444)