Maak organisaties veiliger en slimmer met AI camerabeveiliging

Bespaar kosten en verbeter veiligheid: maak videobeelden actiegericht en los incidenten snel op

AI Perimeter detectie
Gezichtherkenning

Laat beveiligingscamera's voor uw werken

Bespaar kosten door AI gestuurde bewakingscamera’s. Intelligente AI software welke uw organisatie helpt bij beveiliging, bedrijfsprocessen, data en veel meer..

Voordelen

Voordelen van AI Camera Beveiliging

Nauwkeurige detectie

Dankzij de geavanceerde patroonherkenningstechnologie kunnen AI-camera's nauwkeurig de bewegingen van mensen en voertuigen detecteren, waardoor klanten zich veiliger voelen

Minder Valse Alarmen

Door het vermogen om te leren en zich aan te passen, kunnen AI-camera's het aantal valse alarmen verminderen, wat klanten gemoedsrust geeft en hen tijd bespaart die anders zou worden besteed aan het reageren op deze alarmen.

Kosten Besparend

Door de efficiëntie van beveiligingspersoneel te verhogen en de noodzaak van constante menselijke bewaking te verminderen, kunnen AI-camera's klanten helpen om geld te besparen op hun beveiligingskosten.

Proactieve Beveiliging

AI-camerabeveiliging stelt klanten in staat om proactief te reageren op mogelijke beveiligingsbedreigingen, waardoor ze potentiële problemen kunnen voorkomen voordat ze zich voordoen.

Zoeken op specifieke kenmerken

Met AI kunnen gebruikers zoeken op specifieke kenmerken, zoals de kleur of het merk van een auto. Dit kan handig zijn bij het onderzoeken van incidenten of het volgen van specifieke objecten.

Nummerplaatdetectie

AI-camera's kunnen nummerplaten detecteren en registreren. Dit kan nuttig zijn voor parkeerbeheer, toegangscontrole en zelfs voor het opsporen van gestolen voertuigen..

Voorbeelden van AI Camera Beveiliging

Maak elke IP Camera intelligent

Onze software kan zowel op nieuwe als oudere (IP) camera’s worden geïnstalleerd. Hierdoor is er geen complete nieuwe installatie nodig. Bespaar vandaag nog kosten en laat camera’s voor u werken. 

Software voor AI camera beveiliging

Offerte formulier

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op

Locaties

Anne Wadmanwei 2f, Leeuwarden
Betram 2, Meppel

Bel ons

Advies: 088-1120 444
Service: 0518-438 428

Mail ons

info@vs-beveiliging.nl
verkoop@vs-beveiliging.nl

Openingstijden

Maandag tot Vrijdag
9:00 tot 17:00