Veiligheid is kiezen voor een Alarmsysteem van V&S!

In welke sector u ook werkzaam bent, het implementeren van het juiste alarmsysteem is voor uw werknemers en uw activa van het grootste belang. Door een inbraak zouden uw resultaten er tenslotte heel wat slechter uit zien.

V&S Beveiliging levert voor bedrijven moderne, flexibele en gebruiksvriendelijke alarmsystemen waarop u kunt vertrouwen. Die simpelweg beschermt en een toevoegende waarde wordt voor uw bedrijf in plaats van een last.

Gedegen Advies

Onze adviezen zijn altijd op maat gemaakt voor uw situatie en eisen. Wij helpen u de juiste keuze te maken tussen de verschillende systemen, de subsidie mogelijkheden en uw verzekeringseisen!

Professionele Installatie

Vakkundige BORG gecertificeerde en erkende installateurs plaatsen de benodigde systemen en verzorgen het reguliere onderhoud van uw Beveiligingsnetwerk!

Onze Oplossingen

Wij bellen u graag terug!

Binnen 24u plannen we een afspraak!
 

Inbraak en Brand Alarmsystemen voor bedrijven!

Inbraak Beveiliging

Wees proactief en verhoog de gemoedsrust binnen uw onderneming doordat uw bedrijf actief wordt beschermd tegen inbraak, indringers en diefstal!

 

Ons alarmsysteem gaat verder dan een inbraak alarm. Onze bescherming is inclusief de buitenschil, overval en bewegingsdetectie detectoren, inbraak alarmen en sensoren voor deuren, ramen en andere belangrijke toegangspunten.

Brand Beveiliging

Minimaliseer het risico van brandschade! Onze alarmsystemen gaan af bij de eerste tekenen van rook of brand en alarmeert meteen zowel de brandweer als u!

 

Dit helpt bij het minimaliseren van de kans op verlies-van-leven, persoonlijk letsel of schade aan eigendommen. Onze brandalarm service biedt gecentraliseerde controle van onze toonaangevende Alarm Monitoring Center.

Alarmsystemen van V&S beveiliging zorgen voor uw veiligheid en uw eigendommen 24/7

V&S Beveiliging doet meer ter bescherming van uw pand, activa en uw medewerkers, zelfs voordat een inbraak gebeurt.

Wij monitoren gevoelige gebieden en beschermen deze tegen risico’s zoals overstromingen of vriestemperatuur overschrijding.

Als uw bedrijf ooit in een noodsituatie komt dan staan wij klaar om te reageren en de plaatselijke autoriteiten te waarschuwen!

Inbraak

Bescherm uw bedrijf tegen inbrekers als u `s nachts weg bent!

Brand

Bescherm uw personeel tegen brand en CO2 vergiftiging

Overvallers

Bescherming tegen overvallers met de mist bandit!

Diefstal

Bescherm uw winkel of onderneming tegen o.a. winkeldieven!

Politie

Snelle inschakeling van hulpdiensten zoals politie bij nood!

Houd u en uw onderneming veilig!

Een Alarmsysteem biedt gemoedsrust voor u dat uw bedrijf of woning wordt beschermd tegen inbraak, indringers, en diefstal.

Een Alarminstallatie schrikt indringers af door middel van o.a. een luide sirene, fel flitslicht en directe alarm melding naar onze partner Meldkamer.

Alarmsystemen zijn tegenwoordig voor veel toepassingen inzetbaar, het beveiligt u tegen het risico van inbraak, vandalisme, brand en overvallen.

Alarmsysteem met bediening door app

Vraag direct een offerte aan voor een Alarmsysteem!

Alarmsysteem voor Midden & Klein Bedrijf

Onze nieuwste telg op het gebied van inbraak systemen is voor zowel kleinere als grotere bedrijven inzetbaar. Betrouwbaar & gebruiksvriendelijkheid is hierbij een statement.

Een oplossing voor verschillende risicoklasse bedrijfspanden met een gunstige prijsstelling!

 • Centrale unit met tot 16 alarm detectoren
 • Verbinding via Ip(ethernet) en back-up telefoonlijn
 • Registratie in- en uitschakelingen
 • Helder LCD bedienpaneel met verlichte toetsen
 • 2 thermische bewegingsdetectoren
 • magneetcontact voor toegangsdeur
 • Sirene 116db
 • Oranje flitslicht
 • Excl. montage en Meldkamer
Direct Online Bestellen

Vraag de Gratis Beveiliging Scan aan van V&S

Kom erachter wat de staat is van uw alarmsysteem, twijfelt u over vernieuwing of een uitbreiding of bent u op zoek naar een nieuw systeem en wilt u meer weten over subsidies, verzekeringseisen of de bandit?

Wij hebben ons gespecialiseerd in het adviseren en installeren van alarmsystemen voor bedrijven!

V&S levert alleen gekeurd, betrouwbaar en betaalbaar materiaal met een garantieperiode van 3 jaar met zowel koop en lease mogelijkheden!

De Bandit Mistgenerator - Beschermt tegen inbraak en overvallen!

Bij inbraak zullen klassieke alarmmeldingen, zoals sirene- en telefoondoormelding prima werken.

Maar het zal dikwijls voorvallen dat de werkelijke menselijke tussenkomst een tiental minuten op zich laat wachten.

Dieven weten dat en hebben slechts een paar minuten nodig om de meest waardevolle spullen te stelen en tijdig weg te komen.

Bandit mistgenerator biedt een unieke oplossing voor dit alsmaar nijpender probleem, dit toestel is in staat om binnen luttele seconden een kamer volledig te vullen met een ondoorzichtige mist!

De mist voorkomt dat personen deze ruimte betreden tot gedurende ruim tien minuten na het afgaan van het alarm. Het is immers onmogelijk een hand voor ogen te zien!

Bandit wordt geplaatst in deze ruimte(s) welke de meest waardevolle spullen bevat(ten); op deze manier wordt op een effectieve wijze de diefstalschade beperkt tot het strikte minimum!

Deze mist heeft een zachte muntgeur, is kleurloos en laat na het optrekken geen sporen na in uw winkel of bedrijf, schoonmaken is dus helemaal niet nodig!

Vraag direct een offerte aan voor een bandit mist generator!

Wat vinden onze klanten van onze producten en diensten!

 • Onze woning hebben we laten beveiligen met een alarmsysteem en buitencamera’s van V&S Beveiliging. Wij hadden veel last van vandalisme (auto’s werden bekrast en tuin vernield) Door camera’s welke een helder beeld geven (ook in de nacht) hebben we nu geen last meer van deze verschrikkelijke incidenten.

  Tineke
 • Voor onze bedrijfsvestigingen hebben wij gekozen voor inbraak en camerabewaking van V&S Beveiliging. Na vergelijkingen met andere bedrijven waren zij het duidelijkst in hun offerte. De installatie ging vlot en de bediening is simpel. Wij zijn tevreden met onze keuze in V&S Beveiliging.

  Sjoukje
 • Wij hadden veel last van vandalisme en diefstal in ons appartementen complex in Heerenveen. Na een goed advies hebben wij gekozen voor een HD camerabewaking installatie  van V&S Beveiliging om de flexibiliteit en de mooie beelden van het camerasysteem.

  Chris

V&S levert voor elke situatie een passend alarmsysteem!

Wij weten als geen ander dat in deze branche de prijs-kwaliteit verhouding erg belangrijk is.
Laat u goed informeren over welk bewakingssysteem voor uw situatie de juiste is!

Op deze site vindt u meer info over de eisen voor een borg alarminstallatie

Bedien uw alarmsysteem met een app.

Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem via uw smartphone, tablet of PC

In- en uitschakelen, alarm log bekijken, gebruikers toevoegen en verwijderen allemaal met 1 gemakkelijke app!

bekijkfilmpje

Adviezen en tips voor het aanschaffen en installeren van een Alarmsysteem

Een alarmsysteem aanschaffen doet u niet voor een korte periode. Hierbij dan ook een aantal tips welke u helpen te beslissen welk type systeem het beste past bij uw situatie.
 1. Alarmsystemen zijn gekeurd voor een bepaalde risicoklasse. In uw offerte staat welk risicoklasse het systeem voldoet. Is dit voldoende voor uw situatie?
 2. Wilt u later uitbreiden of verhuizen naar een groter pand? Het alarmsysteem moet dan uit te breiden zijn met meerdere zones(detectoren)
 3. Bedraad of draadloos alarmsysteem. Bij een draadloos alarm heeft u geen kabels. Maar wel elke 2 jaar vervangen van batterijen in alle componenten.
 4. Hoeveel gebruikers moeten het systeem kunnen in- en uitschakelen en hoeveel ingangen moeten worden voorzien van een bedienpaneel. Kleinere systemen hebben een beperking maar zijn veelal wel weer goedkoper in aanschaf.
 5. Waarschuwing van een alarm rechtstreeks naar telefoon of via meldkamer. Meldkamer monitoren het systeem continu op werking. Ook kunnen deze direct hulpdiensten waarschuwen
 6. Is het alarm geschikt voor video verificatie door middel van camera’s. Door de wetgeving (geverifieerd alarm prio 1 politie) is dit zeker een goede aanvulling.
 7. Een gecertificeerde alarminstallatie betekent dat de alarmcomponenten zijn gekeurd en dat de aanleg door een alarminstallateur is aangelegd. Een certificaat kan dan worden afgegeven voor uw verzekering.
 8. Door middel van een onderhoudscontract blijft u gegarandeerd van een goed werkend systeem. Veelal voorkomt het valse meldingen en is de levensduur van het systeem langer!
Vraag de Gratis Beveiliging Scan aan van V&S Beveiliging

Kom erachter wat de staat is van uw alarmsysteem, twijfelt u over vernieuwing of een uitbreiding of bent u op zoek naar een nieuw systeem en wilt u meer weten over subsidies, verzekeringseisen en de mogelijkheden?


Scan Aanvragen

Wij helpen u graag met uw beveiligingsvragen!

Binnen 24u nemen wij contact met u op!
 
Gratis E-book met Tips voor de aanschaf van een Beveiligingssysteem!

Met dit E-book helpen wij u graag op weg bij de aanschaf van beveiligingsproducten! Wij geven tips waar u op moet letten bij de aanschaf, zodat u de juiste keuze kunt maken uit de vele mogelijkheden!


Bekijk Direct!

Wij werken voor onder andere de volgende bedrijven!

menatwork
formido
sport2000
Primera