Veiligheid is kiezen voor een Alarmsysteem van V&S!

In welke sector u ook werkzaam bent, het implementeren van het juiste alarmsysteem is voor uw werknemers en uw onderneming van het grootste belang. Door een inbraak, diefstal of fraude zou uw bedrijfsresultaat er tenslotte heel wat slechter uit zien.

V&S Beveiliging levert voor bedrijven moderne, flexibele en gebruiksvriendelijke alarmsystemen & inbraakalarmen waarop u kunt vertrouwen. Onze beveiligingssystemen beschermen uw onderneming en zijn een toevoegende waarde voor uw bedrijf in plaats van een last. Naast de levering verzorgen wij ook de alarminstallatie en het onderhoud van uw alarmsysteem!

Gedegen Alarminstallatie Advies

Onze adviezen zijn altijd op maat gemaakt voor uw bedrijfssituatie en beveiliging eisen. Wij helpen u de juiste keuze te maken tussen de verschillende alarmsystemen, de subsidie mogelijkheden voor een alarmsysteem en uw borg klasse technische verzekeringseisen!

Professionele Installatie met BORG Certificaat

Vakkundige BORG gecertificeerde en erkende installateurs plaatsen de benodigde alarmsystemen en verzorgen het reguliere onderhoud van uw alarminstallatie!

Onze Oplossingen

Inbraak en Brand Alarmsystemen voor bedrijven!

Inbraakalarm Beveiliging

Wees proactief en verhoog de gemoedsrust binnen uw onderneming met een inbraakalarm doordat uw bedrijf actief wordt beschermd tegen inbraak, indringers en diefstal!

 

Ons alarmsysteem gaat verder dan een inbraakalarm. Onze bescherming is inclusief de buitenschil, overval en bewegingsdetectie detectoren, inbraak alarmen en sensoren voor deuren, ramen en andere belangrijke toegangspunten.

Brandalarm Beveiliging

Minimaliseer het risico van brandschade! Onze alarmsystemen met brandalarm gaan af bij de eerste tekenen van rook of brand en alarmeert meteen zowel de brandweer als u!

 

Dit helpt bij het minimaliseren van de kans op verlies-van-leven, persoonlijk letsel of schade aan eigendommen en uw bedrijf. Onze brandalarm service biedt gecentraliseerde controle van onze toonaangevende Alarm Monitoring Center.

Vraag direct een offerte aan voor een Alarmsysteem!

Alarmsystemen van V&S beveiliging zorgen voor uw veiligheid en uw eigendommen 24/7

V&S Beveiliging doet meer ter bescherming van uw pand, activa en uw medewerkers, zelfs voordat een inbraak gebeurt.

Wij monitoren gevoelige gebieden en beschermen deze tegen risico’s zoals overstromingen of vriestemperatuur overschrijding.

Als uw bedrijf ooit in een noodsituatie komt en uw alarmsysteem af gaat, dan staan wij klaar om te reageren en de plaatselijke autoriteiten te waarschuwen!

Inbraakalarm

Bescherm uw bedrijf tegen inbrekers als u `s nachts weg bent!

Brandalarm

Bescherm uw personeel tegen brand en CO2 vergiftiging

Overvalalarm

Bescherming tegen overvallers met de mist bandit!

Diefstalalarm

Bescherm uw winkel of onderneming tegen o.a. winkeldieven!

Hulpdiensten

Snelle inschakeling van hulpdiensten zoals politie bij nood!

een Alarminstallatie houdt u en uw Onderneming veilig!

Een Alarmsysteem biedt gemoedsrust voor u dat uw bedrijf of woning wordt beschermd tegen inbraak, indringers, en diefstal.

Een Alarminstallatie schrikt indringers af door middel van o.a. een luide sirene, fel flitslicht en directe alarm melding naar onze partner Meldkamer.

Alarmsystemen zijn tegenwoordig voor veel toepassingen inzetbaar, het beveiligt u tegen het risico van inbraak, vandalisme, brand en overvallen.

Alarmsysteem met App V&S Beveiliging

Heeft u een vraag? Bel ons op (088 - 1120 444)

V&S Beveiliging is al 10 jaar de Specialist op het gebied van Bedrijfsbeveiliging!

Last van Diefstal, Fraude of Vandalisme? Wij leveren BORG Gecertificeerde oplossingen voor iedere Branche & Situatie!

Voorkom Fraude en zorg ervoor dat u direct kunt reageren bij een overval! Lees verder…

Alarmsystemen met App & Gebruiksgemak + Uitgebreide Toegangscontrole! Lees verder…

Gedegen Diefstal & Fraude Preventie is voor uw Retail Winkel van Levensbelang! Lees verder…

Wij leveren Alarmsystemen, Camerabewaking & Toegangscontrole voor elke Branche!

Beveilig uw autopapieren, de sleutels en de auto’s buiten geparkeerd! Lees verder…

Voorkom Inbraak & Vandalisme van uw bedrijfspanden of Loods Lees verder…

Beveilig uw Woonhuis, Caravan of Boot met o.a. een Alarmsysteem en Buitencamera’s Lees verder…

Wij hebben ons gespecialiseerd in het adviseren en installeren van alarmsystemen voor bedrijven!

V&S levert alleen gekeurd, betrouwbaar en betaalbare alarmsystemen van elke klasse met een garantieperiode van 5 jaar!

Met zowel Koop en Lease mogelijkheden voor een BORG Gecertificeerd Alarmsysteem!

Inclusief een Prijsindicatie voor uw Onderneming!

Bedien uw Alarmsysteem met een app!

Overal ter wereld toegang tot uw alarmsysteem via uw smartphone, tablet of PC

In- en uitschakelen, alarm log bekijken, gebruikers toevoegen en verwijderen allemaal met 1 gemakkelijke app! Combineer uw alarmsysteem met Camerabewaking & Toegangscontrole en beheer alles via 1 App!

bekijkfilmpje

Heeft u een vraag? Bel ons op (088 - 1120 444)

Wat vinden onze klanten van onze producten en diensten!

  • Wij hadden veel last van vandalisme en diefstal in ons appartementen complex in Heerenveen. Na een goed advies hebben wij gekozen voor een HD camerabewaking installatie  van V&S Beveiliging om de flexibiliteit en de mooie beelden van het camerasysteem.

    Chris
  • Voor onze bedrijfsvestigingen hebben wij gekozen voor inbraak en camerabewaking van V&S Beveiliging. Na vergelijkingen met andere bedrijven waren zij het duidelijkst in hun offerte. De installatie ging vlot en de bediening is simpel. Wij zijn tevreden met onze keuze in V&S Beveiliging.

    Sjoukje
  • Onze woning hebben we laten beveiligen met een alarmsysteem en buitencamera’s van V&S Beveiliging. Wij hadden veel last van vandalisme (auto’s werden bekrast en tuin vernield) Door camera’s welke een helder beeld geven (ook in de nacht) hebben we nu geen last meer van deze verschrikkelijke incidenten.

    Tineke

De Bandit Mistgenerator - Beschermt tegen inbraak en overvallen!

Bij inbraak zullen klassieke alarmmeldingen, zoals sirene- en telefoondoormelding prima werken.

Maar het zal dikwijls voorvallen dat de werkelijke menselijke tussenkomst een tiental minuten op zich laat wachten.

Dieven weten dat en hebben slechts een paar minuten nodig om de meest waardevolle spullen te stelen en tijdig weg te komen.

Bandit mistgenerator biedt een unieke oplossing voor dit alsmaar nijpender probleem, dit toestel is in staat om binnen luttele seconden een kamer volledig te vullen met een ondoorzichtige mist!

De mist voorkomt dat personen deze ruimte betreden tot gedurende ruim tien minuten na het afgaan van het alarm. Het is immers onmogelijk een hand voor ogen te zien!

Bandit wordt geplaatst in deze ruimte(s) welke de meest waardevolle spullen bevat(ten); op deze manier wordt op een effectieve wijze de diefstalschade beperkt tot het strikte minimum!

Deze mist heeft een zachte muntgeur, is kleurloos en laat na het optrekken geen sporen na in uw winkel of bedrijf, schoonmaken is dus helemaal niet nodig!

Adviezen en tips voor het aanschaffen en installeren van een Alarmsysteem!

Risicoklasse

Alarmsystemen zijn gekeurd voor een bepaalde risicoklasse. In uw offerte staat welk risicoklasse het systeem voldoet. Is dit voldoende voor uw situatie?

Uitbreidbaar

Wilt u later uitbreiden of verhuizen naar een groter pand? Het alarmsysteem moet dan uit te breiden zijn met meerdere zones(detectoren)

Aansluiting

Bedraad of draadloos alarmsysteem. Bij een draadloos alarm heeft u geen kabels. Maar wel elke 2 jaar vervangen van batterijen in alle componenten.

Gebruikers

Hoeveel gebruikers moeten het systeem kunnen in- en uitschakelen en hoeveel ingangen moeten worden voorzien van een bedienpaneel?

Meldkamer

Waarschuwing van een alarm rechtstreeks naar telefoon of via meldkamer. Meldkamer monitoren het systeem continu op werking. Ook kunnen deze direct hulpdiensten waarschuwen

Bewakingscamera

Is het alarm geschikt voor video verificatie door middel van camera’s. Door de wetgeving (geverifieerd alarm prio 1 politie) is dit zeker een goede aanvulling.

BORG Certificaat

Een gecertificeerde alarminstallatie betekent dat de alarmcomponenten zijn gekeurd en dat de aanleg door een alarminstallateur is aangelegd. Een certificaat kan dan worden afgegeven voor uw verzekering.

Onderhoud

Door middel van een onderhoudscontract blijft u gegarandeerd van een goed werkend systeem. Veelal voorkomt het valse meldingen en is de levensduur van het systeem langer!

Kopen of toch liever Leasen? Vraag naar de mogelijkheden!

Beide mogelijkheden hebben natuurlijk voor- en nadelen, laat u door 1 van onze beveiliging specialisten adviseren wat voor uw onderneming de juiste keuze is!

Inclusief een Prijsindicatie voor uw Onderneming!

Kies ook voor V&S Beveiliging omdat..

Wij altijd met u zullen meedenken!
Al 10+ jaar ervaring hebben in de Beveiliging!
Wij landelijk dekkend opereren!
Onze eigen technische dienst hebben!
Een garantieperiode van 5 jaar geven!

Wij werken samen met onder andere de volgende bedrijven!

menatwork
formido
Primera
sport2000